Erkekler; böyle birimisiniz? ya da böyle bir erkekle çıktınız mı kızlar? çok çabuk sinirlenen biriyle tartışılmıyor, söylecekleriniz onun sinirinden dolayı içinizde kalıyor... ne yapardınız, nasıl başa çıkmaya çalışırdınız?
Cevabın nedir?
Sinirlenmesiniz sebebi an itibari ile söyledikleriniz değil, davranış biçiminiz ve belirsizlik halidir. Sizi anlayamıyor olmasından kaynaklanıyordur. Hakkınızdaki endişelerini öğrenmek ve bunları düzeltmek istediğinizi, bağırıp, sinirlenerek, hem sizi korkuttuğunu hemde bu yüzden yeterince açık olamadığınızı, bu şekilde davranarak sizi incittiğini gayet kibar ve nazik bir üslup ile söyleyerek ve sorunlarınızı çözmek adına sakince konuşmak istediğinizi rica ederek kendisine bir adım atmayı deneyin. Halen öfkeleniyorsa bence uzak durmanızda fayda vardır...
28 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için tşkler... yazdıklarının hepsinin bilincindeyim ama uzak kalamıyorum. O dediklerinin hepsini yaptım ben zaten. Psikoloji öğrencisiyim... ama bende tıkandım yani
- +1 yıl
Birkaç yıldır sosyal iletişim ve psikoloji ile yakından ilgileniyorum hobby olarak sadece, Bu tarz problemler ve daha ciddileri ile insanlara zarar vermemeye dikkat ederek ilgilenip çözerek faydalı olmaktanda mutluluk duruyorum. Eğer söylediğin gibiyse sanırım birçok konuda geçmişi ve yaşadıkları ile ilgili kafasında bazı bloklar oluşturmuş ve güven duygusunun önünü tammen kapatmış. kendince güvenli ve korkmayacağı bir gidiş haritası belirleyerek, bu yoldan gitmeliyiz yoksa olmaz şeklinde bir tavır ile kendisini kormaya çalışıyor. Ben çözülmesi güç değil ancak çok dikkatli yaklaşmak gerekiyor
Soran+1 yılBak bu dediğini atladım ben işte. Genelde kavgalar ben olaya değişiklik getirdiğimde çıkıyor zaten. Eskisi gibi olalım diye parlıyor bir anda, konu kapanıyor. Rest çekiyor ya böyle ya hep kavga edicez diye... bende bunu kabullenemiyorum. Geçmişinde bir kız fena canını yakmış, ve ipleri bana vermek istemiyor ben bunu çok net bir şekilde görüyorum. Bana hep tedirginle yaklaştı zaten, yeni yeni açılmaya başladı
- +1 yıl
Durumu şimdi anladım. Bunu aşabilmek için değerlerini bilmek önemli. Sonra çözmesi çok basit olur. Nereden yaklaşmanız gerektiği ile bir tavsiye verecek olursan nelere değer verdiğine bakın. genelde dini inanç bu konuda en büyük kozdur. Sadakatiniz ve/veya birgün onu konusunda ona güven veremiyorsunuz o halde. Bu sizin suçunuz değil sadece kıyaslama yapıyor. Bu onunda elinde değil. Sebebi sizeçok değer vermesi ancak sorun teşkil eden durum bunu çözemezseniz bir saplantıya dönüşüp çok tehlikeli bir hal alabilir. Yerinizde olsam bu sorununu çözemeden bir ilişki kendisi ile bir ilişki içerisinde olmaktan şiddetle kaçınırdım. Ancak illaki çözeceğim seviyorum diyorsanız. O zaman ona ciddi bir söz vermeyi deneyin. Kurana el basmak. Değer verdiğinize emin olduğu şeyler üzerine yemin etmek gibi genelde bu tip adamlar bu tarz yaklaşımları dobra ve güvenilir bulurlar. Çözemeseniz ciddi anlamdan hayatınıza müdahil olacak, sizi engelleyecek ve kısa bir süre sonra sizi asla özgür bırakmayacaktır.
Soran+1 yılBana güveniyor bende ona... sadakatli biri, bende öyle. Kendi kurallsrına ilerlemesi ve kendi kafasine almaya çalışmasını farkındayım ama elimde değil işte. Sorun gördüm kaçmak istsmiyorum, çabalayıp belki çözebilirim diye cözüm arıyorum, pes etmek istemiyorum çünkü gerçekten çok daha zorlu günler geçirdiğimiz oldu.. bunları hiçe sayamam. Kaçıp gitmek bana yakışmaz... yorumların için teşekkürler:) hobby olarak yapıyorsun ama içinde varmış:) mümkünse daha psikolog üzerine oku derim;)
Soran+1 yılKesinlikle:).. hobby olarak insanlara yardımcı olmaya devam ozaman;)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Sinirlenme sebepleri çok olsada genelde anlaşılmama gibi durumlarda sinirlenen bir cinsiz. Ama o sinirimizde kısa bir sürede geçince pişman olduğumuz doğrudur. Sadece anlaşılmak ve hem fikir sahibi insanlar istememiz bizleri asabi veya sinir hastası yapmaz sadece konuşmalarımızın yön verilmesi lazım.
Ayrıca bütün erkekler sinirli değildir sadece sitresli bir gün geçirenler asabi olur.28 Yorumla
Soran+1 yılBütün erkekler demedim ki; çbk sinirlenen erkeklerden bahsediyorum... ve hoş durumlar değil gerçekten. Psikoloji öğrencisiyim psikolojimi bozdular.
Soran+1 yılYa biliyorum... ve yumşuyorda hemen. Ama ozaman içimde kalanlara hala çözüm bulmamış oluyoruz. Orda konu kapanıyor. Ertesi gün sakinleştiğinde açtığımda konuyu "offf yine mii" diye sinirler yine gerilmeye başlıyor... yani ya ben içimde tutup patliycam ya da patliycam yani bu
Soran+1 yılOhoooo okadar çok kiii. Bir sürü kız arkadaşları var konuştuğu ama benim erkek arkadaşlarım olamaz mesela en basitinden. Zaman zaman kendimi ikinci plan hissediyorum ve bunu söylediğimde sorun oluyor
- +1 yıl
Anladığım kadarı ile sizi biraz kısıtlıyor ve kendi özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyor. Buda bizlere eşit olmayan ilişki durumunu gösteriyor. Çevresindeki kızlara ilgisinin olduğu aşikar ayrıca sizi seviyor ama başka rakip görmek istemiyor buda bizlere zamparayım ama asla boynuzlanmam psikoljisini gösteriyor. Biraz sinirli biraz agresif yapısı sadece çapkınlık yaparım ama seni kimseye bırakmam düşüncesini doğuruyor. Kısacası dengesiz bir ruh hali var ama sizi korumak için hapsediyor ve kendi hayatına karışmanızı istemiyor. Yani sizi ikinci plana atıyor.
Soran+1 yılKendi kısıtlanmak istemiyor ama beni kısıtlıyor evet. Çapkın değil sadece üniden iyi anlaştığı kız arkadaşları vsr okadar. De ben bunları geçtim, içimdekileri söyleyememem beni asıl geren.
- +1 yıl
Söylemelisin. İçinde tutarak nereye varmayı düşünüyorsun zaten sizi anlayacaktır ya da sinirlencek ve konuşmanızı kesecektirki buda aslında sizi biraz hafif gördüğünü kanıtlar. Benim tavsiyem söylemeniz doğrultusunda siz onun kölesi o sizin efendiniz değil eşitlik en doğal hakkınız ve eger karşı çıkıyorsa sizde ondan arkadaşlarını bırakmasını isteyin. Bırakmayacağı kesin olduğundan size arkadaş edinme hakkı doğacak ve engellemek isteyecek ama sizin dik durmanızın yararı var. Asla kendinizi ezdirmeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek ayrıl ona da söyle psikolojik destek alsın😉 öyle erkekmi olur be, o ne öyle. Alttan alacak sonuçta. Kadınlar her zaman haklıdır kalbını zorla yedirmek lazım ona.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksiliyen erkeği anladım da kızlar siz neyi yediremediniz ki. Size laf söyleyenmi oldu. Bide dayak atsın bari çabuk sinirlenem erkek i olur, kadına yakışır o. Hadi eksileyin mk
Soran+1 yılHahah bak artılıyorum senii :Ddsakiiinnn :D
Cevap sahibi+1 yılZoruna gidenler eksliyor 🙈 zam gelmeden sizde alın beyler bir tane. Kadınlar her zaman haklıdır kabullen artık bunu 😈😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi görmediklerinden. Telafi etmek çok zor.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
45Cevap
Çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. Ama sakinleşme konusunda kendimi geliştiriyorum. Öfke kontrolü yaparken zorlanıyorum. Çabuk sinirlenen bir erkekle çıkıyorsan sana tavsiyem; Sinirliyse alttan al onu sözlerinle mimiklerinle sakinleştirmeye çalış. Başka türlü başa çıkamazsın...
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Çocukluğuna inmek lazım. sevgi eksikliğidir muhtemelen
31 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten... ama agresif olmaya ne gerek var?
Ben eksilemedim bu arada, görüşün için tşkler+1
+1 yılÇabuk sinirlenme derken hangi durumda ve ne için olduğu önemlidir. Bu işin bir referansı yok. Örnegin trafikte keyfi soytarilik yapıp insanların hayatını riske sokan davranıştaki birine sinirlenmek normaldir. Amacı olan davranış iyidir. Dinç tutar. Ama bilincsiz ve kontrolsüz yapılan eylem risktir o davranıştan kurtulmak lazım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Biz erkekler çok çabuk sinirlensekte çok cabuk yumuşayabiliyoruz. Ama siz kızlar bir sinirlendiğiniz zaman erkeğin kendini asıpta bu ceneden kurtulası geliyor.
38 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk sinirlendiği için konuşamıyorum ama...
Soran+1 yılKonuşamadığım kadarda canım yanıyor ama... sizler mutlu olabilirsiniz ama ilişki tek taraflı sürülmüyor malesef
- +1 yıl
Bak ben hep sevgilimi dinlemek istedim şu an bile dedim ona yaptıgın yanlıs bir kenara çekilip susmayı çözecemize bırdır bıdır hep konustun konusmama izin vermedin dedim. Aslında bir problem oldugu zaman kısa ve öz şekilde konusarak kapatsak birbirimizi anlayarak hiç sıkıntı olmıcak ilişkide zarar görmicek ama tabi bu imkansız kişilik farkı var her insanda
Soran+1 yılEvet... son dediklerin çok doğru.
Her iki tarafta kendini haklı çıkarmaya çalıştığından sinirler geriliyor. Kimse bir birini dinlemiyor aslında olay bu. Biraz affedersin ama sidik yarıştırma oluyor. Kısa ve öz söylenecekler söylenip konu kapatılsa kimsenin içinde bişey kalmiycak ama... illa biri hakli çıkacak sanırım sorun bu
Soran+1 yılYok işte bizde yorulma kısmı yok:) o sinirlenir, bende tamam aşkım sakiinn der mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi devam ederiz-_-
- Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılCogu seye sinir bozucu derecede sakin yaklasirim ama bir iki sey varki bam telimdir basildiginda saniyesinde asiri sert tepki veririm o seyler olmadikca da sakinligimle sinir bozarim :-)
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça sinirliyim.
https://vocaroo.com/i/s1E6NY3B7GBQ00 Yorumla
+1 yılyol yakınken ayrıl hiç çekilmiyor sadece bir şeyleri içine attığınla kalıyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılSende mi yaşadın
- +1 yıl
evet ve uzun zamandır bu durumla yasıyorum ilişkimiz 3 -5 aylık bir sey olmadıgı ve cok emek harcadıgım için her seyi silmekte istemiyorum ama değişeceği de yok cok yıpranıyorum
Soran+1 yılSenin bahsettiğin 3-5 ay... bizimki nerdeyse 2 yil... kesinlikle okadsr kolay silinmiyor...
çabuk sininrlenen birisiyle tartışma siniri geçince yine dene ozman dinler mal değil sonuçta yani sinirli anında konuyu arı kovanına çomak sokar gibi sokmazsan bişey olmaz
20 YorumlaBen kolay kolay sinirlenmem karsimdakinin suamasini beklerim susar yinede konusmam ama birikir ve bir gün felaket patlarim. kirilirsa kirilsin umtumda da olmaz.
112 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığın kişide benim. Ama susup susup biriktirip patlayıpta içindekileri söyleyip tekrar pişman olanda benim
Soran+1 yılHaha ben uyarmıştım ama diye bahanen var :))) sevgilimde beni uyarır, tanıdık geldi:) ama o bir kaç yüz parça daha çabuk sinirlenir sadece:)
Soran+1 yılDüşün uyarmaya bile getirmiyorum artık sinirlendiğinde ' tamam aşkim sakiin'diyip yumşuyor oda ama... benim içimde kalıyor bu sefer söyleyeceklerim:)
- +1 yıl
Kızsın ama kafan çalismiyor valla :) ben kiz olsaydim o sinirlendiginde huyuna giderdim bana ihtiyaci oldugunda yumusadiginda surundururdum dedigi her seye pisman ettirirdim ;) Hem mutlu olursun hem elinden kacirmamis oluraun diyecegim o ki sinirliyken sus dediginde sus ama sana ihtiyaci oldugunda hemen kendini ele verme az surundur enisteyi ( sen bunlari demistin falan de buyuk ihtimalle acmayalim diycek sen kirildim ama de afedersin ama it gibi ozur diler gonlunu alir) ;)
Soran+1 yılSanırım uygulamaya geçirip işime yarayacak şeyler şöyleyen ilk kişisin... ama biraz daha açmalısın dediklerini. Bana ihtiyacı olduğunda onu yalnız bırakamıyorum iste:( kaldıkı ihtiyacı olduğunda yanında olmazsam, dahada soğumaz mi?
Soran+1 yılHayır ya ihtiyacı olduğunda yanında olmaktan bahsediyorum bu illa konuşup kafa ütülemek değil, dinlemekte bir yardımdır-_-
Soran+1 yılKafam çorba oldu bir sus bir susma karar ver sende -_-
çabuk sinirlenirim, ama ondan sonraki durumumu karşımdaki kız belirler.
eğer beni tahrik etmezse, sözleriyle yumuşayabiliyorum, ama bana kıllık yapıyorsa daha da çok sinirleniyorum.20 Yorumla
+1 yılBen biraz fazla sinirleniyorum hatta çevremdekiler bilir ben sinirliyken yanımda durmamaları gerektiğini ya kendime, ya çevreme zarar veririm (Evde cam eşya yoktur bu yüzden) ve kötü konuşurum. Bu yönümü pek sevmem aslında ama yatışamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAynen bende cok sinirliyim kırmamaya dikkat ederim ama cok gelirse üstüme yapicak birşey kalmaz. Eger bazi insanlara hakettiği gibi davranmazsan üstüne binerler
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilisiyim ama...:( kendink biraz kontrol etmeli
- +1 yıl
Sakinleştirici ver gizli gizli. :) sevgilisi olsanda kötü birşey yaşamış olabilir fazka ustune gitme sakinlesene kadar. :)
Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. şirinlik yap benım tontişim filan de hemen gevser erkek mılletı hepımız aynıyız 2 ıltıfat et 100 lıralık telı 1000 lıraya alırık ordan yola cık
28 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama sinirlenerek asıl söylemek istedimlerimi söyleyemiyorum. O sinirlenmesin diye içime atıyorum... bu seferde olan bana oluyor
- +1 yıl
soyleme seklını degıştır mesela ne soylersın hıh buldum yarın aksam yemege gıdelım mı dıyeceksın ama onun da maç ızlemesı gerek yarın akşam yemege gıdelım mı dersen kaybedersın yarın aksam yemek yesek sonrada bırlıkte mac ızlesek nasıl olur dıye fıkrınımerak eder gıbı sorarsan faydası olur
Soran+1 yılYa gerçekten hani dediklerin kadsr basit değil. Yani söyleme şekli muhakkak çok önemli... ama olmuyor. Kavga kaçınılmaz. Susup alttan almam lazım ne düşündüğümü söylediğimde soru oluyor, sinirleniyor. Konu kapanıyor, ertesi gün açtığımda "off yaa yinemi" diye biseyle karşılaşabiliyorum
- +1 yıl
çabuk sınırlenen ınsanlar çok hata yapar.. ama cabuk ta affeder ıclerındekı cocugu gormekıcın onun mesela ıyı oldugu konulardan bahset sen futboldan ıyı anlıyorsun nasıl tutuyorsun bu ısımlerı aklında falan de ardından ısteyecegın seyı mahsumca anlat bıse dıcem ama kızmakk yoook de
Soran+1 yılÇabuk parlayıp çabuk sönüyorda zaten. Ama dediğin gibi biraz çocuksu masum şekilde söylesem oda çekinerek şöylediğimi görüp sinirlenmez belki... deniyebilirim bunu 👍
- +1 yıl
+1 yılBenim abim öyle senelerdir yüzüne soyleyecegim cok sey birikti neyseki eşim hic öyle degil :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan eşin öyle değil, çok şanslısın maşallah... abinede bir iki çift lafın olsun diycemde... fayda etmiyor yorma kendini-_-
- +1 yıl
Aynen eşim melek gibi :) zamani solince bagira bagira soylicem o iki cift sözümü bekliyorum :)
Soran+1 yılBenimde babam böyle... korktuğum başıma geldi; sevgilimde öyle... alttan alınması gereken çok zor bir huy
- +1 yıl
Sevgilini degistir bence büyük sıkıntı cok zor allah sabır versin.
Soran+1 yılOkadar basit değil işte benim için
- +1 yıl
Allah yardımcin olsun canim burdan konuşması hepimize kolay geliyo. Dua et hakkında hayırlısı olsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyle yapacaksan ayrılalım derdim seninki can bizimki patlıcan mı?
09 Yorumla- +1 yıl
Alla hala bak sen şunlara
- +1 yıl
@bayego senden yorum isteyen mi oldu?
- +1 yıl
@bayego önündeki ottan ye başkalarına karışma
- +1 yıl
@bayego şimdi uza
Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Bizim dershanede de öyle birisi var. Sinirlendigi yetmiyormuş gibi bir de ayrimcilik yapıyor. Bir gün agzinin üstüne carpicam görcek
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim çabuk sinirleniyordum sevgilime bağırırdım ama içime atarım ben genelde ondan sinir hastasıyım
01 Yorumla- +1 yıl
eklemeyi unuttum pireyi deve yaparım
+1 yılçabuk sinirlerim tabi beni sinirlendiren kızda 3 gün kendine gelemez dün öyle bir olay yasadım bugun tarlası yanmıs koylu gıbı oturuyordu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbilyomusun 2010 senesinde sevgilim beni sinirimden dolayı terk etti. ama buda bana büyük bir ders oldu. artık daha dikkatliyim karşı cins ilişkilerinde..!
10 Yorumla
+1 yılMesela ben anında sigorta atmayı boşver trafo patlatan biriyim sonradan pişman oluyorum ama iş işten geçiyor birilerinin kalbi kırılmış oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var işte :/
- +1 yıl
Saxo çekmem diyor yok neymiş miğdesi bulanırmış hanfendinin gelde sinirlenme ;)
Bende çabuk sinirleniyorum ama bu sinir genelde karşıdakinin yaptığı davranışlara veya söyleyeceği şeye göre şiddeti değişiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet... hemen alttan alsam, tamam aşkım sakin falan desem sakinleşiyor zaten. Ama içimde kalan konu yarıda kalıyor, devam etsem bir öncekinden dahada deliriyor. Yani susucam bu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılÇok sakin sabırlı biriyim aslında ama bazı kırmızı çizgilerim var o konularda tehlikeli olabilirim.
00 Yorumlakızlarda aynı olmalı ama erkek sinirlenince alttan alıp anlayış gösterilmeli bir kız tarafından
MUTLULUK BÖYLE ELDE EDİLİYOR.00 Yorumlaortamı terket ve yüzüne karşı şakkadanak söyle ne olursa olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 3 saniyede dünyayı sallayabilirim
Sonra sakinleşiyorum :)01 Yorumla
Soran+1 yılSallıyorsunuz da ne oluyor sanki :(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sinirliden bağırıp cağırandan korkma kuru gürltü esas sessizse kork o saha kötü örneğin ben :)
00 YorumlaSadece son zamanlarda ani, yanlış tepkiler veriyorum.
Psikolojik.00 Yorumla
+1 yılzarar vermesinde sana değişmez kolay kolay yapısı öyledir başa çıkamazsın ya böyle devam edecen ya da ayrılacan.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onu mutlu et herseyi yaptirirsin ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılMutluluğu ayrı... ediyorumda, ama sinirlerde kontrol yok malesef...
Cevabın eksiyi hak etmemiş yorumun için tşkler +1- +1 yıl
Sinirli insan yoktur cabuk parlayan insan vardir ama bu zamanla kontrol altina alinabilen bir durum sadece kişinin biraz kendini taniyip artik durulacagina kanaat getirmesiyle baslar.. Ama şu var cabuk sinirlenen insan temiz olur yufka yurekli olur sadik olur bir cok ozelligi digerlerine nazaran cok cok iyidir. Hea ben sinirlenen birimiyim?
orta şiddetli çunki az cok kontrolumu saglarim çunki zamanla olgunlasiyorsun.
+1 yılBenim sevgililerim gayet rahat benimle tartışıyorlardı.
00 YorumlaHayır aksine çok Sakin romantik biriyim :) şiir okumayı roman okumayi şarkı soylemeyi seven biriyim
00 YorumlaEvet hemen sinirleniyodu valla dovdugu bile oldu: D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıldurduk yerde sinirlenmem. bir özleyince sinirlenirim 2 haksızlıkta. 3 te sözümü dinlemediklerinde.
10 Yorumla
+1 yılbn çabuk sinirlenirim aslında ama karşımdakinide dinlerim
03 Yorumla
Soran+1 yılDinliyor.. dahada deliriyor:)
- +1 yıl
ozaman sorun sende :)
Soran+1 yılErkek dayanışması he)) öyle olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cok sinirlenen biriydim ta ki bu yüzden ayrilana kadar sana tavsiyem seni kaybetme korkusu yasatman lazım ben duzeldim ama kaybettim.
10 Yorumla
+1 yılErkekler tamamen patlamaya hazır bomba saniye içinde sinirle herşeyi yok edebilen varlıklar
20 Yorumla
+1 yılGec sinirlenen ve sonrasinda adeta atom bombasi gibi patliyan biri oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöylelerine hiç gelemem,
atara atarı koyar dalarım.00 YorumlaBabam böyle. Başa çıkılmıyor hep alttan alıcaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılOff aynenn benim babamda böyle işte :(( ve korktuğum başıma geldi; sevgilimde böyle:((( seviyorum ama :((((( çok kötü durumdayım
Soran+1 yılAynen:(
- Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılKiyma makinesinde sinirlerini cektirmek lazim
00 Yorumla malesef bahsettiğin kişiliktenim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma iyi bişey değil ki :((( sevgilin falan var mı ya da oldu mu? Tartışılmıyor:(((( sinirlenecek diye korkuyorum içime atıyorum:( psikopat mısınız anlamadim:(((
+1 yılçok çabuk sinielenmemeli bence
00 YorumlaBiri bana mı seslendi :))
014 Yorumla
Soran+1 yılGuranacak bişey değil:/
Soran+1 yılGururlanacak*
Soran+1 yılAma mimiklerin yeterli anlatıyor :)
Soran+1 yılTamam hadi sana değil, izin verdim:)
Soran+1 yılAntreman:)
Soran+1 yılValla yorumların ciddi olmadığı için bende dalga içerikli yazmadım. Benim nasıl bir kız olduğum sana kalmadı. Lütfen. Yazdığın hiç hoş değil.
- +1 yıl
Bana bak kardeşim. Sen ilk önce benle dalga geçme amaçlı yazı yazdın. Tabiki bana kalmadı ama ben ole biseyde demedim. Ben sana diyorum :) kullanmak yaskmı sen bana hadi sana izin verdim diyorsun. Nedir bu? Sen benim neyim oluyosunda bana ole konusuyosun? bu arada senınde her sohbetinde gulucuk var ne bu simdi? Guluncek bısey yazığımıda hatırlamıyorum.
Soran+1 yılKurduğun çümlen ve bunu destekleyen ":))" gülücük için ilk cevabın sanki gururlaniyormuşsun gibi geldi bana. Kiii benim sorduğuma cevap değil o cevabin soruyu zaten ciddiye almayışını gösteriyor. Ayrıca ne demek ':)'kullanmak yasak mı diye saçma sorular sorarsan, saçma sapan cevaplada karşı karşıya kalırsın arkadaşım. Mizah anlayışı diye bişey var.
+1 yılcabuk sinirlenen cabuk sakinleşir merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılçoğu öyle ama hiç karsıma cıkmadı öyle biri :DD
00 Yorumlahiç çekilmiyo emin ol
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılbazen cok cabuk sınırlenebılıyorum bende
00 Yorumla Susar icime atarım zamansız patlamam cabası
00 YorumlaÖyle insanlara tahammül edemem
00 YorumlaSonunda aldatacaksın onu :)
10 Yorumla
+1 yılO benim
00 Yorumla
+1 yılBenden bahsediyor.
00 Yorumla
+1 yılO benim :/
00 YorumlaGENE NE VARR!!!
00 YorumlaKüfür ederek. d