sabah radyoda duyduğum bir haber bir kaç kromozom değişikliğiyle olacağını bildiriyordu (bulamadim maalesef eklemek için)
çocuğunuzu kocanızin doğurmasıni istemez misiniz bence mükemmel olur dhdhdh ben isterim kaç tane istiyorsa doğursun 🤣

sabah radyoda duyduğum bir haber bir kaç kromozom değişikliğiyle olacağını bildiriyordu (bulamadim maalesef eklemek için)
çocuğunuzu kocanızin doğurmasıni istemez misiniz bence mükemmel olur dhdhdh ben isterim kaç tane istiyorsa doğursun 🤣
Erkekler kadınlar kadar sabırlı olamaz söver bu arada bebek iki tane olmak zorunda olmaz neden çünkü bir kadın bir erkek yapar eşitlenir kadın bir tane daha yapmasına gerek kalmaz belki de erkekler evlenmek de istemez nasıl olsa bebeği ben yapıyorum herşeyi yaparım
İnsanlar gelecekten o kadar ümitsiz ki kimse dünyaya yeni bir çocuk getirmek istemiyor.
Napsın bilim adamları o kadar ilaç milaç üretiyor kime satacak, en iyisi demişler erkek falan kim olursa yeter ki doğursunlar diye yolu açıyorlar ahahaha ne güldüm 😂😂
oysaki bu haberle gelecekten ümitlenmistim ben dhdh
Ben bu erkeklere güvenip anne olamam😄
ahahahsh
Çocukta dogurursak kadinlara gerek kalmaz işte ne güzel 🤣🤣
valla artık nasıl istersen kendi çocuğunu doğur büyüt maviş
Aynen öyle pembik
Cevap
4Cevap
Hiç de güzel bir haber değil.. çok saçma bir şey ayrıca mümkün de olmaz bu bilimsel açıdan.. insanlar o kadar saçmalıyor ki artık.. akıl denen şey kalmamış.. ama emimin bunu bile isteyen erkekler çıkar durum o kadar kötü artık..
aaa barış sen doğurma istemiyorsan napalim ama isteyenlerin yolunu kapatma canım djdhdh
Saçma. Artık kadınlar kadın, erkekler erkek haline geri dönmeli. Cidden can sıkıcı bir durum olmaya başladı.
bebeğim hayat paylasmakla güzel bırak doğursunlar
Önümüzdeki yıllar dediğin 50 milyon yıl sonrası mı ne assjsk
bilemiyorum göreceğiz çini bir gaza getirsek birkaç yila çözmezler mi 😂
Ortalık hamile erkeklerden geçilmez
Yok artık
olucu olucu 🤣
Olmaz öyle şey ne demek erkek doğurmak -doğurmam.
Size mani olmayım 🤪
yeni düzende evlilik sözleşmelerine eklenen madde olur bu ben söyleyim anlaşmalı doğurma dhdhd
😂🤪saçmalama
Hayır
babana olacaktın oysa 😏sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?