Güncellemeler
+1 yıl
kadınlar burun karıştırmayı erkekler de kusmayı seviyormuş arkadaş vay bee
Güncellemeler
+1 yıl
En iğrenç benim diyorum yok mu arttıran :D
Gerçek veya mecaz anlamda anlamanız farketmez soru açık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi birini söyleyelim? :D
Sırayla say baştan kasjdsadkja
flörtlerimle otururum canım sıkılırsa burunlarını karıştırırım, çok sinirlenirsem ayaklarını falan ısırırım vs vs niyeyse bana tatlı gelen her şey diğer herkese iğrenç mide bulandırıcı gelir berbat bi temas bağımlısıyım ya da bilemiyorum sjsnjsns
Burunlarını karıştırırsın? Amaç ne ki aksjdkasjd napıyorsun ki onu karıştırıp ilginç. Temas bağımlısı normal yaa
bilmem amaçsızca :D
İlginç sümükten iğrenmiyorsun o zaman burdan anladığım? Yani kadınlar direkt ıyy mıyy one der de helal be sana
Yok birine sempatim varsa iğrenme duygum olmuyo maalesef aksine gereksizce bi yaklaşımım oluyo :D
İlginç bu sümükten b*k karıştırmaya falan da gelmez umarım böyle kal yaa sen buna da şükür lkajsdksajd
genelde benim flörtlerim çiçek gibi yaptıkları için karıştırıncada sorun olmaz herhalde bi denemek lazım sjsnjsnd
Neyy neyy neyyy ben onu gerçek anlamda dememiştim hııı vallahi çicek olabilir de işte o da insan çiçek s*çmıyor sonuçta
bakmadım bi gün bakar yorumlarım onuda hahahaha
Sen ciddi misin vay bee bak ciddiyim b*k diyorum kokan bir şey falan ya hani iğrenmez misin ondan bile ya şaka maka ilginç
midesizim sanırım iğrenme duygusu falanda biraz tuhaf işliyor insanlara göre :D
İlginç ama bence güzel de gerçekten yani hassas insanlar daha çok çeker bu hayatta ki sen hassas değilsin hemde hiç. Bende çok iğrencim yalan yok o yüzden seni anlıyorum ki bence güzel yaa ama insanlar normal karşılamaz işte
ne insanlar umurumda ne de dayattıkları yaşam şartları ben nasıl mutluysam öyle yaşıyorum buda değişmez :D
Vaay bee sana helal olsun bak yanlış anlama ama nasıl desem mesela ben erkeğim ve sen kadınsın. Toplum gözünde biz size göre daha iğrenç ve daha kabayız ama senin mesela böyle olman biraz daha şey kaçar. Ha ben de hiç normal kaçmam elbette ama senin için daha da zor olur ama toplumu umursamadan yaşa aynen öyle ne var ne yok karıştır sen
toplumun dayattığı cinsiyetçiliğede karşıyım :D
Peki ben susuyorum ve helal olsun diyorum sadece devam et böyle
devam şekerim devamm
Aynen öyle devam et ayrıca böyle kızların olduğunu da bildiğim için kendi adıma sevindim. Doğalsınız en azından öyle her şeye ıyy mıyy diyen tipler gibi olmayın
erkekler tatlış canlılar ıy mıy diyecek bişey yok :D o ıy mıyy diyen şov abidesi kızlarında kuytu köşede neler yaptığı bilincindeyiz şekerim yemiyoruz siz de yemeyin hahahaha
hahaha yok bee yemiyorum da zaten kasıntılar belli ne oldukları. E herkesi aynı tutamam ama evet cidden varlar öyleleri de e diyelim
boş ver şekerim :D
Beşinci kattan aşağı kusmak
ohaa anasını satayım yuh
Sümüğümü yedim (az önce)
Trol?
Ciddiyim aq
Hesap trol hesap olunca ciddiye alamıyor insan
Trol değil illa pp de kendi fotim mi olmalı trol değil anonimim aşkım 💋 sümüğümün tadı da mükemmel 💋
hııı afiyet bal sümük olsun daha çok sümük gelmesi dileğiyle kjaskdjasjd
Sağ ol canım 😌
penisimi ağzıma alıp boşalmak
Wow vay bee yani esneksin
spor yaparak
Kusmak
hııı çok sıkıntı
3 tane 70 lik iç farklı alkol olarak görürsün 😂
yok yokk eyvallah ben böyle devam kajskdjsa