+1 yıltatlı bacım güzelim kızma atarlanma ama baş örtüsünün mantığı senin düşündüğünden çok başka yahu. baş örtüsü kadının en önemli ayrıntısı ve süsü olan saçlarını örtmek için değildir sadece.
ben kapalı kadını yargılamam ama görünce daracık kıyafetli başı örtülü kadınları amaçlarından saptığını düşünürüm, makyajlı bir surat görürsem tesettürün altında, kızgın kızgın bakarım. ama sorgulamam banane sonuçta diğer tarafta her şeyin bedeli sorulacak mesela şöyle; 'kardeşim sen tesettürlüsün neden kafanı sakındığın zamanlar yüzünle dikkat çekmeye çalışıyorsun' demezler mi?
derler. ben bunu bilir, bunu söylerim. kapalı ve makyajsız kadınların ellerinden öper, selamlarımı iletir, allah yoılundan ayrılmamalarını canı gönülden dilerim.
ayrıca dinimizde açıkların makyaj yapması sevap diye bir şey de yazmıyor. ama saçını sakınmayan bir kadını da makyaj yapıyor diye sorgulayamazsın. zaten onun başı örtülü değil. zaten başı örtülü olsaydı eminim makyaj da yapmanın saçma olduğunu bilirdi. bilmeseydi muhakkak başı örtülü olurdu ve makyajını da yapardı.
öperim gözlerinden güzel kardeşim...45 Yorumla- +1 yıl
:) kalp kırmadan yanlış kısımları söylemeyi de biliyoruz tabii ki :)
- +1 yıl
boşver takılma da yazılanlar yüzünden kızma da sinirlenme de. kalbin temizse, insan hakkı yemiyorsan, doğru yoldan sapmayıp yasaklarını biliyorsan hiç de bunaltma kendini.
En İyi Cevaplar
+1 yılsen imaninda ne kadar tamsin acaba? sen tek ayna degilsin, size ne diyemezsin. dini butun biri ornek olmali. eger sen moda amacli kapandi isen tamam karisilmaz yargilanmaz lakin diger acik kardeslerine ornek bir sey olmak istiyorsan ki bu dinin geregidir dikkat etmen lazim sevap ve Allahin takdirini bu sekil kazanirsin. dinde bana dokunmayan kisi ne yaparsa yapsin yok. sen kapanirken ne dusundun? ahireti mi modayi mi? ben cok duyuyorum aman kapalilari goruyoruz bizden beter makyaj ve kiyafet giyiyorlar ne kapanmasi bosversene diye. bu gunah kimin? bence ortak bu gunah. bir musluman kisi muslumanliga kardesini cekecek ama dogru sekilde. zaten toplumda din yani gercek din zayifliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
yorum kaldıramıyorsan sen kapat çeneni.
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol arkadasım. Örtünmeminin bir amacı var değil mi bakışları kendinden uzak tutmak değil midir bu. ee kalkıp topuklu giy makyaj yap dar kotları geçir sallaya sallaya yürü bu şekilde mi bakısları uzak tutuyorsun. başta sen kendi inancına hakaret etmiş oluyorsun farkında mısın. Bak açılana da örtünene de saygım var ama arada kalanlara o saygıyı göstermek içimden gelmiyor her gördüğümde ne bu diyorum ve birçok kişide böyle gördüğüm kadarıyla yani kendine ve kendi inancına hakaret ediyorsan kimsenin eleştirme hakkını elinden alıp sanane diyemezsin.
Gerçekten merak ediyorum amacınız ne bu sekilde dolanak neyi hedefliyorsunuz?41 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum 👍👍👍
+1 yılTakma kafana dostum sen Allah rizasi icin takiyorsa kendi icinde kimseyi baglamaz kimse de senin icini bilemez. Hem bayan dedigin turbanli dahi olsa bakimli olacak. Gerisi bos lakirti elalem konusur salla...
95 Yorumla- +1 yıl
Kafamızdan ayet uydurmayalım, hem örtünün hem de makyaj yapın yazmıyor Kuranda.
Bakımın ve makyajın nerede ve kimlere helal olduğu apaçık.
@Vendetta55 - +1 yıl
Bakim demek makyaj demekmi sizin gibiler yuzunden millet turbanlilara nsil bakiyo gorun iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılMeger herkes ne kadarda cok Allah aski icin yanip tutusuyormus. Mesajlarda seks konusanlar bile burada gelmis din dersi veriyor. Vay beee :) kimse kendini gormuyor tabi. Sorsan ben namaz kilmiyorum ama icim temiz, acigim ama Allah i seviyorum derler :)) Hem birseyi unutuyorlar ki ACIK OLAN bayanda, KAPALİ OLAN bayanda makyaj yapamaz. Acik yaparsa ne guzel olmus diyorsunuz ama kapali yapinca Kasar damgsi vuruyorsunuz. Sizene kardesim? Ahirette sizi kendi amelleriniz kurtaracak baskasina iftira atmadan, din hocaligi yapmadan once kendinize bakin. Ayrica islama göre ACIK olmak KAPALI olmak diye birsey yok!!! Bütün eriskin kadinlarin kapanmasi gerekirr!!!
23 Yorumla- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSorunda da güncellemende de nefret dolusun Hakaretler savuruyorsun
Oysaki Tesettürlüsün inançlısın inançlı insanın kalbi yumuşaktır.
Bu kadar Sinirlendiysen kendini sakinleştirecek birşeyler bul Böylesi sana yakışmadı güzel kardeşim :)
Seni yadırgayacak hadsizlerde kendilerine baksınlar sende başkalarını yadırgama ki onlarla aynı kefeye düşme...27 Yorumla- +1 yıl
Kral soytarıyı dinlermi sen ne umursuyosun ağırlığını koru hanım kızım boşver sen onları
kişi kendinden bilir işi sana kalkıp pavyon karısı diyen iyi biliyo pavyon karılarını demekki :) - +1 yıl
Karadenize bir kap kirli su attığında kirlenmez...
Sende onlar sana iki tane laf atıyo diye sinirlenip laf söyleme duymazdan gel...
Onlar kaplar içerisinde atılan kirli sulardır sense karadenizsin
Onlar dökülür gider sen yıllarca durduğun yerde durur çağlarsın :) - +1 yıl
Sakinleştirebilmişimdir seni umarım
:)
+1 yılCanim bende kapaliydim aman deve horgucu aman makyaj aman giyim aman parfum diye diye soguttular bile. Yani ben kapali yapamiyordum mutlu degilimdim. Ama o kadar yorum yapiyorlar ki kendileri cok iyi gibi. Benim saclarim sari simdi bana kotu yakistirma yapiyorlar ben 5 vakit namazimi kilarim ama ben kadinim kardesim makyajda yaparim sacimida boyarim. Mahrem yerler kapanmali
30 Yorumla
+1 yılTabiki hiç birimiz günahsız ana Rahmindeki gibi temiz değiliz, kimse 4/4 değildir ve kimsenin haddine değildir başkalarının giyimine makyajına karışmak. Lakin! Açık bir bayan makyaj yaparsa bu fazla dikkat çekmez, açık bir bayan tayt giyerse fazla dikkat çekmez. Ama kapalı bir bayan bunları yaparsa çok dikkat çeker çünkü kapanmak nedemek? Dikkat çekmemek demek. Ama bu şekilde daha da çok dikkat çekiyorlar. Eğer yok ben makyajsız dolaşamam diyorsan kapanmayacaksın kardeşim. Eğer kapalıysan dikkat çekmeyeceksin, dikkat çekmek istiyorsanda kapanmayacaksın. Mesela Oruç sadece yemek yememek su içmemekten ibaret olmadığı gibi kapanmakta saçını örtmekten ibaret değildir.
Vesselam!00 YorumlaYa bırak kardeş buradakiler hep öyle bana da çok laf etmişlerdi ben kapalıyım diye bana küfür eden olmuştu. Boş ver senin yaptıkların başkasını ilgilendirmez o yüzden aldırış etme :)) Senin sevabın senin günahın kimseyi ilgilendirmez.
25 Yorumlaaynen bizene
Ben evrensel bir mesaj vermek istiyorum
Allah düşmanıma vermesin.142 Yorumla
+1 yılŞunu rahatça söyleyebilirim ki "türbanın asıl amacı nefsine hakim olup dikkat çekmemektir" makyaj yapıyorsan şâyet başında taşıdığın ayet ile davranışların çelişiyor demektir, sonuçta rimel ruj eyeliner çekince de erkek için çekici olabilirsin değil mi? Birileri sizin gibiler yüzünden kapalılar hakkında atıp tutuyor ve öyle zannediyorsa, gereğiyle kapanan diğer bayanların kul hakkına girmiş oluyorsun.
25 Yorumla- +1 yıl
Müslümansan sende gördüğüm yanlışı bildirmekle yükümlüyüm bu dinimin gereğidir. Ayrıca canım ben imam hatip mezunuyum eminim ki birçok dindarım diye geçinen ama sevgilisi ile el el dolaşan makyaj yapan küfür eden kapalıdan daha içten bir allah inancım var, üstüne alınırsın ya da alınmazsın beni bağlamaz. Iyi günler
- +1 yıl
Feracesinden kopya çekip kul hakkına giren, başörtüsüne telefon koyup derste sevgilisi ile sohbet eden çok kişi gördüm emin olabilirsin. Yaptığı ibadeti geçersiz olur diye ailesine bile söylememeye gayret eden insanım ama burada konu benim ne derece imanlı olduğum değil. Eğer böyle bir platformda soru soruyorsan gelecek olumsuz eleştirilere de açık olmalı hoşgörü ile karşılamayı bilmelisin. Sonuç itibari yaptığının aslında doğru olmadığını sende biliyorsun ama bilinçli bir şekilde yanlış olanı savunmak neden?
+1 yılMakyaj ne için , başörtüsü ne için? Bende anlamam hiç makyaj yapan başörtülü kızlarımızı.. Eğer ki başörtüsü dikkat çekmemek için takılıyosa, yani önemli olan o saçları göstermemekten ziyade kendini göstermemekse dinimizde yeri buysa yani o makyaj neyin nesi? Saygı çerçevesinde açıklarsan sevinirim. Hep birlikte aydınlanalım..
42 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle cok abartılı değilse normal o zaman. Bende makyaj diyince ruj fondoten işte her ne haltsa onlardan sandım. O kadar olur, sıkıntı yok.
+1 yılKapalı insanlarda makyaj yapar sıkıntı makyaj ya da bas örtüde değil bazı insanlar acayip tahrik edici oluyor siz boyle değilseniz uzerinize alinmayin derim ama hepsi değil bazıları gerçektende örtü altına siginip da pislik yapanlarda var
14 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sende hircinlasmana gerek yok boşver üzerine alınan alınsın nice güzel kapalı kardeşlerimiz var Bellini sende onlardnsin kafani yorma
- +1 yıl
Bellini değil belli ki olacaktı pardon
Bu kadar çelişkili bir yazı ilk kez okuyorum. Kimin ne yaptığından sizene yazmışsın güncellemende açık kızlara sırf senin gibi baş ortusu ile gösteri yapmadı diye saydırmışsın ve guncellemeni de benim ne yaptığım sizi ilgilendirmez yazmışssın. Sana ne diyelim? Sen o turbanı hakkıyla taşıyor musun? Benim veya diğer arkadaşlarımın başında turban yok diye, senin gibi insanlar tarafından pavyon karısı gibi seviyesiz benzetmelere maruz kalmak zorunda mıyız? Evet benim başım kapalı olmayabilir ama belki senden daha çok iman ediyorumdur senden daha fazla inanıyorumdur onu nereden bilebilirsin? Kimse kimsenin inancını sorgulayamaz burada. Yaptığın makyajı dozunda yaparsan dikkat çekmez. Senden farklı olanlara da seviyesiz yakıştırmalar yapma.
44 YorumlaSonuna kadar haklısın..
Oksijen israfi insanlar onlar boşver aldırış etme havlar havlar giderler sonra ;)61 YorumlaKatılıyorum sana,, sannedende kapalı larin hepsinin goca garılar gibi giyindigini sanneder,, makyaj la başörtünün hiçbir alakası yok, herkezin kendi hayatı istesigi gibi yaşasınlar ozmn bırakın atik millet le ugraşmayı da kendi hayatınızla ugraşın çünki sizde harika degilsiniz!
02 Yorumla
+1 yılBasortu ne icindir dikkat cekmemek için. Sen o kafani kapatip yuzunu boyuyorsan tabiki karisip laf ederler su zamanda turbani moda diye takiyolar galiba hey allahim ya sizin gibiler yuzunden dinden sogudum yemin ediyorum. O kafani kapatiyosanda yuzunu boyamicaksin bu kadar basit.
32 Yorumla- +1 yıl
bu mudur? evet budur!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali olabilirsin bu senin makyaj yapmana kendine bakmana tabiki de engel degil ve olamazda. Insaniz sonucta ve de gun boyu insan icinde oluyoruz. Dogal olarak karsindaki insana da bir saygin olmali paspal gibi cikamazsin karsisina
11 Yorumla
+1 yılallah derkı. kısaca üstün körü anlatıyorum nacızane fıkrım. sizin basınızın acık olması ya da kapalı olması bana bsey yapamaz.. bı yarar ya da kotuluk olmaz.. ama ben sızden sadce sunu ıstyorum dıyorumkı nefsınızı zorlayabıldıgınız kadar zorlayın neyı yapablyosanız yapın baslı basına bı cok secenek sundum sıze namaz örtu oruc vs bunlardan daha fazla yapın daha fazlasını hakedersınız verırım.60 70 yıl yasıcaksınız cok kısa bı sure kendınızı nekadar zorlarsanız nefsınızı nekadar köreltrsenız okadar ıyı. der. üstün körü. ve ayrıntıya düşüncede derkı kadın guzellıktır. kadın ceker. o yuzden basınızı ve bellı kısımlarınızı kapatın.. dıgerlerının gunahına gırmeyın benden baska ıyılıkten baska bsey dusundurmeyın kmseye bırbrınıze yardımcı olun beraber bı parcasınız benım parcamsınız. ve emınım makyajda cekıcı bıseydır.
10 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. Abartili olsa da olmasa da kimseyi ilgilendirmez en azindan acik sacik giyinip gezmiosun kime ne zarari var makyaj yapmiip orasini burasini acanda çok sen güzelce kapan az bisey makyajdan bisey olmaz
23 Yorumla- Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız kimsenin imanını sorgulayamazlar tesettürü sevmiyorum ama saygı duyarım o sizin tercihiniz tesettürlü makyaj yapamaz diye bir şey yok aksine bağzı hanımları daha çok açıyor tesettür yakışıyor ben kapalı olupta kendine bakan yakıştıran sexsapeli olan hanımları görünce takd ediyorum onları.
00 Yorumla Kapalı bir bayanın hafif bir makyaj yapmasını ben anlayışla karşılarım. Sadece başını kapatıp kıçını açma da; o zaman fena söverim. Hani baş kapalı daracık bir pantolon tüm fiziği ortada, göğsü ile çenesi arasını gümrük kapısındaki kaçak malların üstünü örter gibi örtenlere de iyi söverim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kapalıyım ve bende makyaj yapıyorum belkıde bırılerıde benı gorunce bunları soyluyo bılmıyorum ama sızene olum makyajda kapalı olmakta ınsanın kendı kararı sız kendınıze bakınn
11 Yorumlasaçları örtme çekiciliği azaltmak amacı ile yapılan bir şey. yani erkek şehvetlenmesin v. s bununla beraber yüze makyaj yapılıyorsa bu şehvet arttıran bir şey... bu iki davranış arasında tezatlık var... tartışılan nokta bu. yüze makyaj yapılabilir. nemlendirici kremler, yazın güneş koruyucu, v. s kullanılabilir ancak abartı rujlar ve abartı göz çevresi makyajı ben ce de kendisi ile ters düşmektir
30 Yorumla
+1 yılHaklısın kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama makyajı abartmakta hiç uygun değil
11 Yorumlabaşını kapatmak moda mı kızım tarz olsun diye mi örtüyon dini karalıyonuz böyle yaparak kapanıyosan adam gibi kapan tesettürü moda haline getirdiniz Allah sizi ıslah etsin
57 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim de siz gösterişli giyinince "bar karısı" mı oluyorsunuzda kapalı bir insan gösterişli giyindi diye bu ifadeyi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir insanın kafasınn kapalı veya acık olması onun imanını göstermediği bir devirde yaşıyoruz. Başın kapalı diye dört dörtlük olcaksın filan bole bir kural yok. Buraya resmini koymuşsun gözüme bakın belli oluyo mu diyosun şu an başnın kapalı olması cok farkediyo mu bilmiyorum. Yorum yapabilirler ama sorgulayamaz kimse dinini.
01 Yorumla
+1 yılİlk başta dedim noluyo la niye atar yapmış acaba diye ama haklısın, makyaj yapan Türban takamaz mı? Bence her ikisi bir arada olabilir bizim milletimiz öyle bir millet ki diz üstü etek giyen **** oluyor hemen. Yani sen türban takıp makyaj yapmasan kezban olacaksın yapınca da böyle eleştirileceksin kimse için kendinden bir şeyler değiştirme kendin yaşamına uygun bir şekilde yaşamaya çalış çünkü kimseye göre 4/4 lük olamazsın. Kimse de 4/4 lük değil zaten.
00 YorumlaBu kapalılar en başta trafikte başa bela önünde dursan ayrı bir dert duramayacak gelip vuracak arkasında dursan ayrı bir bela arabayı kaldırana kadar 3 ışık sönüyor :) tamponu dayayıp iteliyesim geliyo ;)
11 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Kapalılar candır ♥
Ayrımcılık önyargı yok !32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilleti en ince ayrıntısına kadar süzen sapkınlar din dersi veriyor çünkü onlar cennete gidecek çünkü onlar mükemmeller😃
11 Yorumla
+1 yılAçık veya kapalı makyajın fazlası her yönden ziyan. mümkün mertebe sade olmalı. + Her açık kadın o* olmadığı gibi her kapalı kadında namusludur anlamına gelmiyor. Bunun örneklerini hepimiz gördük yakın cevremizden aşağı yukarı. İnsanın zihniyeti tesettürlü olucak herşeyden önce.
00 YorumlaVatanı başörtülü annelerimiz ve bacilarimizla kazandık şimdi mini etek ve şort gien kizlarla kaybediyoruz sana laf atanlar bir dönüp kendilerine baksin bacım sende sorun yok onalarda var Allah rızası için yapıyorsun hiç kimse senden razi olmasın Rabbin senden razi olsun yeter
04 YorumlaHem tepki gösteriyosun hem haksiz olup olamdigini soruyorsun. Yani haksizsin desem tepki göstereceksin? Kendini hakli görüyorsan sorun yok demektir neden soru soruyorsun ki?
23 YorumlaYaz bizim ınsanımızda kapalı ya bakımsız olcan kendıne bakmıcaksın kendı 2 kılo makyaj yapar bası açık ya sorun yok kapalı kız azcık bı makyaj yapar cemkırır ole onlar kapalısın ya bakımsız olman lazım cahıller normal bence kızmaya bıle gerek yok :))
03 Yorumla
+1 yılHaklısınız. Kimse başkasını eleştirecek, yargılayacak kadar masum değil. Bir bunu anlatamadık işte.
11 YorumlaAçıklar kapalılara "dar kot giyen, full makyaj yapan" diye kapalılar açıklara "orasını burasını açan" diyosunuz da birbirinize hiç kendinize baktınız mı? Arkadaslar konusurken az olsun dikkat edin. Hakkıyla kapanan insanlarda var açık olup gayet düzgün giyinen insanlarda var. Etrafınızda 2 tane kendini bilmezler görünce genelleme yapıyorsunuz hemen yazık günah. Kul hakkına giriyorsunuz sadece.
16 Yorumla- +1 yıl
Bayanlar esinden baskasina makyaj yapamaz tatlim. Bu acik icinde gecerli, kapali icinde gecerli.
- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılSen onlari tqkma kafana arkadas bosver agzinolan konusuyo
12 Yorumla- +1 yıl
Salla gitsin sen kendini bildikten sonra digerleri tras bos ver
+1 yılMillet haklıdır başortusunun amacı kadının dikkat çekmemesidir ama yuzune yaptıgın o makyaj dikkat çekiyor tamam bir yerden başlamışsın ama az dikkat!
42 Yorumla- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılKapali veya acik olmak kimseyi ilgilendirmez. Herkesin kendi tercihidir saygi duymak duser. Ama Allah icin isine girerse tek dogru vardir. Sen yanlis yaoiyorsan yap ama dogruya yanlis demek kimsenin haddi degil!
00 Yorumla Her koyun kendi bacağından asılır. insanlar hunharca karşısındaki eleştirmeyi yargılamayı çok sever. kimseyi umursamadan yolunda devam et. kendi gözündeki çöpe bakmadan konuşuyorlar anca
01 YorumlaAçıklrn ya da kapalilarn makyaj yapmasi değil simdi öyle kapalilar var ki bazı açıklardan daha çok dikkat çekiyor neye yaradı o zaman örtünmek dikkat cekmemek değilmi amaç
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVakti zamaninda bana cemaat evlerinde dediler ki kapali kadinlar kocalari istemedikce kaslarini bile alamazlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Kasini alamazsin ama makyaj yapar misin?
Kocan izin verdi mi?
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Din herkesin kendi seçimi ne yaparsan yap Allaha hesap vericeksin İnsanlara değil Ama şu gerçek Toplum yargılıyıcı bir toplumdur Sen ya tam yapıcaksın ya da eleştirilere Sanane demiceksin
10 Yorumla
+1 yılDudaklarınızı boyayıp koyu koyu göz makyajı yapıp kafanıza bir örtü geçirip altınızada bir kot sıkıştırıp kendinizi sokaklara atıyosunuz. Ondan sonrada ayyyy bizzz örtündükkkk. Nahhhh! Öyle örtünmek olmuyo tarzda olunmuyo tatlım. Ya açıcaksın ya da "usulünce" kapanıcaksın. Ayy neyse banane ya sizde ye kürküm ye...
27 Yorumla- +1 yıl
Ben burada direk olarak sana konuşmadım. Kimlerden bahsettiğimi çok iyi anladın onlardan bahsediyorum sen üzerine alın veya alınma beni ilgilendirmez. Hakkıyla kapananları herzaman taktir ettim. Keşke bende kapanabilsem hakkıyla ama olmuyo.
- +1 yıl
Üstüne neden alınıyosun hayla? Küfürmü etmemi istiyosun? veya seni yerin dibinemi sokmamı istiyosun? ne istiyosun? asabımı bozma.
- +1 yıl
Verdiğin cevapları okuduğum zaman beyninide örttüğünü görüyorum iyi günler sana Şekkerimm ;)
+1 yıl"Kusur bende, islamda değil." diyeceksin ki hak yerini bulsun o zaman.
Sevgiler..22 Yorumla- +1 yıl
Der mi sence:)
bence bu sitenin %80 i çevre baskısından dolayı kendini ifade edemeyen,
dilediği gibi yaşayamayan ve hep içine atan başı kapalılarla dolu.
bastırılmış duygularını buradaki gizli kimliği ile tatmin etmeye çalışmanın mantığı yok bence.06 Yorumla
+1 yılAteistim, ve türbanınla makyajın zerre umrumda değil...
Ama görüşümü sorarsan eğer sana tatlı su müslümanı der geçerim...34 Yorumla- +1 yıl
bir arada tek başını değil beynini de kapatmışsın, bunu anladım...
- +1 yıl
Bak bak ayarlı ergenime:)
Umarim yakinda bu Islam özentiligi ve Modasi biter. Cekinilmiyor artik.
11 Yorumla- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Oyle iste :D
+1 yılsende geçmiş senelerdeki kapalı bayanlara iftira attırabilmek için kafanı örtmeye çalışanlardansın heral. yazıya bakarsak baş örtüsünün ne anlama geldiğini bilmeden kapmışsın milleti.
22 Yorumla- +1 yıl
tarz ile farzı ayırabilecek durumdayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısında. kapalılarda açıklara kötü gözle bakmasınlar... dinini yargılamak bana düşmez fakat Allah için örtü takıyorsun, insanlar için değil yani örtüyü takmak aslında bana bakma demektir.
30 Yorumla
+1 yılKardeş tek günahımız makyaj olsun boşver :D buna da şükür :D
01 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılHaksizsin basortusunu haramdan korunmak icin ortuyosan suslerdende uzak durman lazim
70 Yorumlaterslik tezatlık olduğu için olabilir mi. senin tarzını bilmiyorum tabi ki de bazıları çok abartıyor. başı kapalı geri kalan her yer açık. başını da aç kardeşim amaç ne?
20 YorumlaIslamiyette zorlama yoktur.. gösterişe örtünmenin de bir sevabı yoktur. Ne o makyaj ne o türban mk.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMakyajı geçtim oje süren ya da diz kapağında etek giyenler var o nedir yaa
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ben oyle demem ama iste abartanlar var yani bakıyorsun acayip giyinmis suslenmis bide başını ortmus öyle de hos bisey değil
İnsanlar seni eleştiriyorsa dogru yolda gidiyosun demektir devam et.
Eleştiriler senin ne kadarda iyi oldugunu gösterir.01 Yorumla
+1 yılHem makyaj hem turban olunca insanlar turbani Allah istedigi icin degil siyasi, ideolojik nedenlerle taktigini dusunuyorlar dogal olarak. Cunki turban ile makyaj zit seyler beraber olamazlar. Ya da tesettur ne demek sen anlamamissin.
00 Yorumlaiyi niyetini kaybeden insan hor görür doostum aldırma senin yüreğinden geçenleri senden başka kimse bilemez.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah için kapanıyosun dimi makyajı ne diye yapıyosun senu ergenus seni
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpozuna bakılınca sen duruyosun ergen. ama senı makyajda kurtarmıyor bosuna ısraf etme
+1 yılYa takma kafaya kime ne herkes kendine baksın
12 Yorumla- +1 yıl
Sende saol istedigin gibi yasa hayatı baskalarının goruslerini takma
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi bu örtüyü kamuflaj için giyenlere tepkililerdir. Doğru bizi ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı kimse de karışamaz yani.
00 Yorumla - Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat