Lütfen mantikli yorumlar yapin ben degilim ama birine yardimci olmak istiyorum
Nasil o duygulari bastirabilir bi erkekden nasil hoslanabilir?
Nasil o duygulari bastirabilir bi erkekden nasil hoslanabilir?
Elini çakmakla 1 saniyelik yakın. "Bu küçücük ateşe bile dayanamıyorsun. Eşcinselliğe devam edersen ebedi kalacağın cehennem ateşine nasıl dayanacaksın?" diye sorun.
Mantıklı bir açıklama yapın: Eşcinsellik normal bir şey olsaydı neden iki cinsiyet var? Herkes tek cinsiyet olur öyle ürerdi. Eğer kendini erkek gibi hissediyorsa, ben de kendimi kedi gibi hissediyorum miyav miyav diyeyim. Kedi s*keyim. Böyle saçmalık olabilir mi?
bunun çözümü yavaş yavaş. ilk önce yumuşak erkeklerle vakit geçirmesi lazım. kademeli olarak erkeklere alıştıkça daha sert erkeklerle takılabilir. başka türlü düzelmez
Cevap
16Cevap
bence kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın. ama rahatsızsa doktora gitsin mutlaka
Dürtüleri o yöndeyse ona yapacak bir şey yok. Ancak belli bir yaştan sonra aniden böyle olduysa o düzeltilebilir gibi.
Merhabalar
Sen bir şey yapamazsın o kendisi istemediği sürece o bu durumdan vazgeçmez ne yazık ki o yüzden uğraşmana gerek yok
düzelmez hem napacak sapık beceriksiz kaba bakımsız yalancı düzenbaz erkeklerle olup
önce bunu istemeli sonrasında ise düzgün bir birliktelik yaşamalı. mümkünse tecrubeli birini bulsun.
Uzak dursun bir süre. görüşmesin kimseyle. spora başlasın , enstruman çalmayı örensin
hemcinsine yönelimi olan bireyi karşı cinse ilgisini yönlendiremezsin biseksüel olabilir ama lezbiyen birisi asla erkektwn hoşlanmaz
O arkadaşını benim odama getir bi. Bisey denicem😂
Erkekleri istemiyor
Sen böyle diyince aklıma acayip fantezileri geliyor
Pslksn
Bence bastirmasin. Eski kız arkadaşın da biseksueldi iyi de devam etmişti ilişkimiz
Milletin hayatına burnunu sokma sanane
O kiz tanidim bana sordu
Bilip bilmeden konusma
Bu illeten kurtulmak istiyor
Toplum ruh sağlığı merkezi ile görüş
Bastiramaz elinde olan bsiey degil
Onunla ilişkiye girmeli
Kim?
Sacma konusuyorsun
Kizi cinselik iliskiye mi sokayim gunah mi alayim boynuma?
Lan profilde oğlun var bak git ugrasma benle zibid!
He he tabi yeğeni olur simdide
Amin sanada
Biran evlen anne ol
Yahu ben degilim ama evlenmek bile istemiyor
Peki o zaman kim
Bi kiz tanidim
Evet
kızı görmek lazım belkide etkileyen yoktur
Peki bu sorunun farkında mı
Anne olarak
Ona yardım edemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?