Diğer Uyuyamayanlar parmak kaldirsinn darlandim yaaa napiyorsunuzzz? Tatluhatun Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Uyuyamayanlar nasilsinizzz Güncellemeler+1 yıl Guncell Güncellemeler+1 yıl Uyuyamıyorum cildiricamm Uyuyamayanlar parmak kaldirsinn darlandim yaaa napiyorsunuzzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Uy8umadım bende 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 854 cevap paylaştı. Biraz alkol aldım Çakır keyfim. Hiç uykum yok Sen ne alemdesin 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. türk erkekleri ciddi anlamda cınssı halde. 3 7 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Zkzksll ne yaptilar düşünmektükenmektir +1 yıl acınası* düşünmektükenmektir +1 yıl yazılan yorumları görmüyor musun? Tatluhatun +1 yıl Altta kalmış görmemişim keşke gormeseydim düşünmektükenmektir +1 yıl Keşke. düşünmektükenmektir +1 yıl bekle birazdan seni uyuturlar. Tatluhatun +1 yıl Aynısından sana da lazım sanırım. Ben kendi kendime uyuyabiliyorum ama
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzanıyorum öyle 🖕 0 1 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Guzel Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Parmağim havada kaldi🖕🖕🖕 0 6 Yorumla Tatluhatun +1 yıl El dedim Yorumla özgür1022 +1 yıl Darlanma parmak dedin wl dmedin😡darlama. beni Yorumla Tatluhatun +1 yıl O parmak olmadığı kesin Yorumla özgür1022 +1 yıl ✌✌✌✌ Yorumla özgür1022 +1 yıl Sikdi oldumu Yorumla özgür1022 +1 yıl Şimdi Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Teşekkür ederim siz napiyonuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seç beğen bakalım 🖐️ 0 1 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Neyi begeniyormusum Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Hangi parmak kalksın 0 2 Yorumla Tatluhatun +1 yıl İsaret Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl 👍🏻👆🏻 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 582 cevap paylaştı. Iyiyiz 0 6 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Süper Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl 🤗🤗🤗🤗 Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Uyu sende ya Yorumla Tatluhatun +1 yıl Uykum yok Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl Napiyorsun o halde Yorumla Tatluhatun +1 yıl Uyumaya çalışıyorum sen Yorumla
kaanaytekk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İyiyimm sennn 0 16 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Bende iyi olmaya çalışıyorum Yorumla kaanaytekk +1 yıl Noldu Yorumla Tatluhatun +1 yıl Midem bulanıyor ya Yorumla kaanaytekk +1 yıl Aa neden birden bire mi Yorumla Tatluhatun +1 yıl Ders çalışırken oldu 😂😂😂 Yorumla kaanaytekk +1 yıl Dersten miden bulanmış asdasd Yorumla Tatluhatun +1 yıl Zkxlslx Yorumla kaanaytekk +1 yıl Metpadi varsa iç iyi gelir Yorumla Tatluhatun +1 yıl Yok o ne Yorumla kaanaytekk +1 yıl İlaç mide bulantısı için Yorumla Tatluhatun +1 yıl Bakarım eve teşekkürler Yorumla kaanaytekk +1 yıl Rica ederimmm Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl @kaanaytekkmetpadi nedir?metpamit demek istediniz galiba. Yorumla kaanaytekk +1 yıl @düşünmektükenmektir Evet. Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Kapak fotoğrafınızdaki kedişi görmeseydim keşke. Yorumla kaanaytekk +1 yıl @düşünmektükenmektir Sebep? Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl sen nasılsın 0 13 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Midem bulanıyor ya ders çalışmak iyi gelmedi sen Yorumla gecceciyimmm +1 yıl uykum gelmiyor. uyumak istemiyorum. geçmiş olsun Yorumla Tatluhatun +1 yıl Teşekkürler. İyi ozaman Yorumla gecceciyimmm +1 yıl yurtta mısısn Yorumla Tatluhatun +1 yıl Yok evdeyim Yorumla gecceciyimmm +1 yıl özel günlerde olabilir misisn Yorumla Tatluhatun +1 yıl Yok degilim Yorumla gecceciyimmm +1 yıl öylesinden öte yaklaşınca da olur... Yorumla Tatluhatun +1 yıl Neee 🤣🤣 Yorumla gecceciyimmm +1 yıl ne var o zaman stres mi yaptın Yorumla Tatluhatun +1 yıl Bilmiyorum ki usuttum galiba Yorumla gecceciyimmm +1 yıl üşüyor mususn şu an Yorumla Tatluhatun +1 yıl Yo Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Ben var 0 6 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Naber Yorumla Darknessonshadow +1 yıl İyi senden naber Yorumla Tatluhatun +1 yıl Niye Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Senden naber? Yorumla Tatluhatun +1 yıl İyii Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Güzel Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı. müzik dinliyorum 0 7 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Super Yorumla mesut_boztas +1 yıl teşekkürler sen napıyosun Yorumla Tatluhatun +1 yıl Yatıyorum boş bos Yorumla mesut_boztas +1 yıl Sıkıcı ya Yorumla Tatluhatun +1 yıl Aynen Yorumla mesut_boztas +1 yıl müzik öner bari degişiklik olsun Yorumla Tatluhatun +1 yıl Saniser Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ben. 0 3 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Naber Yorumla BloodyGamer +1 yıl İyiyim, teşekkür ederim. Sen? Yorumla Tatluhatun +1 yıl İyi Yorumla
Mrtcan41 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kötü 0 9 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Niyee Yorumla Mrtcan41 +1 yıl Yanlızım uykum yok kimseylede konuşamıyorum saatlerdir sessizce uzanıyorum Yorumla Tatluhatun +1 yıl İyi bir şey mi kötü bir şey mi ona göre tepki vericem Yorumla Mrtcan41 +1 yıl Kötü tabi konuşmamak saatlerdir Yorumla Tatluhatun +1 yıl Kötü ozaman ama konuşursun burada insanlar var o kadar Yorumla Mrtcan41 +1 yıl Yazılmaktan bahsetmiyorum ben :) Yorumla Mrtcan41 +1 yıl Yazışmak değil sesli Yorumla Tatluhatun +1 yıl He ozaman yapacak bir şey yok Yorumla Mrtcan41 +1 yıl :) Yorumla
Stabecksd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl gel uyutcam 0 3 Yorumla Tatluhatun +1 yıl Ne alaka sen kimsin Yorumla Stabecksd +1 yıl uytacak kişi Yorumla Tatluhatun +1 yıl Anlıyorum dene bari xkxkx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Uy8umadım bende
Biraz alkol aldım Çakır keyfim. Hiç uykum yok Sen ne alemdesin
türk erkekleri ciddi anlamda cınssı halde.
Zkzksll ne yaptilar
acınası*
yazılan yorumları görmüyor musun?
Altta kalmış görmemişim keşke gormeseydim
Keşke.
bekle birazdan seni uyuturlar.
Aynısından sana da lazım sanırım. Ben kendi kendime uyuyabiliyorum ama
Uzanıyorum öyle 🖕
Guzel
Parmağim havada kaldi🖕🖕🖕
El dedim
Darlanma parmak dedin wl dmedin😡darlama. beni
O parmak olmadığı kesin
✌✌✌✌
Sikdi oldumu
Şimdi
Teşekkür ederim siz napiyonuz
Seç beğen bakalım 🖐️
Neyi begeniyormusum
Hangi parmak kalksın
İsaret
👍🏻👆🏻
Iyiyiz
Süper
🤗🤗🤗🤗
Uyu sende ya
Uykum yok
Napiyorsun o halde
Uyumaya çalışıyorum sen
İyiyimm sennn
Bende iyi olmaya çalışıyorum
Noldu
Midem bulanıyor ya
Aa neden birden bire mi
Ders çalışırken oldu 😂😂😂
Dersten miden bulanmış asdasd
Zkxlslx
Metpadi varsa iç iyi gelir
Yok o ne
İlaç mide bulantısı için
Bakarım eve teşekkürler
Rica ederimmm
@kaanaytekk
metpadi nedir?
metpamit demek istediniz galiba.
@düşünmektükenmektir Evet.
Kapak fotoğrafınızdaki kedişi görmeseydim keşke.
@düşünmektükenmektir Sebep?
sen nasılsın
Midem bulanıyor ya ders çalışmak iyi gelmedi sen
uykum gelmiyor. uyumak istemiyorum. geçmiş olsun
Teşekkürler. İyi ozaman
yurtta mısısn
Yok evdeyim
özel günlerde olabilir misisn
Yok degilim
öylesinden öte yaklaşınca da olur...
Neee 🤣🤣
ne var o zaman stres mi yaptın