Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. o sporu yaptığım dönem salondan bir bayanla antrenman maçı yapmıştık. aklıma o geldi. neyse kız çok güzeldi çok çekiciydi ama kara ciğerime indirdiği kroşesi yüzünden sonraki 2 gün karaciğerimi organ mafyasına satabilirdim. okadar ağrı çektim. sert oluyolar ama çekici geliyor bana. karaktere göre değişebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılVay canına. Geçmiş olsun. :/
Cinsel Yaşam konusunda 963 cevap paylaştı. Ben itici olarak değilde zarar verici olarak değerlendiriyorum şayet kick boks yapan bir kadınla evlenmezdim maazallah hergün döverdi beni bir de onla mı uğraşak, döner bıçaklarıyla dalarım layyynnn :):):)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha :D Çok güldüm şu döner bıçak konusuna :d
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılBU FOTOĞRAFTAN SONRA ÇOK KONUŞMAMAK GEREK BENCEDE :d
- +1 yıl
Bencede (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bir ilişkim olursa karşımdakinin boks gibi sporlarla uğraşmasını isterdim.
onunla müsabaka yapmak kadar eğlenceli birşey olmazdı benim için :)16 Yorumla
Soran+1 yılAma yanlışlıkla vurursun falan:( kötü olmazmı ki
Soran+1 yılYAPMIYORUM Kİ:( KÜÇÜCÜĞÜM ZATEN HİÇ BULAŞMAM BEN O İŞLERE :d
- +1 yıl
Deneyimin olsa hem hayvan gibi abanmayacağımı hemde canının acımayacağını bilirdin. yani o kadarda öküz değiliz. kask geçiririz kafana. maksat teknik çalışmak. kontra yani karşı teknik çalışmaları yapardık. sabah koşusu yapardık. birbirimizin yumruğundan kaçarken gülme tutardı filan :)
amaç antrenmana renk katmak, sevdiğinle farklı şeyler yapmak. maalesef böyle insanlar yok denecek kadar az.
Soran+1 yıl:( Neyse ki öyle. Ama anlattıklarında tatlıymış :( :)
Yok yok sana kim dediyse onu gerçekten sorunlu biriymiş o yüzden takma hatta karşılıklı takisiroz super olur
124 Yorumla
Soran+1 yılAslında kendi kendime demiştim ama neyse :D Karşılıklı konusu ayrıca çok iyiymiş :d
Soran+1 yılKeşke. Ama ilgilenmiyorum. :/
Soran+1 yılPeki öyle olsun ama küçücük minicik bir kişiyim ben zaten. :D Sıyrılırım hemen. :D
Soran+1 yılHm bak bu kötü oldu o zaman :)
Soran+1 yılNe bileyim. Fiziki açıdan minyon tipli bir kızım. Tek memnuniyetim çabuk sıyrılmamdı. Buda gidince kötü oldu tabi :) Biraz saçmaladım sanırım. :)
Soran+1 yıl1.65 55kilo :( kocaman mavi gözlerim var penguene benziyorum :D
- +1 yıl
Hiçte minyon değilsin 160 ile 175 arası normal boy oranı sayılıyor kolon ideal sayılır kocaman mavi gözler hmm gözlerinde ki okyanusta boğulmak isteği doğdu bir anda içimde penguen olayını bilemem görmeden gerçekte benziyor musun ama bence değilsin güzel şirin bir kizsindir herhalde görmeden birşey diyemem hem penguenleri severim ben :DD
Soran+1 yılYa ordan bakılınca aslında minyon gözükmüyor. Ama cidden küçük bir şeyim. Arkadaşlarım gıcıklığına yanaklarımı sıkıyor benim ya :/ Bu arada teşekkürler ama cidden penguene benziyorum :D
Soran+1 yılşu an Telefondan giriyorum ve atmam zor olur şimdi :/
Soran+1 yılSorun o değil linki geçirmek zor oluyor. Sonra fotoğraf çekme falan derken. :/ Çok üşendim şuanda. Belki sonra :))
Soran+1 yılHayır tembellik değil. Birkaç sorum daha var ve popüler kitlede. Onlara cevap vermeye çalışıyorum. Ve fotoğraf konusuna gelince şu an cidden atamam.:/
Soran+1 yılşu an anonimden çıkar isem herkez görücek. Ben sana bir ara mesaj atarım olur mu? Bir ara dediğim pc ye geçince :)
Soran+1 yılBEN SANA MESAJ KUTUNDA BELİTTİM KENDİMİ. AMA FOTOĞRAF İÇİN PC LAZIM
kickboks yapan bayan candır ;)
https://i.hizliresim.com/ZA21Jo.jpg buda benden :))12 Yorumla
Soran+1 yıl:D VAY:D
tabikide itici yarın birgün adama dayak atmayada kalkar oo :D
120 Yorumla
Soran+1 yılHahah Pembe Kadınlar diye bir çete vardı sanırım Hindistandaydı. Erkekleri dövüyorlardı. Aklıma o geldi şimdi :d
Soran+1 yılHahhah düşününce cidden komik oluyor :d
Soran+1 yılHahah :D Soru sormaya başlarsam fena saçmalarım. İstediğin kadar cevap vermeye çalış. Yapamazsın :d
Soran+1 yılÖyle deme ya :d Muhabbet eden insanlar iyidir. Samimidir :d
Soran+1 yılSoruyu yeni gördüm ya :D Ben kimseyi kullanmam bir kere :D Alet edevat değilsin tabi kii :d
Soran+1 yılYetişemiyorum bildirim gelmiyor :d
Soran+1 yılHahah :d Yok hayır cidden ya :d
Soran+1 yılYa hayır :D
bir ara ole bir kız buldum dedim ahaha bundan nolcak ya ringe çıktık ben tabi mma ya gidiyorum o sıralar kız ben daha noldunu anlamadan kafama tekmeyi bir yapıstırdı :)) Bana göre cook çekici...
11 Yorumla
Soran+1 yılHahha :D Peki :d
Fitness ve dövüş sporlarıyla ilgilenen kızlar seksi geliyor bana
16 Yorumla
Soran+1 yılİtici değil yani. Tamam anladım :)))
Soran+1 yılya öyle deme ne sopası :d
+1 yılokadar bayan sporu varen illede erkek ne yapıyosa onu yapcam dıye ısrar edıyosunuz
120 Yorumla
Soran+1 yılBelki de kendini savunmak için yapılıyor kadınlar bu sporu. Ülkenin hali belli.
- +1 yıl
Ya sen kick box hocası olsun ne olur yaa bayansın sen. bir erkege ne kadar karsı koyabilirsin ki bana solesene?
Soran+1 yılBiraz fazla küçümsedin sanki. Birkere bu sporun teknikleri var. Kum torbasını patlatmak için yapılmış bir spor değil sonuçta.
- +1 yıl
Ya tamam Sen haklısın tamam illa inat yapcaksın demi. tamam git zaman kaybından baska bısıyın olmaz.
Soran+1 yılHayır yanlış anlama sakın. Sadece bayanları küçümsemene kırıldım. Evet haklısın kadınların erkeklere karşı karşılaştırma yapıldığında, erkekler tabi ki de güçlü. Ama teknikleri öğrenirsen, en azından belki kendini koruyabilirsin. Döversin demiyorum. Sadece kendini koruyabilirsin.
- +1 yıl
O Konuma gelmen için Bazı aşamarı gecmen lazım ole hemen olmuyo o. Ben kadınları Kucumsemıyorum Ama. Bana Göre Bunu bı bayanın yapması gereksiz Bişiy. Tekvondo kursuna gıtsen bundan daha cok taktik ogrenır en azından dedigin gibi kendini korkursun Kick boks ole degil ama.
Soran+1 yılAslında senin tarafından bakınca haklısın. Yorumun için çok Teşekkür ederim. Dikkate alacağım :))
- +1 yıl
Ben tesekkür ederim Hele Şükür anladın :))
Soran+1 yılYa aslında başta da hak veriyordum :D Belki biraz abartarak konuşmuş olabilirim :)
- +1 yıl
Kaba davrandıysam ozur dılerım :)
Soran+1 yılHayır asla :)
- +1 yıl
Hım peki ozaman sorun yok kırmadım demi isteemden :/
Soran+1 yılYok hayır sorun yok. Umarım bende seni kırmamışımdır :/
- +1 yıl
Hayır Tabikide. Kırdın Deseydin bir şekilde Gönlünü Alırdım zaten bir çay bir yemek falan gibi :P :)
Soran+1 yılEvet öyle tabi ki:) Ama ne yazık ki şu an Türkiye de değilim :D
- +1 yıl
Bende turkıyede degilim zaten nerdesinki :)
Soran+1 yılşu an bir arkadaşımı ve eğitim konusu için Londraya geldim :/
- +1 yıl
Normalde nerelisin.
Kendısını savunabılen bırıne ıhtıyac duymayan kadının yapcagı seyler bunlar tebrık edılesıdır
10 Yorumla
+1 yılBence harika olur kick box tutkunu olarak :) söylüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılVay canına. İyiymiş :)
- +1 yıl
Evet ole ama beraber antrenman yaparım hehehe
Soran+1 yılİnşallah bu fırsatı yakalarsın :D Ne diyeyim :d
- +1 yıl
İnş saol
Çok iyi bence kendini koruyabilsin bence erkeklerden çok kadınların kendilerini savunabilmesi lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır itici değil sevdiği sporları yapabilir bence hiç bir sıkıntı yok.
10 Yorumla
+1 yılNe güzel karşılıklı idman yaparız işte. Tam benlik. Çok çekici
10 Yorumla
+1 yılYoo ben gurur duyardim
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. İnsanın kendini koruyabilmesi güzel. :))
Cinsel Yaşam konusunda 14,3b cevap paylaştı. Yumruklarınız sert oluyor biraz yavaş vurun:/
11 Yorumla
Soran+1 yılHahha Tamam :d
+1 yılbir havalı bir havalı oouuw düşünemiyoruumm :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:d SANIRIM ÖYLE :D
İtici Değil Aksine Çekici Gelir Bana.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki :))
+1 yılBenden uzak Allah'a yakın.
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah iyiymiş :D
- +1 yıl
:Dd
bir kızda aradığım kriterlerden biridir :D
16 Yorumla
Soran+1 yılABRTMADIKÇA?:d
Soran+1 yılPEKİ OZAMAN :)
Soran+1 yılMUAY THAİ Mİ
Bana itici geliyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yıl6 aydır bende yapıyorum hertürlü kapışırım
12 Yorumla
Soran+1 yılHocan olsa bilemi? :D
- +1 yıl
Yok ben seni kastettim
+1 yılDominant olması hoş olurdu :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert kızlar hoştur hoş :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNE YAZIK Kİ MİNİK TİPLİ BİR KIZIM SERT OLMAYA ÇALIŞSAM ANCA KOMİK OLURUM BEN :d
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D
+1 yılçok çekici bence.
bide bandaj sarıyolar ya uuu ^^20 Yorumla
+1 yıloo sert bayanları severim.
10 Yorumlaooo süper olur yani hemde taş gibi olurlar :-D
10 YorumlaVarsa biri beni dövsün ;)
10 YorumlaSeksi görünüyor gözümde.
10 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi çekici.
10 Yorumlabence itici
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki:)
Soran+1 yılHaklısın. Tabiki kendi tercihin:) Ama çok abartılmaması gerekiyor bencede.
Kacarim :/
11 Yorumla
Soran+1 yılHahha :d
+1 yılBayılırım savunmacı kadın hoştur
10 Yorumlaİtici
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki :
+1 yılYok. biraz sertsiniz sadece. D
10 Yorumlahastasıyım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBuda iyi :)
+1 yılyo neden itici olsun