Diğer Holaa, hangi ayda doğduğunuzu tahmin edeyim mi? Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor mevsim deseydim şansım daha bi yüksekti ama kolaya kaçmam ben kül yutmam ajsjsjdjdkdkdkd 🥳😈 Holaa, hangi ayda doğduğunuzu tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Olur tahmin edebilirsin. hadi ip ucu vereyim sdfsdf yaz ayları. burcum da inatçıdır 1 5 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ya Haziran ya Temmuz ama birini seçmem gerekirse Temmuz başları derim :))) u Barış_LonelyForever +1 yıl Nisan :)) ama bildin sayarım Barbiemiyimneyim +1 yıl Oooo yaz ayı değil ama Nisan bahar ayı şaşırtmaca var sayılmaz 😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂 yaz değil miydi hmm yanlış olmuş o zaman Barbiemiyimneyim +1 yıl Sen boğa burcu musun şimdi
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Zor olmıcaksa et tabi...😄 1 3 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Baya zorlandım ama ekim olabilir hislerime göre wkskdkdkfkflglh Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ohaa o nasıl bir his öyle...😄 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Üffff yeteneklerimi konuşturdum yine ajskdkdkfkfkfllffl Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Edebilirsin 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Aralık Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 😃✌🏻 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Kopya çektim ahahahshshd Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 😃 sağlık olsun Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Mart olabilir koç burcusun gibi hissediyorum Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Hayır )) Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Sen söyle uğraştırma beni bari akskskdkf Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Yengeç 🦀 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Et bakim 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ocak Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Temmuz Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ed😄 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Aralık Yorumla Firu_Zen +1 yıl Nööö Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Salla gelsin 1 6 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ocak Yorumla Mr_Potter +1 yıl Oha nasıl bildin. Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Profiline baktım ve bi oğlak burcu vibe ı aldım nedense 😂😂 Yorumla Mr_Potter +1 yıl Yok kızım Ocak doğumlu değilim takılıyorum :)) Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Havaya girmiştim bozmasaydın bari akskskdkflflf Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ahahahah 😅😅 tamam lan hadi Ocak'ta doğayım tamam Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tahmin et bakalım:) 1 3 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl İlkbahar kızı gibi geldin nedense Nisan Yorumla helene1 +1 yıl Ağustos☺️ Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Tahmin işini bırakıyorum hep ıska ajskskdkdkfldldlfl Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Eylül Yorumla Ajan_07 +1 yıl Bilemedin Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur et 1 6 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kasım Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Değil Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Olsa şaşardım hahshxjdjdjfkkf Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Kovayım hacı ben Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kovalar ocak Şubat arası hacı Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Ocak Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Zor olacak.. :) 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Haziran Yorumla oogghh +1 yıl Oo doğru.. zor olmadi anlaşılan.. Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Zor olacak dedin bi seni tutturdum 😂😂😂😂 Yorumla oogghh +1 yıl :) tebrikler.. Yorumla
AnneBitti Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl evet 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Mart Yorumla AnneBitti +1 yıl Ocaktı :) Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Olsun yakınından geçtim Yorumla AnneBitti +1 yıl Aynen :) Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok iddialı 1 5 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Şubat Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ekim Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Yakınından bile geçmez şahaneyim ajsjskdkdkdkdkdkfk Yorumla Sitemkarım +1 yıl Az kalsın tutulacaktın 😂😂 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Çok az kalmıştı beee 8 ay kadar az Yorumla
Vlkngcky Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kesin ve katiyetle Ağustos Yorumla Vlkngcky +1 yıl Mayıs 24 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl İkizlermiş tuhh az kalmış tutturmama Yorumla Vlkngcky +1 yıl Yine yaklaştın teşekkür ederim tahmin için Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tahmin eder misin? @Barbiemiyimneyim 0 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Tahmin perilerim uyanmadı Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım başarılar :D 0 8 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ekim ya da Kasım Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Tutmadı be olsun, Ağustos :D Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Bıraktım bu işi zaten hiç iyi tahmin edemedim. Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Eğlencesine takılmaca yahu nereden tahmin edicen 12 tane seçeneğin var normaldir tutmaması :D Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Mantıksız bi soruydu zatwn insan ipucu falan ister öyle tahmin eder böyle sırf sallamaca ajajskskdkdoflflflfl Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Canın sağ olsun olur o kadar boşveeer bir dahakine tutar :D Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Gidiyim de bi tahmin sorusu daha soruyum bari akskskdkdkflflf Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl eh git sor geliriz ona da :D Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tamin et arkadaşım 0 2 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ekim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Şubat yinede tesekurler güzel arkadaşım selamlar Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Olur.. 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Eylül Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Maşallahh.. Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ajskdkdkdkflflf sen tescilli başaksın gözümden kaçması imkansız o yüzden 😂😂😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Est. 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Olur tahmin edebilirsin. hadi ip ucu vereyim sdfsdf yaz ayları. burcum da inatçıdır
Ya Haziran ya Temmuz ama birini seçmem gerekirse Temmuz başları derim :)))
Nisan :)) ama bildin sayarım
Oooo yaz ayı değil ama Nisan bahar ayı şaşırtmaca var sayılmaz 😂😂😂
😂😂 yaz değil miydi hmm yanlış olmuş o zaman
Sen boğa burcu musun şimdi
Zor olmıcaksa et tabi...😄
Baya zorlandım ama ekim olabilir hislerime göre wkskdkdkfkflglh
Ohaa o nasıl bir his öyle...😄
Üffff yeteneklerimi konuşturdum yine ajskdkdkfkfkfllffl
Edebilirsin
Aralık
😃✌🏻
Kopya çektim ahahahshshd
😃 sağlık olsun
Et bakalım
Mart olabilir koç burcusun gibi hissediyorum
Hayır ))
Sen söyle uğraştırma beni bari akskskdkf
Yengeç 🦀
Et bakim
Ocak
Et bakalım
Temmuz
Ed😄
Aralık
Nööö
Salla gelsin
Ocak
Oha nasıl bildin.
Profiline baktım ve bi oğlak burcu vibe ı aldım nedense 😂😂
Yok kızım Ocak doğumlu değilim takılıyorum :))
Havaya girmiştim bozmasaydın bari akskskdkflflf
Ahahahah 😅😅 tamam lan hadi Ocak'ta doğayım tamam
Tahmin et bakalım:)
İlkbahar kızı gibi geldin nedense Nisan
Ağustos☺️
Tahmin işini bırakıyorum hep ıska ajskskdkdkfldldlfl
Et bakalım
Eylül
Bilemedin
Olur et
Kasım
Değil
Olsa şaşardım hahshxjdjdjfkkf
Kovayım hacı ben
Kovalar ocak Şubat arası hacı
Ocak
Zor olacak.. :)
Haziran
Oo doğru.. zor olmadi anlaşılan..
Zor olacak dedin bi seni tutturdum 😂😂😂😂
:) tebrikler..
evet
Mart
Ocaktı :)
Olsun yakınından geçtim
Aynen :)
Çok iddialı
Şubat
Ekim
Yakınından bile geçmez şahaneyim ajsjskdkdkdkdkdkfk
Az kalsın tutulacaktın 😂😂
Çok az kalmıştı beee 8 ay kadar az
Et bakalım
Kesin ve katiyetle Ağustos
Mayıs 24
İkizlermiş tuhh az kalmış tutturmama
Yine yaklaştın teşekkür ederim tahmin için
Tahmin eder misin? @Barbiemiyimneyim
Tahmin perilerim uyanmadı
Hadi bakalım başarılar :D
Ekim ya da Kasım
Tutmadı be olsun, Ağustos :D
Bıraktım bu işi zaten hiç iyi tahmin edemedim.
Eğlencesine takılmaca yahu nereden tahmin edicen 12 tane seçeneğin var normaldir tutmaması :D
Mantıksız bi soruydu zatwn insan ipucu falan ister öyle tahmin eder böyle sırf sallamaca ajajskskdkdoflflflfl
Canın sağ olsun olur o kadar boşveeer bir dahakine tutar :D
Gidiyim de bi tahmin sorusu daha soruyum bari akskskdkdkflflf
eh git sor geliriz ona da :D
Tamin et arkadaşım
Ekim
Şubat yinede tesekurler güzel arkadaşım selamlar
Olur..
Eylül
Maşallahh..
Ajskdkdkdkflflf sen tescilli başaksın gözümden kaçması imkansız o yüzden 😂😂😂
Est. 😄