Ama dert keder değil bildiğiniz artık banyo yapmak kendine bakmak yemek icmek düşünmek uyuyup uyanmayı bile istemeyecek kadar çok rahatsız olan
Keşke ecelim gelse ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama dert keder değil bildiğiniz artık banyo yapmak kendine bakmak yemek icmek düşünmek uyuyup uyanmayı bile istemeyecek kadar çok rahatsız olan
Keşke ecelim gelse ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sevmiyorum bu hayatı ama yaşıyoruz işte
Dediğin şeyleri yapmakta bende zorlanıyorum çözemediğim şekilde beynim hiç dinlenik değil gibi bilmiyorum ya tuhaf
Bir de sürekli herkesin o hayat çok güzel demesi ve senden kötüler de var demesi yok mu elime geçse yağlı kazığa oturtcam mk bitmediler ya ölü hayatı yasıyorum diyorum ay depresyondasin geçer diyor doğduğumdan beri böyleyim diyorum gecer diyor insanlar nasıl bu kadar aptal olabiliyor aklım almiyor
Herkesin düşünce sistemi almıyor empati yapamıyor olabilirler bilemiyorum ya
Hayati hep ayni yaşıyorsun galiba artik oldugun yerden baska yerlere gitme zamanin gelmiş
Gitmek kalmak meselesi değil ya onu çok denedim hayat her yerde bok gibi ve zor bir kere çalışmak ve katlanmak zorundasin birseylere
Aynen belli seviye yukseldigin zaman ve herseyin farkina vardığında hayat eskisi gibi heycan vermiyor sanki 3 seyin icinde sıkışmış hep ayni döngüsü icinde donuyor yaz kis hep ayni
Mesela çalışmak asla istemiyorum bu dünyadaki en büyük cehennnem bence çalışmak ve evlenmek ve çocuk yapmak insanın var olması kendi seçimi değil barınma yeme içme için gö... S... Ne kadar çalışması gerekmemeli bir doymak ve barınmak için bu kadar acı çekmemiş çok manasız kısacık ömrümüzde
Dogru su ac gozluk hersey sorgula mamiz ... yemek icin ve yasamak icin calismak baskasinin isinde gunun en güzel zamanlarinda gunes gormeden bir yerde sabit calismak bu dunya gelis amacimis calismak olmali duzen şöyle kucuklukten beri kosturmaca ve ne oldugu belli degil okul hayati is hayati evlik hayati uzerine kurulmus
🌻
💀🤷. hayati izle
Ben rahatsız değilim Allaha şükürler olsun verip vermediğine
Depresyondayken bunlar beni rahatsız ediyordu
Ben. Nefes alıp vermek bile yorucu hale geldi.
Yaşamak ölmekten hazin geliyor demiş biri
Benimkisi stres ve dertten rahatsız olmak
Ne ederse insan kendine eder bahane bahane bahane
Ben varım