Hayatınızı kurtaracak bu tavsiyeleri biliyor muydunuz?

Evet bu gece size hayatınızı kurtaracak tavsiyeler vereceğim. şimdi birisiyle tartıştığınız zaman kişiyle tartıştığınız ortamda böyle vazo veya ona benzer sert şeyler, pencere, merdiven v. s sakın olmasın ya da böyle yüksek bir yerlerde tartışmayın isteyerek ya da istemeyerek kişinin sizi öldürebilme ihtimali var. Bu çok önemli bakın kişiyle tartıştığınız ortam. Diğer hayatınızı kurtaracak bir başka tavsiye ise diyelim biri size boğmaya kalktı ve size boğarak öldürmeye çalışıyor eğer gerçekten kurtulamazsanız bir 5-10 saniye filan yalandan böyle azıcık çırpının sonra kafanızı veya elinizi yere bırakın düşsün ölü taklidi yapın çırpınmayın yani adamda sizin öldüğünüzü düşünerek sizi bırakacak tabi haliyle ondan sonra kaçıyormusunuz, adamın gitmesinimi bekliyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama ben adamın gitmesini beklerdim zaten adam sizi boğmaya kalktığında muhtemelen kurtulmaya çalışsanız bile öleceksiniz en azından benim dediğimi yapında az veya çok yaşama ihtimaliniz var. Bir diğer şey ise şimdi olurda bir gün bıçaklanırsanız veya silahla vurulursanız öyle ayakta kıvranmayın direk atın kendinizi yere. Mesela işte adam sana bıçağı soktu sen o anki şokla hala ayakta kalacaksın he işte kalma ayakta filan yoksa adam sana ikinci, üçüncü kez bıçaklar veya ateş eder o yüzden ilk darbeyi aldığınızda atın kendinizi yere bundada yaşama ihtimaliniz var yani defalarca darbe almak yerine en mantıklısı. Biliyormuydunuz bunları?

Hayatınızı kurtaracak bu tavsiyeleri biliyor muydunuz?