Büyü, intikam, geri getirme, bağlama gibi konular?

Arkadaşlar öncelikle 2019 senesinden 2021 sonuna kadar çok sevdiğim ama aynı oranda kıymet görmediğim bir ilişki yaşadım. Madden sevgilim tarafından kullanıldım. Aramızda yaşananları yakınlarıma anlatmakla tehdit etti. Bu sebeple o kadar işi ilerletti ki , artık gözüme soka soka yanımda başka kızlarla flortlesip yazılıyordu. Hem sevgimden hem korkumdan saçma ilişkiyi devam ettirdim. Sonrasında ipleri koparınca medyum falcı büyücü artık ne derseniz aramaya başladım. İlk olarak düşük bütçeli instagram hocalarına başvurdum. Nickleri var kendileri sahte. Ufak tefek ücretler alıp vaatler verdiler. Sonuç bazısı parayı alıp engelledi, bazısı azarladı. Sonra takıntı halini aldığı için biraz daha büyük ve tanınanları denedim. Engellemeler olmadı ama oyalandıkca uzadıkça ve sürekli yeni çalışma yapılmalı muhabbetine para akışı oldu. Arkadaşla laflarken esprisine büyücü arıyorum dedim ve kendi de biraz çekinerek calıştığı birine yonlendirdi. Sonuc aldim memnun kaldim. Yuzyuze gorusmeye acik. Telefonla isterseniz o da mumkun. Odeme yaparsaniz aciklama ile yapar memnun kalmazsaniz sikayet edebilme özgürlüğünüz de var dekontunuzdan ötürü. Kimsenin maşasi adami degilim. Bana yardımcı olduktan sonra benden bunu rica etti. Hem cidden arayan kisiler faydalansın hem bir emek varsa o kazansin isterim. Fiyatlar düşük degil. 10,20 hatta duruma gore 50. Bunu bilin. Görüşme ucretsiz ve kafaniza uyarsa çalışıyorsunuz. Ihtiyaci olana yardımcı olabilirim. Fakat numara ver demek yerine once derdinizi anlatirsiniz. Sorarım yapabilirse fiyat belirtir. Ona gore gorusurseniz sonrasinda calismak olur anlasirsaniz. Boş yorum yapacaklar cehennem ve günah diye nara atacak köylü akillilar uzak dursun. Benim amacım bunu arayacak kadar zor duruma düşen ve ciddi kişilere öneri. Hepsi bu

Büyü, intikam, geri getirme, bağlama gibi konular?