ara sıra videolarını da izliyorum ama hastayım. normal değil. ne tür doktorlara gitmem gerek.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Escinsellik bir hastalik degildir kardesim. Sadece insanlarda degil, bir cok baska canlidada görünüyor.
Sene olmus 2023, bazi gercekler ile artik yüzlesin.
sene 2023 olmuş hala bunun hastalık oldugunu kabul edemiyorsunuz. bilimsel olarak da hastalık. eşcinsellik hastalık değilse nasıl tedavi olanlar var? eşcinsellik hayvanlarda yok. insan benzeri duygulara hasip her hayvan heterosexualdir. bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. mesela kuğu ve kumru sadece heterosexualdir. doğa homofobiktir ve lao tzu bunu kanıtlamıştır.
insanların cinsel hayatı 13 yaşında başlar. eşcinsel olan herkes ruhsal sıkıntı geçirmiştir o dönemlerde. bende de benzer. mesela benim doğal hissim eşcinsellik den iğreniyor. insanlar tarafından bulaştırıldı bana bu.
Bilim dünyasi Escinselligi hastalik olarak kabul etmedigi gibi, diger canlilar arasindada görünür.
Escinsellikten "iyilesen" de yoktur kardesim.
Sana kimse bir sey bulastirmadi, sen hep böyledin ama farkinda degildin. O igrenme konusu sana baskalarindan ögretildi.
Eşcinsel olarak iyileşmiş tanıdıklarım var. hayvanlar arasında da yok. tamamen yanlış bir bilgi. insanlar gibi duygulara sahip hayvanlar zorla bile eşcinsel olamıyor. ve tam tersi. sizin gibi hastalıklı insanlar bu duyguları bulaştırır. eşcinsellikden iğrenme duygusu doğal bir duygudur.
Eşcinselliğin varlığı tamamen ruhsal hastalıktır. ve bilim dünyasıda bunu kabul ediyor. sadece insanlara zarar vermek isteyen batılı insanlar bunu hastalık olarak kabul etmiyor.
Çinli doktorlar eşcinselliğin psikolojik hastalık olduğunu ve insanları tedavi ettiklerini söylüyorlar.
ben asexualdim. ilaç yardımı ile düzeldim. bana senin gibi iğrenç insanlar bunu bulaştırdı. beni iyileşme konusuna iten ise benim doğal iğrenme duygumdu
Hayvanlar arasında grup hayvanlarda eşcinsel hayvanları kovuyorlar veya öldürüyorlar. her grup da olmuyor tabi. hayvan mantığı ile ilerleyeceksen. homofobik olmak daha doğal bir duygu.
Bence sen sadece sacma sapan aciklamalarin ile nefret yaymaya calisan bir ruh hastasisin.
Durup dururken bu konuya acman bana senin gercekten gay oldugunu ve bu duygularini bastirdigini gösteriyor.
ne kadar iğrenç olduğunu kanıtlıyorsun burada. komedi. sanki beni. lezbiyen arkadaşlarımı daha iyi tanıyorsun. hepimiz iyileşme aşamasındasın. BİLİM DÜNYASI eşcinselliğin tedavi edilebilir olduğunu kabul ediyor. dünyada iyileşen çok insan var. sizin gibi iğrenç teröristler nefret yayıyor.
ve bastırmak mı? hasta oldugumu doktor söyledi zaten komedi. sizin gibi nefret yayan bacım çocuklarının yakılması lazım.
pedofili ile eşcnisellik aynı hastalık. pedofili de normal desene lan terörist. ikiside ruhsal hastalık. sizin gibi insanlar normalleştiriyor. ben sizin gibi zihinsel özürlü olmadığım için iyileşmek istiyorum.
Doktor saba bir şey yapamaz çünkü hasta değilsin.
hastalık bu. çok net.
Toplum öyle düşünse de değil. Bu senin kimliğinin bir parçası
hayır değil. iyileşen çok insan var. bu psikolojik ve ruhsal bir hastalık. bunun normal oldugu düşüncesi eski ve geri kafalı düşüncedir. var olan her anormallik düzelir. buna farkındalık deniyor. kendimin farkındayım. senin dediğin çocukları ve insanları manipule etmek isteyenlerin düşüncesi.
erkek erkeği yapıyor artık dnfkfkfm
Adam adamı s! ker mi yav
o yüzden hastalık işte. normal değil. aşşagılık bir şey. utandııcı bir duygu
Hocam bazı videolara denk geldim bazı transları anlamak gerçekten zor çok takılma bence
hayır. ben cidden kendimin farkındayım.1 2 yıldır rahatsız hissediyordum zaten ruhsal olarak. sonra bunlar çıktı. ama bunlardan önce de psikiyatri gibi şeyler hiç yardım edememişti. travestilerin varlığı hem erkek hem de kadınlar için onur kırıcı bir hareket. herkes ne olduğunun farkına varmalı. bende düzelmek istiyorum. üzüyor beni böyle olmak.
Varlıkları doğaya ve topluma aykırı zaten ama yapacak bir şey yok biz kendimizi düzeltelim
işte düzeltmek istiyorum kendimi. böyle hissetmek iğrenç
Hocam normal cinsel içerikli normal videolar izleyip onlara fantezi kur kafanda bana sorarsan doktor boş iş bu tür şeyleri insan kendi kafasında halletmeli
aslında haklısın ama ben işte hemen halletmek istiyorum. hızlansın biraz. ve tek sadece cinsel şeyler değil başka sorunlarım da var. ama hiç işe yaramadı böyle psikiyatri falan. belki de diğer sorunlarım yüzünden bu haldeyim
Hocam ona bir şey diyemem ama ilaç cart curt çözüm değil her şey kafada bitiyor ve sabır.
ilaçlar yardımcı olabiliyor direk olarak değil tabi. mesela ben takıntılı ve çok düşünen biriyim. extra zarar veriyor bana. ilaç belki rahatlatabilir beni
Hocam bende takıntılıyım ama bana göre ilaç geçici bir çözüm battı balık yan gider hesabı takılıyorum
iyileşmek için istekli isen ilaç yardımcı olabiliyor. ben 3 4 yılda asexualdim. hormonsal sıkıntım vardı. ilaç yardımıyla düzeldim. ama ilaç sadece destekleyici idi.
Asexual ne kanka cahilliğimi maruz gör
cinselliğin olmaması
Piskiatri
eyv.
kanka bazlari kari gibi
zaten asyalılar ilgimi çekti. ama hastalık işte. kurtulmak lazım
Baytara git ora paklar seni:)
Psikiyatriye
teşekkürler. düzelmek lazım. utanç verici. aşşaglayıcı v iğrenç bir duygu bu.
Umarım duzelırsın
teşekkürler. kesin düzeleceğim. ben diğerleri gibi ben böyle doğdum falan demiyorum. zamanla oluşan ruhsal sıkıntımı keşvettim. yenmeye çalışıyorum. zaten kadınlardan hoşlanıyorum. bu tür şeyler sadece rahatsızlık.
Muhtemelen ızledıgın seylerden etkılendın bu gecıcı bısey tamamen senın elınde ıstersen duzelırsın ıradenı kullan
Hersey beyınde baslayıp orada bıtıyo
Hastalık degıl dıyenlerı de dınleme bı bok bıldıklerını zannedıyolar
Benim düşüncem yaşadıgım kötü olaylardan sonra ruhsal olarak sıkıntıya düştüm ve bu bir yan etki
. hastalık değil dersen iyileşmezsin zaten. düşüncelerimi onaylamak için iyi bir doktora gitmem lazım ama psikiyatri işe yararmı emin değişlim. asyalı lezbiyen arkadaşım düzeldi. normal oldu. ben o kadar kitap okudum. gidip cahil gibi böyle doğdum diyemem. ve bu travesti olayları da hem erkek hem kadınlar için onur kırıcı bir şey. böyle birşeye ilgi duymayı kabul etmiyorum.
O ruhsal sıkıntından dolayı bosluga gırmıssın sebebını bılıyosun bu cok ıyı
Duzelecegıne emınım
ama psikiyatri hiç yardım edememişti önceki olaylar için. psikolog vb hep destek almaya çalıştım işe yaramamıştı
Uzman bırını bulman gerek
inşallah bulurum ya. ailem için de üzülüyorum. benim oğlum benim gibi olsa üzülürdüm. gerçi benim gibi olsa düzelmek de isterdi o ayrı. o zaman psikiyatri deneyeceğim. teşekkür ederim. normalde kadınlar benim gibi iyileşmek isteyenleri sevmiyorlardı xD
Neden
üstüne alınma ama. kadınlar bu konuda çok daha kötü durumda. feministlik yüzünden. türkiye de ne durumda bilmiyorum ama yurt dışı kaynıyor
Anlamadım ya
daha iyi o zaman