Diğer Sizce nasıl hallolur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldım artık bir daha uyanmak istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Ne olduysa oldu yardımcı olucak misiniz Sizce nasıl hallolur? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimle konuşursan bence hallolabilitesi yüksek gibi sjxnxn çok iyi fal da bakıyorum 😄 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. Olumlu şeyler düşün 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla
OnurQ11 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Noldu 0 16 Yorumla OnurQ11 +1 yıl Olucam yaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam yaz Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla OnurQ11 +1 yıl Özelden yaz gizlisin ben yazamam Yorumla Soran +1 yıl Seviyem yeterli değilmiş Yorumla OnurQ11 +1 yıl İsmini yaz deneyşm mesaj atmayı Yorumla Soran +1 yıl boş ver ya kendini yormana gerek yok Yorumla OnurQ11 +1 yıl Tamam kötü şeyler yaşadığın belli. Git Bi duşunu al. Sonra kahveni yap aç Bişeyler izle kahveni yudumla. Yorumla OnurQ11 +1 yıl Seni kötü hissettiren şeyde takılı kalma ne kadar uzaklaşırsan o kadar unutursun kötü şeyleri Yorumla Soran +1 yıl Öyle kolay olmuyo Yorumla OnurQ11 +1 yıl Kolay olmuyor dediğin şey sevgilinden ayrılmansa derdini seviyim. Başka bişeydir inşallah Yorumla Soran +1 yıl Yok değil keşke o olsa Yorumla Soran +1 yıl Aile diyelim Yorumla Soran +1 yıl Aile mi değil mi orası da belli değil Yorumla OnurQ11 +1 yıl Anladım. İnstagramımı veriyim yaz istersen Yorumla OnurQ11 +1 yıl Dertleşmek iyi gelirdi Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl neden 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Nedenini boş ver Yorumla t4yFun40 +1 yıl neden içine kapanık ve birileri için hayatını maf ediyorsun.. Yorumla Soran +1 yıl Ya ne mahv ya sıkıldım artık gitmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama bir daha uyanmamak şartıyla uyanmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Uyanıksam kimsenin yüzüne bakamam Yorumla Soran +1 yıl Uyanırsam* Yorumla t4yFun40 +1 yıl hayır bunu yapmayacaksın bu kadar da kolay değil çiçekler bak her mevsim solup yeniden açıyorsa sende çiçeğini bulmalısın Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır bulamam Yorumla Soran +1 yıl Bulamammm ya bulamam anlamıyor musun sanki kolay mı bunu yapmak Yorumla Soran +1 yıl Kolay değil ama yapmak zorundayım Yorumla t4yFun40 +1 yıl her şey senin elinde her güne hayatının en güzel günü olması için şans vermiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey benim elimde değil Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım artikkk biktimmm Yorumla t4yFun40 +1 yıl elinde değil doğru ya çünkü sen zavallısın ezik ve kötü biri olduğunu düşünüyorsun yüreğinde ki ışığı gördüm ben ve çok güzel kalbin ömür intihamla geçer senin bu ama yenilmen bitirmen kolay ola bliir küsme kalk Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama yapamam🥲🥺 Yorumla t4yFun40 +1 yıl hayat bitcek birdin kabul bende razıyım bitsin banane ama arkanda bi sevenin varsa ona zor gelir hiç mi onu düşünmüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Düşünüyorum ya düşünmez olur muyum ama başka yol kalmıyor artık Yorumla Soran +1 yıl Bir yandan korkuyorum ama yapmazsam çok kötü olucak gibi hissediyorum Yorumla t4yFun40 +1 yıl hiç olur mu yol çok aşkla bakmıyorsun herkesesin yarası var bak kimse mutlu değil her yer toz duman Yorumla
memettomehmet Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sacmalama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalama aq Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olucak misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimle konuşursan bence hallolabilitesi yüksek gibi sjxnxn çok iyi fal da bakıyorum 😄
Olumlu şeyler düşün
Ne gibi
Noldu
Olucam yaz
Tamam yaz
Bekliyorum
Özelden yaz gizlisin ben yazamam
Seviyem yeterli değilmiş
İsmini yaz deneyşm mesaj atmayı
boş ver ya kendini yormana gerek yok
Tamam kötü şeyler yaşadığın belli. Git Bi duşunu al. Sonra kahveni yap aç Bişeyler izle kahveni yudumla.
Seni kötü hissettiren şeyde takılı kalma ne kadar uzaklaşırsan o kadar unutursun kötü şeyleri
Öyle kolay olmuyo
Kolay olmuyor dediğin şey sevgilinden ayrılmansa derdini seviyim. Başka bişeydir inşallah
Yok değil keşke o olsa
Aile diyelim
Aile mi değil mi orası da belli değil
Anladım. İnstagramımı veriyim yaz istersen
Dertleşmek iyi gelirdi
neden
Nedenini boş ver
neden içine kapanık ve birileri için hayatını maf ediyorsun..
Ya ne mahv ya sıkıldım artık gitmek istiyorum
Ama bir daha uyanmamak şartıyla uyanmak istemiyorum
Uyanıksam kimsenin yüzüne bakamam
Uyanırsam*
hayır bunu yapmayacaksın bu kadar da kolay değil çiçekler bak her mevsim solup yeniden açıyorsa sende çiçeğini bulmalısın
Ya hayır bulamam
Bulamammm ya bulamam anlamıyor musun sanki kolay mı bunu yapmak
Kolay değil ama yapmak zorundayım
her şey senin elinde her güne hayatının en güzel günü olması için şans vermiyorsun
Hiçbir şey benim elimde değil
Sıkıldım artikkk biktimmm
elinde değil doğru ya çünkü sen zavallısın ezik ve kötü biri olduğunu düşünüyorsun yüreğinde ki ışığı gördüm ben ve çok güzel kalbin ömür intihamla geçer senin bu ama yenilmen bitirmen kolay ola bliir küsme kalk
Haklısın ama yapamam🥲🥺
hayat bitcek birdin kabul bende razıyım bitsin banane ama arkanda bi sevenin varsa ona zor gelir hiç mi onu düşünmüyorsun
Düşünüyorum ya düşünmez olur muyum ama başka yol kalmıyor artık
Bir yandan korkuyorum ama yapmazsam çok kötü olucak gibi hissediyorum
hiç olur mu yol çok aşkla bakmıyorsun herkesesin yarası var bak kimse mutlu değil her yer toz duman
Sorun ne?
Sacmalama
Ne saçmalama aq
Yardımcı olucak misin
Ben de