Allah tan nasıl dilemeliyim nasıl Allah a dua etmeliyim? Allah tan dileyecek o kadar çok şeyim var ki. Lakin ben Allah ın kulu kölesiyim. Evet cuma namazlarına düzenli olarak gitmiyorum orucumu da 3 gün tutuyorum fazlasına bünyem kaldırmıyor ama Müslümanlığımı kaybetmedim. Sürekli dua ediyorum Allah a. Sadece acıdan kıvranıyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstediğin şeyler öylesine temiz ki... Keşke herkes böyle şeyler istese.
Sen kendini temiz tut, insAllah istediğin gibi birini karşına çıkarır Allah. Çalıştıktan, çabaladıktan sonra tevekkül etmekten başka yapacağımız bir şey yok elbette
Senin bunları istemen bile duadır. Nasıl dua etsem, dileklerimi nasıl söylesem diye düşünmene gerek yok, zaten seni senden iyi bilen, düşüncelerini isteklerini bilen bir Allah var. Tabi ki en güzeli namaz sonrası içindeki her şeyi söylemen, ya da içinden geçirmen, umarım isteklerin en güzel biçimde nasip olur..
Teşekkür ederim 🤲
Sen pembeli hesabı açmış erkeklerden değilsin değil mi böyle tipler çok gördüm çünkü ondan sordum.
Ne emir vermesi. Tersine acizim ama sen büyüksün gibi düşün.
Ama günümüz şartlarında mantığa makul görünen isteklerden değil.
Dua sihir gibi bir şey değil ki
Sihir gibi derken? Tabiki de sihir beklemiyorum Allah sihri lanetli bir öğe olarak görmedi mi?
Ya mantık dışı bir şey istemen fantastik yani duayı ne olarak görüyorsun anlamında dedim yoksa büyü sihir zaten kötü
Şimdi sana da söyleyim (normalde söylemek istemiyorum ama çok içimde kaldı) benim dileklerim şunlar;
* Okulumu bitirip bir an önce hayata atılmak
* Kendi ayaklarımın üstünde durabilecek kadar geçimimi sağlamak.
* Hayat arkadaşımın geçmişte bir ilişkisinin olmamış olması (ki bunu zaten herkes istediği için fırsatım kalmadı) aşırı yobaz biri değilim ama hakkı olmayanlar bile bunu isterken benim gibi hakkı olanlara bir şey kalmıyor.
Ne güzel gayret et bunlar için. Pes etme. Elinden geleni yap gerisini de Allah a bırak
İlk ikiye bir şeyler yaparım (zaten zorundayım) ya üçüncüsü? Üçüncüsü için ne yapabilirim? Üçüncüsü için dünden geç kalmadım mı? Üniversitede bile bırak ilişkiyi okuldan eve evden okula gidiyorum ders dışında başka bir şeyle ilgilenmediğim halde bile sonuç bu bir de tipim kızlar tarafından çok kötü görülüyor sen bile görsen miden kalkar.
Paranı kazan tipini değiştirirsin
Ya sen neden bir açıklama yapmıyorsun?
Üçüncüsü için geç kalma fikri saçma şeytan vesvesesi
Bu kadar yazdım bu açıklamayı mı yapıyorsun?
Üçüncüsü için misal:
Geçmişte bir ilişkisinin olmamış olması (ki bunu zaten herkes istediği için fırsatım kalmadı) aşırı yobaz biri değilim ama hakkı olmayanlar bile bunu isterken benim gibi hakkı olanlara bir şey kalmıyor. Peki bana böyle denk gelecek mi? Bunun da cevabını istedim sadece büyük bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Tamam yazdın sanırım.
Geç kalma fikri mi geç kalmış kaygısı mı?
Bütün bunları söyledin ama ciddiydin değil mi? Öyle uğraşmayayım diye kafa bulmadın değil mi?
Temiz erkeklere temiz kadınlar. Bu durum böyle. Bilgim bu. Geç kalma kaygısını inan bilmiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Vesvese olmayabilir de. Hoca değilim.
Yokkk
Nasıl yokkk?