Diyelim 1 hafta veya 10 gün önce ayrıldınız. Önemli bir sebep yoktu ve bir daha birbirinizi aramadiniz. 1 hafta sonra eski sevgiliniz mesaj atti ve "Bizim ilişkimiz kesin olarak bitti mi? Özür dileme gibi bir planın yoksa geri dönmeyeceksen ben birinden çıkma teklifi aldım onunla görüşmeye başlayacağım. Kafam rahat ve net olsun diye sana dürüstce soruyorum" dese, ne cevap verirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben böyle mal bir soru ahir ömrümde duymadım
Niye mal? Açıkla
Birinden çıkma teklifi aldın ve bunu kabul etme gibi bir niyetin zaten varsa eskiyi arayıp iş tekliği gibi bunu ona bildirmen nasıl bir saçmalıktır bu bir , ikincisi seviyor olunsaydı zaten adım atılırdı öyle mal mal beklenmezdi , belli ki arada sevgi falan yok
Iyi de erkeklerin uzun zaman sonra dönme huyuna ne demeli? Inkar edecek değilsin değil mi?
Uzun zaman sonra dönen erkek ya boşta kalmıştır ya da özgüvensiz iradesiz adamın tekidir , biterse bitmiştir artık eskisi gibi asla olmaz hanımefendi
Benim hayatima giren bütün erkekler uzun süre sonra mesaj attilar barismak istediler. Arkadaşlarim da da böyle. Hatta ac videolari izle diğer insanlar da aynisini yaşıyor
Sözleşme falan yapsaydınız bari.
Nasi yani?
Tek taraflı fesih ederdiniz diyorum. Ablacım bitmiş ilişkide bu sorunun manası ne?
Yahu dönme ihtimali var mı yok mu? Kafada soru işareti kalmasin yani
Yahu ayrıldıktan daha 10 gün sonra başkasını bulup da sana "gerçekten ayrıldık mı?" diye mesaj yazsa ne olur? O sevgi ya da bağlılığa nasıl güveneceksin?
Yahu terkedilmissin ve 10 gün arayip sormamiş bir kiz da sana yürüyor ve seni cafeye davet etti. Kararsız kaldın. Sen naparsin?
Bak olay değişti. Terk edilmişsem kalkıp da böyle bir cümle kurmam, yeni aşklar yeni mutluluklar. Öyle bir yazıyorsun ki orhun kitabelerini çevirir gibi yorum okuyorum.
Iyi de erkeklerin uzun zaman sonra dönme huyuna ne demeli? Inkar edecek değilsin değil mi?
Sana net bir şekilde söyleyebilirim ki terk edilmişsem geri dönmem gibi bir durum söz konusu değil. Ama senin sorduğun soruda terk eden erkek mi yoksa kadın mı anlamak zor. Kim terk ediliyorsa da fark etmez. Birisi beni terk ettiyse benim için olay orada bitiyor. Bir kez yapan, her zaman yapar :)
Isine bak derdim direkt. Ugrasmam
Duygularin varsa ve dönme ihtimalin vardiysa da bu cevabı mı verirsin?
Kesinlikle cunku boyle sacma bir soyleme ne diyeceksin. Birisi tejlif aldim bak ona gore diyorsa zaten beni cok umursamiyordur. Hayatinda birileri olsun yeter gozuyle bakiyordur
Iyi de seni sonsuza kadar bekleyecek değil belki sen hiç aramiycan. Kismetini mi kacirsin?
Bunun kisnetle bir alakasi yok. O kadar duygusal yakinligin var ise ya da seviyorsan 1 hafta 10 gun icinde baskasiyla nasil bir seye baslayacaksin
Kismetin ne zaman geleceği belli olmuyor, kaçirilmayacak bir kismetse eskiyi beklemek büyük risk değil mi?
Itiraf et sen olsan kimseye sormadan o kizla da görüşürdün. Sormak mi ayip?
Alakasi yok. Ben erkek olarak bir kez gelse gorusurum belki ama takilir gecerdim. Yani ilk goruste ask degilse duygusal bir sey hissetmek inkansiz bence eger karsi tarafi seviyorsan. Yoksa zaten gecmis olsun ben diger kisiye uzulurum. Seni sevmeyen biriyle vakit gecirdigin icin ama ayrildigi icinde sevinirim
Yahu sevmiyor olsan zihninden bile geçirmezsin ne sormasi
Ben dusuncemi soyledim ama birazcik kendini rahatkatmaya mi calisiyorsun vicdani
Sorma diyosun, 10 gün geçmişse sevmiyordur yenisiyle buluş diyosun
Bence. Sence peki sen ne dusunuyorsun?
Erkeklerin şöyle lanet bir huyu vardir. Çok zaman sonra dönerler. Iş isten çoktan geçmiş olur
Genelleme bence benim umrumda olmaz bittiyse yoluna bakarim
Yahu bunu herkes bilir, erkeklerin %90 i eski sevgilisine aylar sonra dönmeye çalısır
Yapan varsa sebebi vardir
Ne sebebi
Gel buradan tartisalim bence 📪💬 😂
Hirstir abi ne olacak
Erkekler kadınlardan farkli bu yüzden ilişkiler heba oluyor.
Belki de ama bu konuyu tartissak sen erkeklerin ben kadinlarin bir cok kotu tarafini yazariz sende hirslisin belli