Diğer Kafayı yicem net bir şey deyin sınavım geçersiz sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün vize sınavım vardı yoklama kağıdına imza atmayı unuttum sorun çıkar mı Güncellemeler+1 yıl İçim hiç rahat değil başına böyle olay gelen yok mu Kafayı yicem net bir şey deyin sınavım geçersiz sayılır mı? Cevapla Vize Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bişey olmaz ondan sınavın yine geçerli sayılır hocayla yine de konuş fakültede bulup 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şehir dışından gelmiştim bu dersi alttan alıyorum okula bir daha gitme şansım yok şu an mail attım görmedi danışman hocama yazsam faydası olur mu Yorumla Hamet666 +1 yıl İmza pek önemli değil ya önemli olsa zaten onlar da kontrol ederdi sınıfı sayıp Yorumla Soran +1 yıl Hoca iki kere falan imza atmayı unutmayın dedi ben arka tarafta oturuyordum imza kağıdı gelmeden sınavım bitti kağıdı teslim ettim çıktım şaka gibi ya Yorumla Hamet666 +1 yıl Senin orada olduğunu biliyo muydu hocanız orada mıydı? Yorumla Soran +1 yıl Bu hoca sonradan geldi sınıfı tanımıyor ne yazık ki ama herkesin kopya çekmesine falan göz yumdu sert biri değildi Yorumla Hamet666 +1 yıl Sonuçta kağıdın var en kötü seni çağırır hoca sınavın geçersiz sayılmaz bu yüzden merak etme Yorumla
datlisohbet Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl bir şey olmaz üni zamanı kaç tane sınavım öyle oldu biraz azar işitiyorsun o kadar :) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Alttan alıyordum bir de bu dersi devam zorunluluğum yok hoca maileme cevap vermedi of Yorumla datlisohbet +1 yıl görmemiştir mailini uygun zamanda odasına git ya da asistanın yanına sorun çözülür Yorumla Soran +1 yıl Şehir dışından gelmiştim okula bir daha gitme şansım yok ki danışman hocama yazsam faydası olur mu sence Yorumla datlisohbet +1 yıl yok asistana ulaş onlar bu tarz amele işleri sever :) Yorumla Soran +1 yıl Asistan ne oluyor Yorumla datlisohbet +1 yıl haaaaaa o hangi üni? Yorumla Soran +1 yıl Ankara ünv Yorumla datlisohbet +1 yıl eğitim sistemimiz çökmüş aa dostlar asistanı nasıl bilmezsin? Yorumla Soran +1 yıl Lütfen yardımcı ol ya yarın ilk iş onu halletcem Yorumla datlisohbet +1 yıl ne yapayım kardeşim? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Adın ve soy adın varsa ve durumunu belirtirsen bir sorun çıkacağını düşünmüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sınav kağıdında adım soyadım var ama imza atmadım işte Yorumla
gusüllü46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çıkabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cikmayadabilir ama demi Yorumla gusüllü46 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bişey olmaz ondan sınavın yine geçerli sayılır hocayla yine de konuş fakültede bulup
Şehir dışından gelmiştim bu dersi alttan alıyorum okula bir daha gitme şansım yok şu an mail attım görmedi danışman hocama yazsam faydası olur mu
İmza pek önemli değil ya önemli olsa zaten onlar da kontrol ederdi sınıfı sayıp
Hoca iki kere falan imza atmayı unutmayın dedi ben arka tarafta oturuyordum imza kağıdı gelmeden sınavım bitti kağıdı teslim ettim çıktım şaka gibi ya
Senin orada olduğunu biliyo muydu hocanız orada mıydı?
Bu hoca sonradan geldi sınıfı tanımıyor ne yazık ki ama herkesin kopya çekmesine falan göz yumdu sert biri değildi
Sonuçta kağıdın var en kötü seni çağırır hoca sınavın geçersiz sayılmaz bu yüzden merak etme
bir şey olmaz üni zamanı kaç tane sınavım öyle oldu biraz azar işitiyorsun o kadar :)
Alttan alıyordum bir de bu dersi devam zorunluluğum yok hoca maileme cevap vermedi of
görmemiştir mailini uygun zamanda odasına git ya da asistanın yanına sorun çözülür
Şehir dışından gelmiştim okula bir daha gitme şansım yok ki danışman hocama yazsam faydası olur mu sence
yok asistana ulaş onlar bu tarz amele işleri sever :)
Asistan ne oluyor
haaaaaa o hangi üni?
Ankara ünv
eğitim sistemimiz çökmüş aa dostlar asistanı nasıl bilmezsin?
Lütfen yardımcı ol ya yarın ilk iş onu halletcem
ne yapayım kardeşim?
Adın ve soy adın varsa ve durumunu belirtirsen bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
Sınav kağıdında adım soyadım var ama imza atmadım işte
Çıkabilir
Cikmayadabilir ama demi
Aynen
Evey