İyi geceler 🐼
Bol giyinmek ve telefonu sessizde kullanmak!!! Kesinlikle fena bağımlılık yapan şeyler
Sizin için bir kere alışınca bağımlısı olduğunuz şey nedir ya da nelerdir?
İyi geceler 🐼
Bol giyinmek ve telefonu sessizde kullanmak!!! Kesinlikle fena bağımlılık yapan şeyler
Sizin için bir kere alışınca bağımlısı olduğunuz şey nedir ya da nelerdir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sigara var
Maalesef uyku.
Insanlar o kadar çok iğrendiriyor ki beni ne kadar çok uyursam insanlarla o ladar az muhatap olurum duygusu var içimde
O kadar haklısınn ki !!!
kızlar için erkekler :) erkekler için kızlar :) çocukken meğer ne mutluymuşuz böyle dertleriz ne güzel yoktu
Ayy keşke tek derdimiz karşı cinler olsaydı yine razıyım kaldıki bunu bir dert olarak görmüyorum pek
cin felan diyip korkutma. Bu bahsettiğim dert tatlı olanı acı olanları düşünmek istemiyorum gece gece.
Heee ben direkt depresif daldım olaya djdjdjd ay yok be ne işim olcak cinlerle tövbe tövbe 😂
gece depresif modu off yapmak lazım :)
Kitap okumak
En güzel alışkanlık
Genelde tesettür bol giyiniyor
Orası öyle tabi ama bu ciddi anlamda bağımlılık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor xjdjdj
Oversize mı giyiyorsun
Evettt
Üzerine tunik mi
Belli bir stilim yok tunik ya da farklı bir şey takılıyorum kafama göre
Yaşadığın yerin etkisi olur dimi
Neden bu kadar sorguladın anlamadım ama mevsimsel olarak etkisi olur onun dışında hayır. Tarzım belli istediğim şekilde giyiniyorum
Rahatsız ettim kusura bakma
Önemli değil iyi geceler
Sen desem 🤣
Bende çok güldüm desem 😏
Gülmek çok yakışıyor desem 🤭 sorularıma gelince ben de senin sorularına iadeyi ziyaret yapmak istedim 😄
Ay kimsin acep merak ettim djdjd bu arada beğendiğim sorulara rastgele görüş yazıyorum pek soran kişiye bakmam ama bundan sonra bakayım madem 😂
Ayrıca iadei ziyaret için teşekkürler
Bundan sonra bak soran kişiye belki takibe alırım hep gelirim sorularına pandacım 🤭😄
Üfff gece gece niye merak yaratyon yok yere acep dkddkd
Senle uğraşmak hoşuma gidiyor sjsjsjs
Aaaa tahmin ettiğim kişi misin acaba? Çünkü ben bu cümleyi duydum önceden djddj
Burası 😂
temas
Telefon iddia
Tatlı tüketmek
Gece yemek yemek
Seks
Sigara maalesef
Seks