Bir ekege senden hoşlanıyorum diyen bir kızın durumu erkekte nasıl bir tepki uyandırır?

Erkeğin hal ve hareketlerinden uzun uzun gözlerinin içine bakmasından hoşlandığını anlıyorsun ama kıza bir türlü açılmıyor kız sms atıp en sonunda söylüyor hoşlandığını ve ondan etkilendiğini...Çabası

zarf atıp -nişanlısı olduğunu duyduğunu yazıyor ve çekiliyor kenara Erkek ise 20 kere cevapsız arama yapıyor gün boyunca ama bir sms bile atmıyor örneğin ''doğru değil nişanlı filan değilim ,ben de seni beğeniyordum vb gibi bu ne ya bu kadar telefonla arayıp ne söylemek istemiştir acep?(bu arada teli açmak istemedim neden bilmem korktum herhalde?!)
Güncellemeler
+1 yıl
bir sms atsaydı ya en azından ben de ya da sen yanılıyorsun filan gibi, niye 20 kere tel açıyor ,açmıyorum işte niye konuşma gereği duydu ki offf kafam karışık şimdi benimki de vur kaç gibi oldu da n'apim kız kısmısı işte gene bir yerde tosluyoruz toplum öğretisi ''ağır ol! ''
Güncellemeler
+1 yıl
edit:Beni yemeğe davet etti sms atamıyorum sevmiyorum çünkü böyle konuşmak çok daha güzel dedi :-))Oh mutluyum başardım
Bir ekege senden hoşlanıyorum diyen bir kızın durumu erkekte nasıl bir tepki uyandırır?