Bakiyorun antalyada rus kizlari kadınsi dururken turk kizlari erkeksi bir o kadar da egolu duruyorlar anlamiyorum guzelde degilsiniz me bu ego😂😅😅
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türk kızları da güzel ama egolu olmayanları.
Rus kizlari guzeldir ama sadece guzel. Alkolden, erkeklerden basini kaldirdiklari mi var onlardan Anne olsun. Tabi ki artik ulkemizdeki kizlarda artik rus kizlarina benziyor o ayri bir konu. Ama rus kizlarin cogundan Anne olmaz. Yerini bilen kadin degildir. Evet rus kizlari sadece sevilir ama ulkemizdeki kizlara asik olunur.
Türk kızları namussuz
Dimi bence de yani her konuda iyiler fizikleri daha iyi yuzleri daha iyi zekaları daha yüksek daha cana yakınlar her turlu ondeler bide turk kızlarıma bak hic vasıfları yok beceriksizler rus varken turk kezbanı napak
Rus sevgilin oldumu hiç
Yok ama cok fazla arkadasım olmustu ben lise arkadaslarımla bulusmak icin fethiyeye gitmistim orada birsuru edindim yani biliom
Evlenilecek kizlarmi peki
Bence evet cunku sonucta her turk kadınıda evlenilecek ozellige sahip degildir rusun evlenilebilecek olannnı bulursan bide hayatından baska birsey isteme o derece iyi
Bu arada kotü haberim var arkadaşım rusla evlendi kadın onu sürekli aldatıp baska erkeklerle iliskiye girdini ogrenmis 1 yıl sonra bunu ogrrnmis baya kadinda genc yalniz 25 gibi adamin parasi var diye geciniyor sanrim bunuda ona karısinin konustugu kiz soylemiş daha neler gorucez
Cogu kızda boyle zaten turkiyede hep parası icin birlikte oluyor dedigimi okumadın mı eger gerçekten seven bi rus bulursan turk kadını onun tirnagi bile olamaz
Gercek sevgi bulmak 1000 de 1 bi zor
Ya insan bunu derken bi bakayım türk erkekleri de nasıl acaba demez mi demiyormuş.. olsun senin kafan güzel ama
Biz en azindan erkek oldumuzun farkindayiz siz daha biyik almaktan acizsini😁😂😂😂
Bıyıklı türk kızı yorumu en son 2010’da kalmadı mı ya :(( off zeka zeka nerdesin
2010 kaldıda bu söz kaliplasmiş olsaydi keşkee ve hala oyle tipler tükenmesi
Di*
Ozaman neden bu sitedesin ki? Türk düşmanı olsam türk erkeği düşmanı olsam mesela bu sitede gezmezdim giderdim rus sitelerine.
Düşmanlik degil mi real konuşuyorum biraz pay çikarman dileği ile
Ne alakası var? Bütün Türk kızlarının aynı bütün rus kızlarının aynı olduğunu mu düşünüyorsun? Benim hiçbir erkekle sorunum olmadı kendi adına ve o seni kıran kızlar adına konuş pay çıkaracakmışım tabi efendim.
Hepsi ayni demedim dikkat ettiysen geneliniz boyle
ben sana soruyorum sarışın amerikanlı ve esmer zengin arap erkekleri varken neden türk erkekleri var
😅yanlız artık Türk erkeklerine bakıyorum onlar da kadın gibi oluyorlar yavaş yavaş
Kadin gibi derken translardan söz ediyorsan onlarin hormon problemi var soyleyeyim
Hayır erkek dedim davranışları kız gibi olmaya başladı
O yüzden Amerika'da yaşıyorum Amerikalı ve Latin kızlar Efsane 😎💯
21 yaşında ne yapiyrsun orada kizları nasil guzellermi
Hocam Emin ol öyle bir Hatunlar varki aklın durur, burdan foto atılabilseydi sana bi kaç foto atardım psikolojin bozulur 😉😉
Atabilirmsin beni takip etsene
Peki ne iş yapiyorsun orada bu arada kadınlar evlenilecek tipler mi
Burdaki Hatunlar anı yaşıyorlar vede hepsini elde etmek çok kolay Türkiye de kırk takla atsan gelmezler 🤣😉
Hmm yani turk diyorsun bu yonden
Dostum burada da evlenirsin fakat o kızı senden önce birileri tadına bakmıştır burada ona aldırış etmiyorlar, Türkiyede kullanılmamış kız bulmak çok nadir bulsanda onu kolay kolay elde edemezsin..
Ahlak, güven, sadakat yoksa neye yarar dünyanın en güzeli olsa. Bir kaç kötü örnek var diye genelleme yapmak anlamsız. Baştacıdır Türk hanımları.
Hepsi bir değil
Derken
Türk kızları diyorum hepsi aynı değil
ama geneli oyle
Bunun sebebi de aç abaza erkekler, önüne gelene yazmasa bunlar olmayacak. Kalitesiz, leş tipler bile kendini nimet sayıyor doğru ama sebebi de belli:)
Valla ben yuz vermiyorum asla boyle tiplere verenler düsunsun
tamam asko s. git o zaman
Ucuz erin alıcısı çok olur
Sizi pahallı yapan ne ki sizde guzel olsanız oyle boye olsqnız kendinizi disarıya satmaya yer arasınız imkanınız olmadığı icin biz boyle degiliz ama kaliteliyiz ayaklarına girmeyin haha
Hahah sen bi git rusyada yaşa sen tutan yok
Dedigime cevap ver ezik
türk erkeklerini kıskanmıyorsanız diğer kadınlara ucuz demenize gerek yok hanım efendiciğim ama yoksa?
Annen Rus mu kardeş senin
Nerdden biliyorsun
Tanıttı kendini d
Değerimizin farkındayız :))
Farkina varin
Allah yaratmış napalım..
Avrupai erkekler varken türk erkekleri nedn var
bak ingilizler arıyor seni istiyorlarmış ahh koş çabuk kız
Yerli malı yurdun malı demiş atalarımız 😄
sizin için mi
Erkekler icn. Özellikle kendi irkininkini asaglayip da ruslarn köpeği olmayı amaç belleyen cinslerini kastetms
sende nefrete nefretle karşılık verip her şeyin düzeleceğini sanıyorsun karşı tarafa sallayacağına az acıtasyon yap zaten iyi yapıyorsunuz onu 😁
ayrıca aşağılamak için o şeyin iyi olması lazım ki kötüleyebilesin ama türk kızları...
burada kotuleyip dışarda gtunden ayrılmamak nasl bir yuzsuzluk mu desem ironi mi desem ne desem bilemedm kelimeler bu yatgniza ya da hemcinslerinin yaptgna kifayetsz kalıyor
hmm pembe nicke sahip olan her şeye takip isteği atanla karıştırdın herhalde beni zaten vurabildiğiniz tek yer de bu ne yapalım açlar biraz
yemek seçmiyorlar işte ne güzel yoksa yenilmeden çürüyeceksiniz 😬
Seni tanımıyorum kisiligne ya da karakterine göre görünüşüne göre değil yazdgn yaptgn şeylere göre yargilayabilrm ancak. Kadından için nefes alsa yeter diyen cinsten birisin kendini irkini burada küçük görüp dışarda gtunde dört dönen cinstensin ne dim smdi
gerçekten 3 tane yorumdan bunu mu çıkardın sanırım mesaj geç geldi üstteki yazılarımı oku bir bakim gerçi okuyabilecek beynin yok herhalde ama sorun değil zaten anlamak istediğini okuyorsun gerisine basmıyor
Bnce sn işine geleni algiliyorsun
2 tane yorumumla hemen analiz yapıp bana onun bunun köpeği olmuşsun dedin? ben mi işime geleni algılıyorum
yani hemcinslerime dedin ve benide o kategoriye koymuşsundur herhalde çoktan
bütün cinsime genelleme yapıp bende aynı cinsim diye yargılayıp "aynı cinstensin dediğini nasıl ciddiye alıyım" gibi bir şey ima ettin. Ben senle alay etmeye gelmiştim ama laf anlatma gafletine düştüm zira herkesi tek keseye koymuşsun ben senin neyine laf anlatabilirim ki
Cinslerini dedim cümlenin sonunda yorumları düşünerek doğru okursan yanls anlamış olmazsn
Ahahah ilk mesjdan sonra gidip okumussu ne yanls okudgnu anlayıp düzeltme yapmissn da yorumumu üstüne alıp da atlayan yorum yapan sensin anladn mı
Soruyu soranlara aynı kafada oldgnu yorumlardan belli eden biri mi diyor herkesi aynı kefeye koyuyorsun diye komiksn ciddn
farkında mısın bilmiyorum ama ben sadece bir şaka yapmıştım ama sen atasözünden girip tüm erkeklere geçirdin ayrıca ben kendi cinsimin azgırlığınıda kabul ettim senin gibi kendi cinsimi bişey sanmadım çünkü siz varken onları seçmemize laf ediyorsun eee tamam Allah bizi kahretsin çok kötüyüzde peki siz?
Bn sana kendi cinsin nefes alsn yeter derken kendi irkini kötülerken dışarda nasl iki yüzlülük yaptgni anlattm bişey uydurmadm ve kendi cinsimle ilgili bişey demedm göklere cikartmadm
ben yabancı sevenlerin türk kızı peşinde koşacağını sanmıyorum bu sitede size gelen her takip isteği mavi diye böyle bir genelleme yapıyorsun sanırım
Yoo. Çok gördüm de söylüyorm çok patlattm olelerini bn burada da dışarda da 😄
kaç tane gördün nasıl patlattın
Onları saymakla ugrasmadm.
hmm bu ya sayamayacak kadar çok var demek ya da bana karşı gard kaybetmemek için söyleyemeyeceğin kadar az demek 😁 Hangisine inanmalıyım Sayın 2 tane kanıtına güvenip asla herkesi aynı kefeye koymayan hanım efendi.
Tamam bende kadınlara genelleme yaptım ama ben "ayrıca aşağılamak için o şeyin iyi olması lazım ki kötüleyebilesin ama türk kızları..." demişim 3 nokta koymuşum kötülemedim sadece aşağalanamayacak kadar iyi değilsiniz onu ima ettim ayrıca bir çok kadınında kabul ettiği şekilde neredeyse onaylanmış türk kızının kötü huyları var egoistlik gibi bunu gerçekten kabul eden çok insan var bu sitede de dışarda da yani benim genellemenin arkasında durabilecek çok şey var ve hayatında duyamayacağın kadar mantıklı konuşan insanların bile bunu dediğini duydum yani boş sallamalar değiller "bence" beni görebildiğim kadar olduğunu belirtmem lazım ama sende denk gelmişsindir belki çünkü gerçekten fazlaca kabul eden var bunu
İki tarafta dört dörtlük değil zaten ama gelipde soran kendi cinsi mükemmel kadınlar sadece kötü gbi lanse etmesi saçma ve tepkim ona
eee başta demiştin kötü söze kötü sözle karşılık verme yoksa benim gibiler salça oluyor 😁
demiştim*
Senin gbilern canı cehenneme o zaman
tatlı gidiyorduk ne oldu aw gelebilecek tehditlerden bahsetmiştim ben gayet düzgünce laf anlattım bir kere gömmedim ki olayı buraya kadar getiren sensin ben rus sevenlere ruslar da sanki size bayılıyordu dedikleri için bende yabancı erkekler seni bekliyor sanki gibisinden dalga geçtim
Of neyse ya içim şişti bu konudan
😬 biliyormusun o kadar düzgünce laf anlattım ama buraya kadar şu kafir kızlarının ayak tırnağı kadar olamazsınız erkeğiniz sizi bırakıp kaçarken kimse erkeği suçlamayacak kadının başarısızlığı denecek ağla dur awq dinden imandan anlamıyorsunuz kadın milleti olarak
dinden imandan kasıt laftan anlamamak bu arada bunu da yanlış anlarsın şimdi o ego dolu kafanla 😬
Ömür torpusu olark yaşamına devam et hadi uza
Sana anlatmak istedgmi sokak kopegne anlatsam o bile anlardı ama neys 😄
"İki tarafta dört dörtlük değil zaten ama gelipde soran kendi cinsi mükemmel kadınlar sadece kötü gbi lanse etmesi saçma ve tepkim ona" burada anlattın ve anladım tam anlaştık sanıyordum ki benim dediklerimin kafanda bir gram yer etmediğini fark ettiğimde kudurdum ve acı gerçekleri yüzüne vurdum
sebebi bu cümle "Senin gbilern canı cehenneme o zaman" gerçekten kafasızsın 😬
ben bunun için mi empati yaparak satırlarca yazı anlattım neyse benim hatam dalga geçip bırakmalıydım boşa empati yaparak beyin nöronlarımı harcadım yazık.
Of içimi sisirdn vallaha ya. Neyi nerenden okuyup anlamak istiosan anla uzatma okey?
ettiğin kötü cümleyi görmezden geliyorsun ne güzel. Kesin ben yanlış anladım okeyy?
Kendi yazdklarini yutup bnimkileri öne sürmen mükemmel empati kurduğunu kanitlio
şu parşomen boyutundaki yazımda kullandığım kötü cümleleri ve ne anlama geldiklerini anlatmıştım. Tabi hanım efendi okumadığı için şimdi ben yutmuş oldum okeyyy? 😬🥶
bir şey diyeyim mi kaç yorum önce yazdığım yazılar bile şu an yazdığın yazılarına cevap olabilecek nitelikte artık sen düşün ne kadar geriden geliyorsun. Bence yorma artık
Yoran sensin içimi sisirdn
"Kendi yazdklarini yutup bnimkileri öne sürmen mükemmel empati kurduğunu kanitlio" böyle s*lak bir cümleyi hala yazabilmene aklım almıyor yine yoran ben oldum son suçlamayı da attın saldın 😦. Okeyyyyyyy
artık düşün beni öyle bir raddeye getirdin ki yazdıklarını kabul et diye yazılarını kopyala yapıştır yapıyorum vallaha billaha aklımı yitirdim OKEYY?
Aklını yitirdgn gbi kendini de yitir daaaa
okey? 😬🥶💀