Ben işte mükemmel bir hayatım olduğu için onun küçük bir kesitindeyim şu an ndwkjd

Ben işte mükemmel bir hayatım olduğu için onun küçük bir kesitindeyim şu an ndwkjd
Ben de evde mis gibi kahvaltımı yapıyorum böyle
Cevap
11Cevap
Afiyet olsun 😀 hava soğuk yağmurlu. Normalde çalışıyorum ama bugün istirahatteyim yatıyorum evde. Sen nasılsın?
Çok sağol teşekkürler 🤗🤗 Allah iyilik versin. Sen ne yapıyorsun okuyor musun?
Bölüm ne?
Haklısın. Şimdi ben buraya bir şey yazacağım kaldıracak KS. 🙄 anladın mı ne demek istediğimi? Hesabımı dondurdu bunu yeni açtım xper yetmiyor
Ahaha bence konuşmadık ama sen bilirsin tabi ki 🤗
29. saatime girdim uyumadan hiç napayım, ne zaman uyurum diye düşünüyorum. Mükemmel bir Walking Dead Zombi temalı tipim var şu an.
Sorma çok havalıdır bu tipe🤦 fotosu var profilimde 😂
Ama o foto 17 saat önce. Yani 29 - 17 = 12 saat geri. şu an daha beter 🤦
Ne kahvaltısı, onu yapalı ohoo çok oldu.😂
Yok seninki doğru bana bakma. Nerden aldım bu kadar kafeini🤦
Demek ki KS'de sorulan aşk sorularındaki karşı cinslere olan duygular, kafeinle eş değermiş anlaşılan bunu anladım. Onlar insana aşık oluyor, ben kafeine.😂
Galiba evet, sanırım bende insani duygu yok bunu anladım.🤦
29 saattir uyanık bir adama felsefe yaparak nereye varmaya çalışıyorsundur. Sence şu an o kişinin algılama sorunu yaşadığının farkında mıdır?🤦
Niye ayıkken farklı uykusuzken farklı mı davranıyorum? Stalklattırma şimdi kendimi bana şu vakitte? 🤦
Demek ki uyku önemli bir şeymiş, karakteri bile etkiliyor🤦
Kahve yaptım gene😔
Aşk dedikleri bu olsa gerek. Insanlar karşı cinslerine aşık olur, ben kafeine. Anlayamazsınız🤦
😂😂
Yağmur fazla mı yagidi yoksa deniz mi taşıyor birde mavi ojeler güzelmiş 😀
afiyet olsun ne yiyorsun
yarasın üstüne bir çay tam olur :d
getiririm nolcak insanlık öldümü :d
mükemmelligin mezarda kemikleri titredi.
Aynı seka pwrka benziyor
Kocaeli
iş yerimdeyim çalışıyorum
Uzanıyorum
Çalışıyoruz yahu
Ne yiyosunnnn
Hala yatmak 😴
Normal
Oturuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?