Diğer Kızlar, hiç erkeklerin mahremi konularda konuşmalarına kulak misafiri oldunuz mu en detayına kadar? Merakbağımlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, hiç erkeklerin mahremi konularda konuşmalarına kulak misafiri oldunuz mu en detayına kadar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok samimi erkek arkadaşlarım da var. En mahrem konularını benimle paylaşanlar var içerisinde, garip mi ki? 3 5 Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Yani degisik bir toplum var bunu normal karşılayanda var anormal karşilayanda Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Seni rahatsız etmicekse bende sana birseyler danışabilirmiyim Yorumla gumuskasik +1 yıl Ne danışacağını bilmeden nereden bileyim rahatsız eder mi etmez mi? Sana bir mesaj atıyorum haydi sor sor diyerek, sen danış, rahatsız olursam cevap vermem. 👀 Yorumla Zeywzeywzey +1 yıl Kardeş bu merak bağımlısı rahatsız biraz hiç bulaşma derim Yorumla pinarzengin1 +1 yıl @Zeywzeywzey aynen oyle. Hic ummadigin anda yazmis oldugun bie cevabi okuyarak haddi olmayacak sekilde mesaj atmisligi var bana. Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl olmadım olmak da istemem erkekler gerçekten pislik varlıklar 2 0 Yorumla
EceeBlkbs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmadık fakat sevgilim ve arkadaşlarım sayesinde birkaç konuşma geçti 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim arkadaşıma bir şey dedi küçükken göğüsleri çok büyüktü ama unuttum kuzenim şerefsiz 0 0 Yorumla
aslıözdemir6787 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Oldu 1 1 Yorumla Merakbağımlısı +1 yıl Ne gibi mesela? Yorumla
Ahu1634 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl hayır olmadım 2 1 Yorumla Ahu1634 +1 yıl ama hastanede bir kere duymuştum tabii ben de uzaklaştım özellerini dinlemek hayır ya yapmam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çok samimi erkek arkadaşlarım da var. En mahrem konularını benimle paylaşanlar var içerisinde, garip mi ki?
Yani degisik bir toplum var bunu normal karşılayanda var anormal karşilayanda
Seni rahatsız etmicekse bende sana birseyler danışabilirmiyim
Ne danışacağını bilmeden nereden bileyim rahatsız eder mi etmez mi? Sana bir mesaj atıyorum haydi sor sor diyerek, sen danış, rahatsız olursam cevap vermem. 👀
Kardeş bu merak bağımlısı rahatsız biraz hiç bulaşma derim
@Zeywzeywzey aynen oyle. Hic ummadigin anda yazmis oldugun bie cevabi okuyarak haddi olmayacak sekilde mesaj atmisligi var bana.
olmadım olmak da istemem erkekler gerçekten pislik varlıklar
Olmadık fakat sevgilim ve arkadaşlarım sayesinde birkaç konuşma geçti
Benim arkadaşıma bir şey dedi küçükken göğüsleri çok büyüktü ama unuttum kuzenim şerefsiz
hayır hiç olmadım allaha şükür
Yok olmadı istemem zaten
Oldu
Ne gibi mesela?
hayır olmadım
ama hastanede bir kere duymuştum tabii ben de uzaklaştım özellerini dinlemek hayır ya yapmam