Güncellemeler
+1 yıl
Gitttim ve buldum çöpe atmışlardı durumu belirttim ve bulup aldım yardım edenlere teşekkür ediyorum
Lütfen dalga geçmeyin çok korkuyorum parmak izi sonuçta başıma bir şey gelir mi çok paniğim ne yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kötü amaçlı birinin eline gecerse o kağıdı istediği gibi doldurur altına da imza atmışsın gibi olur
Aynen benim aklıma da bu geliyor ya ne yapacağım çok diken üstündeyim bilemiyorum
Oyle bişey olsa bile sonucta postane de kamera vardır. İspatlarsın
Teşekkür ederin yarın gideceğim zaten de gidip ne diyeceğim ki ben parmak izimi burada bırakmışım desem umurlarında olmaz
Canın yer neresi site düzeltti herhalde anlamadım ne yaptın
Ben postaneye gitmiştim orada da mürekekep vardı mürekkebe elimi batırdım yanımdaki kağıda da parmak izimi bastım ve kağıdı orada bırakıp gittim bu kağıt başka birinin eline geçerse bişey olur mu
Olmaz da keşke o kağıdı alsaydın üstünde bir şey yazıyor muydu?
Evet keşke alsaydım unutmuşum üstünde bir şey yazmıyordu
Gittiğin yere durumu belirt belki boş olduğu için yırtıp çöpe atmış olabilirler her ihtimale karşı gidip yanlışlıkla oldu gibisinden söyle. En azından bilgi de almış olursun
Tamam teşekkür ediyorum ve korkuyorum
Korkma kamera kaydı falan varsa alan olduysa çıkar. Bundan sonra dikkatli ol imza da atsan boş kağıda sıkıntıya girebilirsin
Her önüne gelene kamera kayıtlarını gösteriyorlar mıdır ki gidip ne diyeceğim
Kamera kaydını polis alabiliyor. İlk önce orası ile konuş haberleri var mı kağıdı kendileri mi aldı sor ona göre bilgi edin. Aklında şüphe kalırsa karakola da gidebilirsin
Teşekkür ederim cidden rahatlattınız
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!