İstediği kadar ünvanları olsun, yazarken felsefe ve bilimsel içerikli cümleler kuran tipler, bir şekilde olayı "Kur'an-ı Kerim'de böyle yazar" "peygamber efendimiz şmyle buyurmuş" gibi laflar edince ciddiye alasım gelmiyor.
Mesela Sinan Canan dinliyorum, herif nöorlog olduğu için, söyledikleri şeyler "daha değerli" gibi oluyor. Oysa herif, piyasadaki dinci eciş bücüş gericinin söylediklerinden farklı bir şey demiyor. Nörolog olmuş adam cinlerden falan bahsediyor jdkfkvıg.
Nasıl ciddiye alayım ben bunların laflarını?
Mesela Sinan Canan dinliyorum, herif nöorlog olduğu için, söyledikleri şeyler "daha değerli" gibi oluyor. Oysa herif, piyasadaki dinci eciş bücüş gericinin söylediklerinden farklı bir şey demiyor. Nörolog olmuş adam cinlerden falan bahsediyor jdkfkvıg.
Nasıl ciddiye alayım ben bunların laflarını?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimi ciddiye aldığını bizim umrumuzda neden olsun, takıl kafana göre sen bu konuda otoritemisinki bizde senin sorunu ciddiye alalım?
Çünkü ben cine periye inanmıyorum?
Bize ne?
E demek ki, bilgim gerçeğe dayanmak zorunda. Bu önemli bir kriter.
Senin gerceginden bize ne?
Gerçek senin ya da benim değildir. Gerçek göreceli değil
Bu sinan canan dediğin adam kim? Nörolog dediğine göre doktor sanırım, senin inandığın seyleri mi anlatmak zorunda?
Kendi inanabilir. Ama bilimi dinsel inancını kanotlamak için kullanmaya çalışması şarlatanlıktır.
Sen nörobilimi onun kadar iyi biliyorsan haklısın bilmiyorsan şarlatan sensin.
Nörolojiyle dinsel ideolojinin hiç bir bağlantısı yok. Bilimle din asla yanyana gelemez. Bunu bilmek için nörolog olmaya gerek yok
Boş konuşma, bosuna okudu değilmi onca yıl nörobilim.
Senin onla onun baglantısı yok sözüne neden inanalım nörolog hullanza.
Çünkü din, tarihin ve düşünce tarihinin konusu olabilşr bilimsel olarak ele alacaksan. Ha nörolojiyle de bağlantısı olabilir, o da insan beyninin inanmaya olan eğilimiyle ilgisi olabilir. Ama bu cinleri perileri kanıtlamaz
Hala cin diyor ya. Neyse salla.
Abi dam cinleri açıklıyo awk kdkdkf. Cin ne abi 21. yyda. Kuran ne 21. yyda? Skdkd
Kuran inanan için allahın kelamı, 21. Yy da yaşıyor olmanda bir şey ifade etmiyor.
Cine şeytanq bende inanmiyorum ama bu olmadıği anlamina gelmiyor. Bilim baska bir şey inanç baska bir şey. Bir halt biliyor gibi burada birini sacma sapan eleştirmek başka bir şey.
Birine kenfine bakmadan şarlatan diyerek asagilamak başka bir şey.
"olmadığı anlamına gelmiyor" diye bir şey yok. Bilimle iman farklı iki şeyse birbirine karıştırmayacak, kendi bilimsel alanındaki ünvanını kullanıp cinden minden bajsetmeyecek. Hiç bir şekilde ciddiye alınmaması gerekir bu lafların
Sen bilim adamimisın ya da senin otoriten ne?
Otoritenden bahset bunun dısındaki hersey bos bir konuşma
Bilimsel yöntem bilmek üçin "otorite" olmayangerek yok ki. Adamla nöroloji tartışmıyorum ki. Sadece dinle ilgili söylediklerşne bilimsel kılof bulmasını yanlış ve şarlatanlık olarak görüyorum
Anlamamakta ısrar ısrar ısrar. Neyse.
Abicim, dinci adamı ciddiye almam işte, bunu deöeye çalışıyorum
Bizde seni coddiye almiyoruz bunu dmeye çalısıyoruz.
O sizin hatanız jdjdfj
Din ile bilim iç içedir. Yüce dinimiz okuyup öğrenmeyi öğütler.
Awk bi trollümüz eksikti
Hocaları takibi bıraktım artık hepsi ayrı kafadan konuşuyor
Hepsi birbirine kafir diyor falan
Tarikatları saymıyorum zaten onlarin heosi uçmuş
cunku insanlara saygin yok birinin inanci seni neden ilgilendiriyor istemezsen dinlemezsin zaten bos bos yorumlar yapma adam prof olmus dedigin seylere bak sen prof ol da seni de dinleyelim biz senin gibi degiliz merak etme
Cinler üzerine konuşan bir bilimciyi nasıl ciddiye alayım. Bana nöroloji falan anlatsa "ya hocam sen deve sidiği içmeyi öneren bi dine inanıyon yaaa" derim
cin diye bi varlik sadece islamiyette mi var y4hudilerde de hristiyanlarda da var onlari da dinleme madem kendin gibi ateistleri bul sapik ve irz dusmani celali dinle ayrica islamda deve idrari icmek diye bisey yok cahil olma
Yahu melek de hepsinde var. Şeytan da var, tanrı da. Hepsi palavra zaten.
Celal Şengör'e aklı başında cevap verebilen bir dinci görmedim ben hala. Anca "sapık ırz düşmanı" falan dersiniz.
Peki 10larca eş ve cariyeye sahip olan için de aynı şeyi siyebilir miyiz?
Ne bulursalar onu yiyen cin seversin deve sidiğine laf ediyorsun senin ne basarın var laf ediyorsun milete
Ne diyon la
Bos yapam diyorum
Haddin değil
Sen kendi haddin ne olduğunu öğren
Sen kendi haddin ne olduğunu öğrende beni dert etme
-de -da ayırmayı bilmeyenlerle birikim gerektiren bir konıyu tartışamam. O yüzden haddin değil. Hayatında kaç kştap okudun?
Bana diyene bak kendin önce düzgün yaz kitabı senin mesleğin makine mühendisli hatırlatırım
Abicim, şu cümleni anlayabilen biri varsa bana anlatsın
Senin dilinden anca hz Süleyman anlar boş ver
Hee, o da karı pelindeymiş valla. Süleyman'ın 700 karoso varmış.
Ben hz Süleyman değilim senin dilinden anlamam
Ateitsin çünkü
Cinlere inanan adamı ben ciddiye alamam ki dkkdfk
İnanmadığın için gelmiyor sana zaten inanan hassas insanlara tapıyor. Biraz meyilli olanlara bence