Yemek konusunda da aşırı derecede seçici olduğum için yurtta yemek yemiyorum, dışarıdaki restaurantlardan sipariş veriyorum. Onun haricinde de sağlıklı olmak için meyve, kuruyemiş falan yiyorum.
Vallahi ben pandeminin ilk döneminde TAM 383 GÜN boyunca neredeyse evden dışarı adım atmamıştım, bundan sonra yine öyle bir durum yaşanırsa asla dikkat etmem. 😁
Yani aslında yapılması gereken şeyler belli ve Sağlık Bakanlığı tarafından da sürekli dile getiriliyordu, ama milletimiz kurallara uymayı çok sevdiği için bütün çabalar boşa gidiyordu...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla hayatım iyice b oka sardı
Neden? Ne oldu?
Cok Gecmis olsun
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Allah şifa versin yegen
Teşekkür ederim.
bağışıklık sistemini güçlendirecek şekilde beslen dünya arsızı olman temennisiynen iyi akşamlar kardeşim
Ben de öyle beslenmeye çalışıyorum, ama yurtta kalıyorum.
Yemek konusunda da aşırı derecede seçici olduğum için yurtta yemek yemiyorum, dışarıdaki restaurantlardan sipariş veriyorum. Onun haricinde de sağlıklı olmak için meyve, kuruyemiş falan yiyorum.
korona fırtladı yine gerekli ne varsa mücadeleye hazırım artık :ddd
😁
Vallahi ben pandeminin ilk döneminde TAM 383 GÜN boyunca neredeyse evden dışarı adım atmamıştım, bundan sonra yine öyle bir durum yaşanırsa asla dikkat etmem. 😁
Çünkü gerçekten o dönemde sürekli önlemler almaktan, ailem tarafından resmen eve hapsedilmekten çıldırmıştım.
ben koronalının dibine giriyorum ilk okul bebeleri 90 yaşında gibi öksürüyor bir son var ama önlemini almak ta bize kalmış
Yani aslında yapılması gereken şeyler belli ve Sağlık Bakanlığı tarafından da sürekli dile getiriliyordu, ama milletimiz kurallara uymayı çok sevdiği için bütün çabalar boşa gidiyordu...
Bu ülkede henüz tuvalette s. çtıktan sonra g. tünü yıkayıp tuvaletten çıktığında ellerini yıkaması gerektiğini bile bilmeyen mükemmel insanlar var...
ahahaha evet haklısın
Öyle insanlara ne söylense de fayda etmez...
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, ama çok şükür henüz çok rahatsız değilim. Inşallah daha kötü olmadan iyileşirim, çünkü birkaç gün sonra vize sınavlarımız başlayacak.
O zaman çabucak iyileşmeye bak🙃
iyi gidiyor Allah razı olsun