Neden uyumadınız, neler yapıyorsunuz, haliniz nasıl? Ayrıca belki diyeniniz yoktur, iyi geceler dilerim sağlıcakla kalın😌
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dizi izliyorum kanka :D iyi geceler :)
İyi seyirlerrr, kendine iyi bak😌😇
Eyvallah sende :)
Günaydınn ben çok güzel uyumuşum vallahi 😂☺️🤭
Ben de yeni yeni uyaniyom dkdkdk
Olur öyle şeyler 😂😂
çalışıyordum
Uuu kolay gelsinnn, ne işinde sormasi ayıp
ihracat firması
Heee kolay gelsinnn
uykum kaçtı
Neden? Düşüncelerden dolayı mı başka etkenlerden dolayı mı?
Sana da iyi geceler
Teşekkür ederim abla☺️😇
Bugün de üzdüler
Neden ve niye izin verdin?
İzin vermediğim için zaten de işte yine de çoğu şeye neden diye soruyorsun
Onu bazen ben de soruyorum, insan anlam arıyor mantık arıyor. Neden bana bunu yaptı, neden sevmedi, neden yalnızım, neden uzuyorlar, neden boyleyim vs. İnsanları anlamak cidden çok zor bir şey, en iyisi anlamamaya çalışmak. Değilse kafayı boşuna yiyorsun.
Başak burcu olmak nedir bilir misin🤮😂😂😂
Yengeç burcu olmak nedir bilir misin dkkgkdkgkdkkd😂😂
Bizzat üzen kişiden iyi bilirim 😂
Başaklar candır bu arada 😁, bilirim az buçuk
Teşekkürler 😌😂🥰
Dkfkfkkdkdkd, Allah Allah yengeçler de mi uzuyormus 😂😂. Ben niye hep üzülüyom 😒
Rica ederim🙂
Seni hemen arkadaşa yönlendireyim versin taktikleri ya da bul bı başak gör bak nasıl anlasilmazmis 😂
Kuzenim başak ve cok iyi anlaşırız, en sevdiğim kuzenimdir hatta dkfkksks. Valla o arkadaş nasıl sevilinir onu da öğretiyor ise yönlendir. Millet nasıl seviliyor anlamiyom dkgkdkvkdk
Kuzenin gerçek bı başaksa eleştirsin bakalım neler çıkar, eleştiriye açıksan tabiii
Eleştiriye her daim açığım sadece saygı çerçevesinde olursa tabii. Eğer öyle değilsem öyle olmadığımı neden öyle göründüğümü anlatırım oyleysem de o yönümü düzeltmeye çalışırım. Başaklar ile yengeçler anlasabilen burçlar bu arada. Yengeçler genelde zaten çoğu burç ile anlaşabiliyor😂
Bı başak söz konusu ise saygısızlık mümkün değil 😂😏 arada yengecleri de bı guzellemissin de hiç almayayim bu saaten sonra en uyumsuz Burç kendileri 😂
Dkdkdkdkdk sen nerenin yengeci ile tanıştın yav 😂, ben niye öyle değilim dkfkkdkd. Ben mi farklıyım ki diye düşünüyom 😂. Gelen geçen beni kullanıyor, sevmiyor falan. Şamar oğlanına çevirdiler. Bana da lazım o kötülükler dkgkfkdkdk. İnsanlar anca ondan anlıyorlar 😂
Olsundu başaklar candır dkfkdkks
Valla konuşurken herkes ben üzüldüm diyor da bı bakınca delirmeyecek gibi de değil falan 😂😂😂
Dkkdkdkdkd o sırada 7 li yaşlarından beri depresyonda olan, 2 sene önceye kadar intihar düşünen, ölmek için dua eden masum bne dkgkkfkdkgkdkd🤣🤣
Doğarken de ben gelmicem diye ters falan dönmüşsundur sen şimdi 😂 naptinnn ya
Doğduğumda da nefes almamışım, bı kaç saniye daha almasam engelli olacakmisim 😁
Gerçek bir yengeç burcu benim gibidir. Ötekiler sahte yengeçtir kfkdkddkkfks
Son anda bari aklın başına gelmiş de almışsın bari ona şükret sen 😂🤭
Aklım başıma gelseydi almazdım asıl dkgkkdksks😂😂. Almışım iyi ki ama 😌
O kadar depresiflikten sonra bı iyi ki iyi geldi sağ ol🤭😂
Dkdkdkdkdk😂😂, şakasına diyom ya 😁. Eskiden evet dediğim şekilde depresif idim ama şimdi değilim. Sadece böyle ayda bı gece geliyor başka da gelmiyor o da sorun değil dkfkkdkd. Hayatı seviyorum, acıları seviyorum😇
Senin bünyede bı ikizler falan da dolanıyor benden söylemesi 😂😂
Dkdkdkdk yok yok, en alakasız burç benimle. Dediğim gibi sakasina diyorum depresiflik şeylerini. Acılar gelistirdi beni, kendimi güçlü hissediyorum ama daha tam güçlü olamadım ondan bazen geçmişin etkisi ile ağlıyorum ama o da geçip gidiyor. Yavaş yavaş güçlü oluyoruz bakalım 😂
Sonuçta geçmiş geçmişte kaldı, değişmez. Gelecek de daha olmadı endişelenmeye gerek yok. Anı yaşamak lazım. Hayat kısa. Bu mentalitedeyim.
Zaman daha neler kazandirirsa diyelim olumluyu çağıralım bakalım
Daha kazanacağım çok şey var, en iyisi olmama götürüyor tüm acılar da. Acılar iyidir 😁. Her şey gelip geçici. O yüzden asla üzülme tamam mı 😌😌. Zaten biliyorsundur sen de eskiden üzüldüğün bir şeye şimdi uzulmuyorsundur. O yüzden canını pek sıkma ve seni uzmelerine de izin verme 😇
Güzel sohbet oldu hepsinden de öte teşekkür ederim
Ahahaha evet eğlendim ben de gece gece, rica ederimmm. Ben de teşekkür ederim 😇
Bu yüzden başaklar candır dkfkkdkd
Sağne
Teşekkürler görüş için😇