Ne idiniz ne oldunuz?

Benim annem ingilizce öğretmeni babam mimar. Ben orta halli beyaz yaka memur çocuğuyum. Orta halli bir aile olarak benim ailem özel okulu karṣılayamayacak kadar fakir değildi ama rahat rahat ödeyecek kadarda zengin değildi yani iyi kötü gerekirse yemediler içmediler beni özel okula yolladılar. Hayatımda toplam 2 sene devlet okuluna gittim bir ara oda lisede okuldan atıldığım için onun dıṣında tüm ömrüm özel okullarda geçti birde bursada yaṣıyorum. Bursayı bilen bilir sanayi ṣehridir özellikle tekstil olmak üzere. Çok fabrikatör var. Benim arkadaṣlarımında çogu tekstil fabrikatörüdür. Ben küçükken bi ara hatırlıyorum öğretmen anne baba mesleğimizi sormuṣtu. Sınıfta ebeveyninin normal iṣi olan sadece 2 kiṣi vardı biri ben. Dığer herkesin anası babası bilmem nerenin sahipleriydi. Tekstil fabrikatörleri özellikle çoğunluktaydı. Türkiyede 30 tane milyarder (dikkat milyoner degil milyarder) var ben bunların 3 ünün cocuguyla aynı sınıfta okudum. Biri bir tv kanalinin sahibi, biri bir icme suyu sirketinin sahibi digeride teknoloji sektorunde bir turk firmasinin sahibi. Lise caginda okula bentley ile gelen arkadasim vardi. Dusunun cocuguna bentley alan adam kendi neye biniyordur. Ben bunlarin yaninda hep ezik hissettim ve hirs yaptim bende bunlar gibi olucam dedim. Zengin insanlarinda normal insan oldugunu gordum. Kimi cirkin, kimi aptal her cins insan... Bunlar yapiyorsa bende yaparim dedim. Sonuc Şu an 25 yasindayim hic birsey olmadi. Omrumde 1 lira bile kazanmadim... Bankadaki 10.000 lira ve bir playstation 5 disindada hicbir malvarligim yok. Arabam yok, param yok, malim yok.

Ne idiniz ne oldunuz?