Diğer Ben Türk'üm ama Kürt kızları çok çekici değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kürt kızlarlarını daha çok beğeniyorum. Anlaşması da kolay. Evet öyle Hayır değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ben Türk'üm ama Kürt kızları çok çekici değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. sen sevdiğin için normaldir. ben türk kürt diye ayırmam kalbe bakarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türk kürt ne farkı var hepimiz vatandaşız ya 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kürt müsün sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Türk’üm Yorumla Soran +1 yıl Türk erkeklerin farklı ırklardan kadın istemesine nasıl bakıyosun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet normal Olabilir benimde kürt sevgilim oldu Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyon Yorumla Soran +1 yıl Kürt erkekler mi cinsellikte daha iyi Türk erkekler mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyledir Kürt kızları da hayırdır ya türk kızları yüz vermedi mi size Kürt kızlarına yöneldiniz 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok ırkçı seni tük sevgilim oldu farklılık arıyo insan biyerden sonra ırkçı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Irkçı değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kürdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kürt Biriyim Yorumla Soran +1 yıl Neden ırkçılık yaptın bana ben Kürtlere ırkçılık yapmadım sen niye bana yapıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmadım ya niye yapıyım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkleri çok seviyorum arkadaşlarım çevrem baya türk var yani kimseye zararları Yok ki sen yanlış anladın sadece espiri manasında yazdım o yorumu Yorumla Soran +1 yıl Hiç Türk sevgilin oldumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır evliyim Yorumla Soran +1 yıl Mutlu ol o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse mutlu değil bende yine de teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Erdoğan anamızı ağlattı ülke mülteci cenneti oldu mutlu olmaman normal dolar fırladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Türkleri bitirdi bu adam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Türklere yeni bir ülke lazım Yorumla Soran +1 yıl Göç etmeli Türkler burdan erdoğan'dan mültecilerden uzak bir yere Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok cana yakınlar evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen Kürt müsün kral Yorumla Daгкdesiгe_ +1 yıl Yok kanka ama severim aramızda ayrım yok yani arkadaşlarım var çok Yorumla Soran +1 yıl Kürt kızlarıyla anlaşmak daha kolay değilmi onu fark ettim Yorumla Daгкdesiгe_ +1 yıl Öyle evet Yorumla Soran +1 yıl Hiç Kürt sevgilin oldumu? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zevk meselesi tabii 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok çekiciler sen Kürt müsün kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim kral Yorumla Soran +1 yıl Kürt olacak abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem hiç dikkatimi çekmedi benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen sevdiğin için normaldir. ben türk kürt diye ayırmam kalbe bakarım
Türk kürt ne farkı var hepimiz vatandaşız ya
Kürt müsün sen
Hayır Türk’üm
Türk erkeklerin farklı ırklardan kadın istemesine nasıl bakıyosun?
Gayet normal Olabilir benimde kürt sevgilim oldu
Nerde yaşıyon
Kürt erkekler mi cinsellikte daha iyi Türk erkekler mi?
Öyledir Kürt kızları da hayırdır ya türk kızları yüz vermedi mi size Kürt kızlarına yöneldiniz
Alakası yok ırkçı seni tük sevgilim oldu farklılık arıyo insan biyerden sonra ırkçı
Irkçı değilim
Kürdüm
Kürt Biriyim
Neden ırkçılık yaptın bana ben Kürtlere ırkçılık yapmadım sen niye bana yapıyosun
Yapmadım ya niye yapıyım ki
Türkleri çok seviyorum arkadaşlarım çevrem baya türk var yani kimseye zararları Yok ki sen yanlış anladın sadece espiri manasında yazdım o yorumu
Hiç Türk sevgilin oldumu
Hayır evliyim
Mutlu ol o zaman
Kimse mutlu değil bende yine de teşekkür ederim
Erdoğan anamızı ağlattı ülke mülteci cenneti oldu mutlu olmaman normal dolar fırladı
🤣🤣🤣🤣
Türkleri bitirdi bu adam
Aynen öyle
Türklere yeni bir ülke lazım
Göç etmeli Türkler burdan erdoğan'dan mültecilerden uzak bir yere
Çok cana yakınlar evet
Sen Kürt müsün kral
Yok kanka ama severim aramızda ayrım yok yani arkadaşlarım var çok
Kürt kızlarıyla anlaşmak daha kolay değilmi onu fark ettim
Öyle evet
Hiç Kürt sevgilin oldumu?
Zevk meselesi tabii