Diğer İyi akşamlar nasılsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben burada birisine aşığım gadasina aşığım. Keşke görse ve bana yazsa benim xper seviyesi yetmiyor öbür hesabım silindi. Güncellemeler+1 yıl @nordungadası. Güncellemeler+1 yıl Gadasini aldığım neredesinnn, neredesin sen gadası 🥲🥲 İyi akşamlar nasılsınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Bir ara bana da böyle gizli biri takmıştı sdfsdsdf sıkılmış herhalde.iyiyim ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sjsjs adamın profil fotosu bile yok. Neyine aşık oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya görmeden sevmek var ya.. işte ondan oldu maalesef. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin bi soruda yardımcı falan olmuştur. Bu sevginin başka açıklaması yok :D Yorumla
YASİN6658 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Dur yazıyım 😜 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kime yazıyon? Yorumla
leo24 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Takip at o zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir sürü takipçisi var ettim yazmıyor Yorumla leo24 +1 yıl Bana at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir ara bana da böyle gizli biri takmıştı sdfsdsdf sıkılmış herhalde.
iyiyim ben
Sjsjs adamın profil fotosu bile yok. Neyine aşık oldun
Ya görmeden sevmek var ya.. işte ondan oldu maalesef.
Kesin bi soruda yardımcı falan olmuştur. Bu sevginin başka açıklaması yok :D
Aa ilanı aşka şahitlik yapıyoruz. 🙄😄
Kim bu özelden istek at yazsin
Dur yazıyım 😜
Kime yazıyon?
Kim bu sanssiz kisi
Takip at o zaman
Bir sürü takipçisi var ettim yazmıyor
Bana at