Bu adam muska yazıyormus esimin akrabalarındanbir kadın bebeğin cinsiyetine kadar ayarladıgını söylenişti.
O poşet eve girdiğinden beridir başım agrıyor eşim ve ikimiz yorgun kalkıyoruz. ve biri XL biri M beden biri kadın tişörtü gibi, bana olmadı sen kullan demıs. Tişörtlerden yepyeni ama çok güzel deterjan kokuyor nedense.
Eşim kimin verdiğini söyleyince hemen aklıma büyü yapabilme ihtimali geldi.
Sülalede bu adama itibar ediyorlar. nazar bebeklere korkmaması için falan muska yapıyorlar.
olabilirmi büyü?
O poşet eve girdiğinden beridir başım agrıyor eşim ve ikimiz yorgun kalkıyoruz. ve biri XL biri M beden biri kadın tişörtü gibi, bana olmadı sen kullan demıs. Tişörtlerden yepyeni ama çok güzel deterjan kokuyor nedense.
Eşim kimin verdiğini söyleyince hemen aklıma büyü yapabilme ihtimali geldi.
Sülalede bu adama itibar ediyorlar. nazar bebeklere korkmaması için falan muska yapıyorlar.
olabilirmi büyü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi şekilde imha edin onları, başkasının verdiklerini de eve sokmayın bidaha
Ya olabilirmi anlamadım ya başka birisine verıyım dedim birde tertemiz yeni alınmıs gibi ama deterjan kokuyor
Vay be neler neler yaparmış
Ya ciddi cevap ver var hakkaten oldu
Büyü değil de muska evet olabiliyor bazen tutabilir
Mesela kıyafetlere okuyabilirmi
Birde o tişörtler eve geldiğinden beri başım agrıyor eşimde bende yorgun kalkıyoruz ve bu gün akşam kumandayı kaybettim. Çocuk var evde o mu attı drdık göz önundeydı. eşim eve gelince petek arkasına baktım ordaydı ama önce baktıgımda yoktu.
Okur her şeye okurlar bunalr
Ne icin yapacak muskayi
Kayınvalidemle akraba kayınvalidemle falan çok tartışmıştık bir ara ne bileyim aklıma geldi. Adam bide yuva bozmak için falan yapar ne bileyim
Esine söyledin mi
Neyi
Her verileni giyme muska yapıyo falan dedim ben o da biliyo ama düşünmeden aldı
2 tişört biri M biri L biri zaten bayan tişörtü gibi o düşündürdü beni. Önceden çocuga kıyafet vermişlerdi tereddüt etmeden giydirdim ama bu tişörtler beni düşündürdü.
FaZlada düşünmemek lazım 😀
nasıl yardım edlem. olan olmuş sanki
Nasıl ya dün geldi tişörtlet
Dün birden korku geldi içime bu günde kumandayı kaybettik evde bebek var bir buçuk yas
O yaparmı dedik kalorifer petegin arkasında buldum ki baktıgımı hatırlıyorm ilk baktığımda görmemiştim
neyse gizlein nedeem bilememdim burdan