Trilyonlarca isik yili buyuklugunde olan kainati yaratan. Tanri neden insan Peygamberlere ihtiyac duydu?

Trilyonlarca isik. yili demek sonsuz bir evren. Burakin. Dunyayi. Samanyolu galaksisi bile evrende mikrop. buyuklugunde.. Yani. Dunyayi gormek icin. Mikroskop gerekir.. Yaratici. Direk kendini gosterip. Hey Ben buradayim. Tekim. bir Suri din. Falan yok. Bana inanin. dua edin. Yoksa Cehenneme giderseniz!!! Deseydi. " O zaman bu Kadar Cok dine mezheplere. ihtiyac kalmayacak. herkes direk. inanacakti..( Simdi bazilari gorusler test icing falan diyecek.. tamam. "Trilyonlarca isik yili buyuklugunde icinde. Mikroptan. Kucuk. Olan dunyadaki insanlarin. duasi. Cok onemli. diyecekler". Neden diye. soruyorum. Cunku dunya uzerinde din savaslarinda. Milyarlarca insan oldu ve birbirine dusmanlar.. ve her biri bir tanriya inaniyor digerlerinin Cehenneme direk gidecegine inaniyor? Bu sorulara cevap verenlere simdiden tesekkurler..

Güncellemeler
+1 yıl
Bana degerli bir arkadasim. gonderilen peygamber sayisinin120.000. oldugunu soyledi.. Ama benim bildigim. Uc Kitap uc din. ve uc. Peygamber var degil mi? ( Bu dort de olabilir kusura bakmayin )
Trilyonlarca isik yili buyuklugunde olan kainati yaratan. Tanri neden insan Peygamberlere ihtiyac duydu?