Güncellemeler
+1 yıl
Onun bu davranışıyla nasıl başa çıkabilirim?
Yaşım 27 Ablam 32 yaşında ve evde ne zaman kuvvet gerektiren bir iş olsa dur sen yapma bi yerini incitirsin dur onu kaldırma ben taşırım gibisinden laflar yapıyor en son büyük boy salon halılarıni rulo yapıp yan odaya taşıyacaktim izin vermedi kendi kucakladı götürdü koca halıları.. sizce ablamın bu davranışlarına karşı nasıl bir tavır almalı mıyım ne yapmalıyım?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ablanin gozunde hala minnaksin demek 🤣🤣ama saglam gorumcelik yapar o, karina sevgiline Allah sabir versin.
Ablan mı annen mi
Ablam ben 27 o 32 yaşında.. Sence neden böyle davranıyor ağır şeyleri falan taşımıyor bana?
Taşıttirmiyor?
Demek istedigm ablan anne rolüne kaptırms kendini
Bir de nasl bir tipsn karakter olarak duygusal mı
Biraz öyle duygusal ve fiziksel olarakta boyuma göre baya bir zayıfım. Büyük boy salon halılarıni rulo yaptık geçen dedi bunlar sana ağır gelir tasiyamazsin ve kendi kucakladı götürdü.. böyle şeyler yapıyor
Bence ablan cok düşünceli davranmaya calısırken senin erkeklik gururunu istemeden zedelemis olabilr
Peki onu bundan nasıl vazgeçirebilirim özellikle ağır şeyleri bana taşıttirmamasi senin gücün yetmez falan demelerine karşı ne yapmalıyim?
Öncelikle hislerini o an ne düsündügünü açıkça belirtmelisn duygularını kendine saklama mesela şöyle.. abla bak sorun agır seyler taşıma meselesi filan degl senin bana ihtiyacn yokmus gibi davranman benim kendimi kanıtlamama izin verecek alan bırakmaman bunlar benim gözüme batıyor ve bana kendimi yetersiz hissettiriyor belki de işe yaramaz birisi gibi oysa bu tarz senin üstlendigin işler yaşn benden büyük bile olsa genelde erkek işidir ve ben senin düsündügünün tam aksine biriym bunu seninde bildigini ama laf olsn diye söylediginiı biliyorm en kötü yorulurum kendini bu kadar hırpalama bu evde sana her konuda destek olabilecek bir erkek kardesn oldugunu unutma
Sana aşık ondan