Yeni yeni öğreniyorum. Sabahı ve yatsıyı bir de akşamı kılıyorum ama öğle ve ikindi de saatler konusunda kafam karışıyor. Şu an ikindi mi kılınabilir öğle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İstanbuldayım
Namaz vakitleri konusunda kafam karışıyor bakar mısınız?
Onu bunu bırak Antartikada 6 ay gündüz 6 gece oluyor hocam onların namaz saatleri nasıl ayarlanıyor o daha önemli Antartikada bilimsel araştırmalar yapan ablam soruyor da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ya kafan niye karışsın takvim var namaz programları var hem şimdi ikindi değil öğle
Bazı yerde güneş vakti girince öğle kılınabilir diye okumuştum ondan kafam karıştı. Teşekkür ederim
Saatlere intarnetten bakabilirsin ikindi vakti daha gelmedi öğlen namazını kılabilirsin
Hangi ilde isen yaz il adını Google'a ve namaz saatleri de ve öğren. Kafan neye karışıyor sanki fizik konusu. Kerahat vakitlerine bak bir de tamamdır.
Hayır öğle namazını kılabilirsin ikindi vakti girmedi daha
Teşekkürler. Güneş vakti var bir de güneş vakti girince öğle kılınıyor diye okumuştum ondan kafam karıştı
Ezan okunmadan kılamazsın.
Sabah namazını güneş doğmadan kılabilirsin
Onu bunu bırak Antartikada 6 ay gündüz 6 gece oluyor hocam onların namaz saatleri nasıl ayarlanıyor o daha önemli Antartikada bilimsel araştırmalar yapan ablam soruyor da
Ögleni kılmadıysan farzı kılabilirsin kıldıysan ikindin vakti geliyor il il fark eder saatleri
Namazla alakan yok belli olsa burada sormazdın imam yok biliyorsun
İmam ne alaka kılanlar illa ki var. Yeni başladım ayrıca sen kimsin ki beni yargılıyorsun burada istediğim soruyu sorarım.
Güzel insan yargılama değil her evde takvim var ve namaz saatleri yazar namazla alakalı soru sorsan ne ala ama soru ilginç geldi kızma sakin ol
Bir yerde güneş vakti girince öğle kılınabilir yazıyordu ondan dolayı sormak istedim karıştırmıyım diye
Doğru güneş tepedey Ken başlar gölge düşene kadar gölge düşünce ikindi başlar daha anlatayım mı gizemli bayan
namaz vaktini indir takip et. Ezanlari dinle
Hsbgi ildesin ona bağlı
İstanbul
şu an öğlen. Ezan vakti programı indir
Saatlerine bak
Zaten saatleri anlamadım. Bazı yerde diyor ki güneş vakti gelince öğle namazı kılınır. Ondan dolayı kafam karıştı
Öğle saati falan diye yazıyor
Neden karışıyor
Güneş vakti kafamı karıştırdı sadece yani güneş girince mi öğleyi kılcam diye karıştırdım bazı yerlerde öyle okumuştum