Diğer Canım sıkılıyor ya? Yalnızbirkız0_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sohbet edelim mi Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Canım sıkılıyor ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. benimde sıkılıyor film izle bence. 1 1 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hımmmmmmm Olabilir ama sıkılıyorum filmden ya sohbet etmek istiyorum ama uyanık kimse yok herkes uyuyor erkenden gececi olmanın sorunları 😂😂😂
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl https://open.spotify.com/show/6z0uEYkkpBRCjMPDpHONEs?si=PMtwktzFSg6JquE6675xFg can sıkıntın geçer şimdi 1 1 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Ama bu saatte korkarım ben tek başıma 😅🥺 yanımda biri olmalı öyle daha güzel 😊 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl ne zaman istersen 1 1 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sohbetim seni sarmaz... 1 7 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Neden 🤔 Yorumla ProducerT +1 yıl Ben ihtiyarım biraz... Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Yani yaşlı ve ya genç olman önemli değil bence benim için öyle 😊 Yorumla ProducerT +1 yıl Aynı dili konuşamadıktan sonra ancak boşa konuşmuş oluruz... Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hımmmmmmm nasıl yani şu an aynı dili konuşuyoruz🤔😅 Yorumla ProducerT +1 yıl Hayır şu an sorulara cevap yazıyorum daha konuşmadık... Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hımmmmmmm anladım 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba, seçeneklerde "Evet" seçeneğini işaretledim bende ama benik dışımda çoğunluk seninle konuşmak istemiş. Şanslısın :) 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Bir ara yaparız ya şu an sıkıcı bir gün 1 9 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Ne yaparız 😂😂Evet çok sıkıcııı☹️☹️😿 Yorumla TayyarRA +1 yıl Sohbet yaparız olm ne yapacağız başka fjfj Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi biliyorum test ettim seni 😂😂😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Nfjdd hangi konuda test ettin 🥶🥶 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi her şekil bana yazıcak mısın diye test ettim sapıtıcak mısın filan yani 😂😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Neyse ki bu sitede doğru düzgün bulunan 1 kişiden biriyim Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Yaaaaaaa 😍 güzel 😊 🤗 Yorumla TayyarRA +1 yıl 😌😌 yaaa Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi güzel 😇 😇 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Buyur gel 1 1 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Olur 1 5 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Tamam teşekkürler 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana ses gönderdim umarım dinlersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bakmıyorsun ki sohbete 😂 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi bakıyım ama bir şey yaz ki seni buluyum 😅😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel edelim 1 11 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi tamam 😂😂 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Tamam 👍 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee laf cok icraat yok Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hihi kim olduğunu anladım ki 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimmisim.) Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Anlamadım olacaktı yanlış yazdım 😅😂😂özür dilerim 🥺🙏 Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Hımmmmmmm tamam bakıyım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee.) Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Ne eeeee 😅 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dönmedin özele.) Yorumla Yalnızbirkız0_0 +1 yıl Valla hangisi olduğunu anlamadım mesaj atsan da anlasam😅😅 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
benimde sıkılıyor film izle bence.
Hımmmmmmm Olabilir ama sıkılıyorum filmden ya sohbet etmek istiyorum ama uyanık kimse yok herkes uyuyor erkenden gececi olmanın sorunları 😂😂😂
https://open.spotify.com/show/6z0uEYkkpBRCjMPDpHONEs?si=PMtwktzFSg6JquE6675xFg
can sıkıntın geçer şimdi
Ama bu saatte korkarım ben tek başıma 😅🥺 yanımda biri olmalı öyle daha güzel 😊
ne zaman istersen
Teşekkürler 😊
Sohbetim seni sarmaz...
Neden 🤔
Ben ihtiyarım biraz...
Yani yaşlı ve ya genç olman önemli değil bence benim için öyle 😊
Aynı dili konuşamadıktan sonra ancak boşa konuşmuş oluruz...
Hımmmmmmm nasıl yani şu an aynı dili konuşuyoruz🤔😅
Hayır şu an sorulara cevap yazıyorum daha konuşmadık...
Hımmmmmmm anladım 😊👍
Merhaba, seçeneklerde "Evet" seçeneğini işaretledim bende ama benik dışımda çoğunluk seninle konuşmak istemiş. Şanslısın :)
Bir ara yaparız ya şu an sıkıcı bir gün
Ne yaparız 😂😂
Evet çok sıkıcııı☹️☹️😿
Sohbet yaparız olm ne yapacağız başka fjfj
Hihi biliyorum test ettim seni 😂😂😂
Nfjdd hangi konuda test ettin 🥶🥶
Hihi her şekil bana yazıcak mısın diye test ettim sapıtıcak mısın filan yani 😂😂
Neyse ki bu sitede doğru düzgün bulunan 1 kişiden biriyim
Yaaaaaaa 😍 güzel 😊 🤗
😌😌 yaaa
Hihi güzel 😇 😇
Buyur gel