Detayda bir kutucuk var milliyetin en güzel haberleri önce sen öğren izin ver daha sonra diye onu diyorum. Aynen bende almanya istiyorum birini ayarladım davetiye için o bile işe yaramıyor mektup yazıyorsun almanyadan gelen davetiyeyi iliştiriyorsun konsolosluk iltica etme olasılığı vardır diye doğru düzgün değerlendirmeden reddediyor 100. yılda resmen afganistan gibi, filistin gibi muamele görüyoruz
Havalimaninda calisiyorum keske afgan gibi olsak. Yemin ederim pakistan afgan kadar amerikaya gisen baska millet gormedim ucaklar full hintli arap ve paki dolu. Evet oyle basvurunca senin orada yakinin var sen kacip onun yaninda saklanirsin diyolarmis
Çok para ya o kadar para harcayıp umduğunu bulamamakta var riskli iş amerikada tutunmak kolay değil gibi o dediğin şehirleri tahmin edebiliyorum. Taşra gibi bir yerdir seatle, springfield, vs değildir. Almanya şartları nasıl biliyormusun ne kadar teminat gerekiyor
Buluruz o kolayda dediğin gibi o da pek kolay değil bir tanıdığım var evlendi eşi almanyada 1.5 yıl oldu hala gidemedi eşi türkiyeye geliyor A1 seviyesinde bütün evrakları tamam hala bekliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soruya cevap vermeden önce daha sonraya ısrarla bir dakika boyunca başka canım varmıdır acaba benden başka😄
İskoçya da benzer şekilde göçmen alıyordu vizesiz üste para veriyordu
Ilk cumleyi anlamadim. Su an azerbaycam'a bile gitmek cok zor ya naglet olsun. Al kuzeykutbu diyorlar avcilik diyorlar kendileri gitsinler
Detayda bir kutucuk var milliyetin en güzel haberleri önce sen öğren izin ver daha sonra diye onu diyorum. Aynen bende almanya istiyorum birini ayarladım davetiye için o bile işe yaramıyor mektup yazıyorsun almanyadan gelen davetiyeyi iliştiriyorsun konsolosluk iltica etme olasılığı vardır diye doğru düzgün değerlendirmeden reddediyor 100. yılda resmen afganistan gibi, filistin gibi muamele görüyoruz
Havalimaninda calisiyorum keske afgan gibi olsak. Yemin ederim pakistan afgan kadar amerikaya gisen baska millet gormedim ucaklar full hintli arap ve paki dolu. Evet oyle basvurunca senin orada yakinin var sen kacip onun yaninda saklanirsin diyolarmis
Dalga geçiyorlar resmen
Aynen öyle geri dönmezsin diyorlar bende öyle yapcam zaten ama yemiyorlar😄
Doğrudur ortadoğu ve Afrika ülkelerinden bile geriyiz artık
Pakistan ve hintliler yazılım konusunda oldukça donanımlı o yüzden amerika havadan kapıyor ama afganistan ilginç neyini alıyormuş afganların
Oyleleri degil bildigin yasli basli insanlar da cok gidiyor kadin gozunu acamiyor ues no bile anladigi yok ama bildigin gidiyor
Hay ben böyle işin o zaman
Ben almanca çalışıyorum üstelik birde
Greencard'a basvur 3 gun kaldi
Başvurdum daha önce onun şartları daha zor çok kolay çıkması ayrı bir şans çıktıktan sonra ki süreç daha zor
Ucuz bi eyalet secersen kolayca gidersin ya 15 bin dolara gidilemeyen eyalet de varmis. 5 bine gidilen de varmis.
Çok para ya o kadar para harcayıp umduğunu bulamamakta var riskli iş amerikada tutunmak kolay değil gibi o dediğin şehirleri tahmin edebiliyorum. Taşra gibi bir yerdir seatle, springfield, vs değildir. Almanya şartları nasıl biliyormusun ne kadar teminat gerekiyor
Onu bilmiyorum
Ya arkadasim türklere hic bir avrupa ülkesi kolay kolay vize vermiyor _) ilticalardan ötürü
Kuzey kutbu veriyormus iste 🤣🤣avcilik yaparak kuzey kutbunda yasamak isteyen varsa.
Yasanilacak yer degil. Almanyaya geldim ben bile sevemedim. Istanbulun korna seslerini ozledim
Ben amerika'ya gitmeyi cok isterdim.
Gitmek istemek kolay yapmasi zor.
Şu an almanyadamısın
@nєslıtukєnmısєrkєkk Evet
Oturma izni çalışma izni vs aldın mı yoksa turist vizesi ile mi oradasın şu an
Ben davetiye için birini ayarladım frankfurtta teminat gerekiyor mu vize için ve ne kadar sürede sonuçlanıyor
@nєslıtukєnmısєrkєkk Oturma iznim Şu an yok farkli yollardan davet atsa da artik türkiye ye kolay kolay vermezler.
Evet frankfurtta ki kişi kolay diyor ama nette sorduğum kişiler idata da okuduğuma göre pek o kadar kolay değil gibi evet
Evlilik yoluyla nasıl olur acaba konsolosluk ikna olur mu
@nєslıtukєnmısєrkєkk Bulabilirsen evlen ama oda uzatiyor süreci
Buluruz o kolayda dediğin gibi o da pek kolay değil bir tanıdığım var evlendi eşi almanyada 1.5 yıl oldu hala gidemedi eşi türkiyeye geliyor A1 seviyesinde bütün evrakları tamam hala bekliyor
Sen gitmek istiyor musun peki :))