Arkadaşlar çok acil lazım üzerimizde büyü olduğunu söyledi bı kaç hoca bozdurmak için buraya gelmen lazım diyorlar ya da bizim oraya gelmemiz lazım diyorlar? Sağlam bildiğiniz biri var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz ile yaşadığınız sorunlar aslında büyü ile çözülecek bir durum değil. Çünkü eşinizin aklında başka birisi var o yüzden size karşı ilgisiz , o yüzden size karşı kaba davranıyor.
033 Yorumla
Soran+1 yılKardeş ne büyüsü ben büyü yaptırmak için istemiyorum ki Allah korusun. Üzerimde olanı temizlemek benim tek amacım bu arada eşimden soğumaya başlayan benim onun beni sevdiğini çok iyi biliyorum
Soran+1 yılNasıl büyü ki ben hiç bilmiyorum
Soran+1 yılBirinin sürekli beni takip ettiğini rüyamda sürekli görmek istemediğim cinsel içerikli rüyalar görmem. Karanlıktan korkmam duş bile alamamak tek başına evde yanliz kalmaktan korkmak eski sevgiliyi rüyada görmek özlem duymak. Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı göğüs ağrısı sırtımda bir şey dolaşıyor hissi ayak altında yanmalar aynaya bakıyorum aslında aynaya baktığımda arkada birinin olduğunu görürüm ama inanmayıp arkama bakıyorum. Mide krampları geçirdim yemek yiyemiyordum kına ile uyanmalar karabasan basmasi namaz kılarken bile. korkms daha sayayimmi 😔
İkizler+1 yılBu durumun çok net bir karşılığı var sen psikolojik olarak iyi durumda değilsin. Kendini çözüm için çok yanlış bir yere yönlendiriyorsun ve yanlış düşünceler içine girdiğin için beynin sürekli seni aynı girdabın içine çekiyor. Bu durumdan hiç kurtulamayacak gibi hissetmek psikolojik bir rahatsızlık. Yaşamaktan hoşlanmadığın bir ev bir şehir bir hayat ya da insanlar buna neden olur. Büyü gibi şeyleri aklından çıkar.
Soran+1 yılAma ben 7 seans psikoloğa gittim hiçbir faydası olmadı bana siz saniyormusunuz ki ben hemen buna büyü dedim😔 temmuzdan beri yaşıyorum ben bunları ama şu 2 aydır çok fazla yoğun yaşıyorm
Soran+1 yıl7 senas seans ücreti 1000 TL olan bı piskologa gittim fayda etmeyince 800 TL'ye buldum onunla online olarak görüştük ama bana fayda etmedi oda dedi senin psikolojik bir sıkıntın yok sen anlat ben dinlerim dedi
Soran+1 yılBebeğimi emzirdigim için kullanamıyorum 😔 bebeğim emmeyi birakmiyor 😔
Soran+1 yılPsikoloji kitapları okuyorum örgü örüyorum boş zamanlarımda dizi izliyorum
Soran+1 yılİşte dağın başında nereye çıkabilirim zaten şu sıralar HDP mitingleri var çıkmamız yasak 😔 merkeze uzağım anca karakola giderim eşimin yanına ama. orays gitmem yani hiç gitmedim daha önce
Soran+1 yılBen 3 yıldır burdayım 1 defa karakola eşimin yanına gitmedim gitmem bana ters çünkü bir sürü askerin içinde benim ne işim var bayan Astsubaylar var onlarla görüşüyorm fakat dışarda veya bana gelirler oda çok nadir
Soran+1 yılSürekli bı dedikodu dönüyor ismimin geçmemesi için görüşmek istemiyorum asker eşleri ile uzak durmak daha iyi daha önce görüştüğüm arkadaşım tayin olunca şimdi kimseyle görüşmüyorum
Soran+1 yılAma bekar kimse yokki burada asker esiyix hepimiz
Soran+1 yılNasıl olsun ailemde 1700 km uzaklıktayim
Soran+1 yılOnu yapıyorum gerçekten
Soran+1 yılHaklısınız ben biraz salağım dipsiz kuyuda gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılDoğru herkesin söylediğini söylediniz baya safim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen sana geçen anlattım bu işlerle uğraşma bunların hepsi şarlatan otur kendi kendine oku ya da o mahallenin imamıyla görüş evinde bir Kur’an okuttu şarlatan hocalardan uzak dur
018 Yorumla
Soran+1 yılGünden güne kötüye gidiyorz eşim namaz kılmama kuran okumama karışır oldu nasıl yapicsm şimdi namaz kılarken benimle kavga ediyor 😔 bu söylediklerinizi yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin akşama kadar yanında değil
Cevap sahibi+1 yılBildiğin süre dua ne varsa Allah’tan iste gidip şarlatan hocalara para kaptırıp durma
Soran+1 yılEvde olduğu günler hiç mi yok bı gün varsa bı gün yok yapıyorum. elimdrn geleni ama küçük çocuğum var ev işleri var bu dediklerinizi yapıyorm ama günden güne kötüye gidiyor boşanma konuları açılıyor evde
Cevap sahibi+1 yılSizin asıl sorununuz büyü değil bence
Cevap sahibi+1 yılBiri size öyle demiş sizde kuruntu haline getirmişsiniz bence o büyü vs işleri zor işler kolay değil yani
Soran+1 yılBu zamana kadar eşimle hiç kavga etmezdik birbriimize kötü sözler söylezmedik ben rüyalarımda başka biri ile sürekli cinsel rüyalar görmezdim eşimden soğumazdim. Eski sevgilimi rüyada görüyorum sürekli anlamıyorsunuz hiç iyi değilim abdest alıp yattığım gece bile sürekli onu görüyorum. Eşim bana şiddet uygulamaz bu süreçte şiddet bile gördüm şimdi benim sorunum Nedir
Cevap sahibi+1 yılVallahi bak ben sana söylüyorum büyü dediğin şey öyle kolay bir mesele değil yani sana büyü yapılsa bırak rüyanda eski sevgilini görmeyi evde duramazsın
Soran+1 yılBana ulaştırması imkansız ben 1700 km uzaklıktayim hoca bana uzaktan yapıldığı için bu kadar teşhir etmemis dedi eger yakında olsaydım. ohoo şimdiye gitmiştim şimdi bile sürekli ailemin yanına çekiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBen sana diyorum ki şarlatan hocadan uzak dur diyorum sen hala hoca bana böyle dedi şöyle dedi diyorsun şimdi ben de hocayı o zaman sana Arapça bir şeyler yazayım göndereyim diyeyim ki bunu git bir ağacın altında yak bana da 5000 TL para gönder olur mu?
Soran+1 yılAma. bu hoca benden para bile almadı ki niye yalan söylesin babamlarin tanıdığı biri😔
Cevap sahibi+1 yılSen bana ulaşır mısın
Soran+1 yılNasıl ulaşacağım
Cevap sahibi+1 yılYaz bana
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen yine bildiğin yoldan devam et Allah yardımcın olsun ama bu şekilde devam edersen çok para harcarsın boş boş yere haberin olsun
Soran+1 yılGizli bir kullanicisin nasıl ulasicam
Cevap sahibi+1 yılAçmıştım
Oğlak+1 yılCanım eşinin uzerindede büyü var ilerlemeden gidin hocaya bişanmaniz için büyü yapılmıştır büyük ihtimalle nas Felak Ayetel Kürsi 7 şer defa ve 100 salavat 7 Fatiha 7 ihlas içtiğiniz suya niyet ederek üzerimizde ki şeyleri götur Rabbim diye niyet ederek üfle iç ama hergun yap Allah şifa versin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Merhaba ben Van'da yaşıyorum şabaniyede çok iyi bir hoca var hiçbir şekilde para istemiyorlar istersen numara adres veririm hiçbir yere dolanmadan direk git oraya
10109 Yorumla
Soran+1 yılAy çok iyi olur
Soran+1 yılKuzum. benimde küçük bebeğim mesaj atamıyorum ki xper seviyem yetmiyor
Soran+1 yılBilmiyorum canım burdan yazıp sil bilirsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten
Soran+1 yılKuzum saffat süresini dinlerken ayaklarımda karincalanma oluyor önceden göğüs ağrılarim sıkıntı daralma bunalma vardı bendee
Oğlak+1 yılCanım korkutmak işte ama büyü var ve musallat var sırtında ağırlık çökme varsa sırtına yerleşmişler bugün içecegin suya 50 tane Fatiha suresi oku eşinle iç ama eşine söyleme başka bir uygulama daha var şimdilik bunu yap ama mutlaka git hocaya gerekirse bebeğin var taksicileri bile var medeni abi ya da herhangi bir taksici çağır hemen git zaman kaybetmeden
Soran+1 yılKeşke mesaj atabilsem sana neler yaşadigimi anlatabilsem😔
Soran+1 yılCanım sen nerede oturuyorsun ben İpekyolu Beşyol dayim
Soran+1 yılNamaz kiliyordum bı ara namaz kılarken çatlayacaktim😔 çok kötü oluyordum
Soran+1 yılKuzum gelmiyor benimle 😔 keşke gelse
Soran+1 yılSırtımda birsey geziyormus hissi oluyor hep
Soran+1 yılÇok iyi olurdu ya 😔 kılıyorum
Soran+1 yılYok kuzum eski sevgilimi rüyamda görüyorum sürekli olarak 😭
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😔 alah sizden razı olsun
Soran+1 yılAz önce yaptım canım gayet iyi hissediyorum kendimi 😊😊 çok teşekkür ederim 50 Fatiha okudum nefes ettim suya
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım benim☺️☺️
Oğlak+1 yılEski sevgilinin sana büyü muska yapma ihtimali var mı canım saç telin bile olsa kâr ediyor dikkat et saçlarını bile çöpe atarken dikkat et sana birkaç süre vereceğim bunlarında bir sürahi suya oku eşinde sende hergun için günlük yap adet olacağın vakit de 5lt bidona oku seni kurtarır yatmadan önce peygamber efendimiz avuçlarıma 1 Fatiha 3 ihlas üfler tüm vücuduna meshedermis bunun çok faydasını görürsün kötü rüyalarını engeller iki tane tesbih var sabah akşam kişi başı üç defa oku cocugunada oku çünkü onada musallat olabilirler bu tesbihleri yazıyorum hiçbir şey sana ne zarar verir ne rahatsız eder ama hiç aksatmayacaksin adetliyken bile okunur 1. bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyun fil ardi vela fissemai ve hüvessemiul alim. bunu hiç aksatma suyunada oku eşinin suyunada oku en azından rahat bir nefes alırsınız Allah'ın izniyle..
Soran+1 yılKuzum rüyalarımda onu görmeye başladım ben sonra bende ona karşı bı özlem başladı ben korktum 😔 büyünün etkileri bence çok ama uzaktayım bana çok ulaşamaz o yüzden ailemin yanına gitmiştim ordan geldikten sonra hayatım değişti 😔 gerçekten çocuğuma da okuyorum bu yazdığın duayı ben hep okuyorum sabah akşam Ömer Döngeloğlundan duymuştum☺️☺️
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun senden
Oğlak+1 yılSendende canım ailenin tarafından biride olabilir insanoğlu bilemeyiz benim aklıma o kişi geliyor kimseye güvenme eşinede yapılmış sanki değişmiş diyorsun eski sevgilini kafandan at onu zaten amaç ona yönelmen ve boşanmandır Allah korusun o yüzden eski sevgilinin yapma ihtimali geliyor aklıma at onu kafandan çok takılma ezanı evde açık tut saffat süresi rukye ayetleri var aç dinle uyumadan önce bir Fatiha 3 ihlas meshedince benim tüm rahatsızlıklarınm geçmişti eminim seninde geçer iki su hazirla birini o karışık süreleri oku üfle diğerine 50 fatiha sirkeye 70 Ayetel Kürsi oku onla eşin ve sen banyo yaparken üstünüze dökün bunu haftada bir yap emin ol biraz rahatlarsın hocada ismimize ait bir muska yapar tamamen kurtulursunuz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yardımlarınız için 😔 eşimle konuştum İstanbul'a gideceğim eşimin ailesi bı hoca bulmus ona götürecekler eşimin ailesi asla yapmaz böyle şeyler Allah'tan korkarlar
Soran+1 yılGerçekten namaz kılarken çatlayacaktim ağlama hissi bir şey beni öyle sıkıyordu ki size anlatamam çok ağlıyordum😔😔 namazım. bozuluyordu nefes alamıyordum kalp çarpıntısı yapıyordu
Oğlak+1 yılÇok sevindim gidin Allah şifanizi versin yoksa ilerlerse çok kötü olur ALLAH iyilerle karşılaştırsın Allah yar ve yardımcınız olsun peki para alan bir hocami ya da eşinin ailesi gelsin seni burada götürürler hocaya para almamalarından yanayım ama sonuçta onlarda emek veriyor
Soran+1 yılKesinlikle milyarlarca değil ama yinede okuyor seni bence verilmeli emek harcıyor sonuçta
Soran+1 yılSiz çok iyi birisniz bana yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim gerçekten 😔
Oğlak+1 yılRica ederim insanlar hep birbirine yardım etmeli dua etmeli ümmeti Muhammed den iyi olanlarin hepsinin işini rast getirsin sizinde üzerinizde ne var ne yok geçsin evinize huzur iman dolsun bana da aklıniza gelirsem dua etseniz yeterli biz aciz kullar her zaman duaya muhtacız iyi olursanız yardıma ihtiyacınız olursa yine yazin her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılAllah'ım ne güzel bir insan çıkardı karşıma çok teşekkür ederim 😔
Soran+1 yılYok kuzum gidemedim 😔eşim pek şey yapmıyor
Soran+1 yılBen biraz daha iyiyim ama göğüs bölgemde ki ağrılar geçmiyor korku hala devam ediyor 😔😔
Soran+1 yılSize istek atan kişi benim bu arada
Soran+1 yılTabiki atarım
Soran+1 yılYorumu silemiorsunuz sanırım😔 xper seviyeli yükseltmeye çalışıyorm sırf bunun için adamı başkaları arar diye çok korkuyorum sürekli bende bı korku halı her an ölecekmiş hissi kalp çarpıntısı daralma yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı
Soran+1 yılBelki yarına kadar xper seviyem yükselir sana mesaj atabilirm😔
Soran+1 yılAA oraya üyeyim ben canım
Soran+1 yılBaşlığı İnstanbulda Psikolog yazacağım
Soran+1 yılKullanıcı adı Ayaz6565
Oğlak+1 yılCanım kusura bakma seni bulamadım ama senin duruma çok üzülüyorum o yüzden numarayı vermek zorunda kaldım lütfen yarın hocayı ara ve onların yerine git medrese gibi bir yer hiçbir şekilde tedirgin olma bir abin erkek kardeşin veya bir kız arkadaşın komşun ile git eğer çekinirsen bir taksi tut 150 TL getirir gôtürür bebeginle zorluk yaşamadan dönersin ama hiçbir şekilde ihmal etme sen ertelersen bin bir türlü rahatsızlık yaşarsın ve hastane hastane dolâşırsın doktor anlamaz bunları
Oğlak+1 yılCanım kadınlar kulübünde üyeliğini gördüm ama bulamamisim seni hemen biraz geçmiş konularını okudum çok korkuncada musallat oluyorlar ama sende muska gibi birde hem korkmussun hemde maddi manevi yalnızlık da çok kötü lütfen senden ricam eşine hiçbir sorunu anlatma anneni veya kardeşini çağır hocaya gider gelirken sana eşlik etsinler tüm samimiyetimle söylüyorum eğer görüsseydik sana eşlik ederdim lütfen bir an önce git
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım 😔 yorum yapan sen degilmiydin kadınlar kulübünden ben sen sandim
Oğlak+1 yılBenim burada bir arkadaşım aynı senden daha kötü şeyler yaşıyordu ve hatta ölüm büyüsü yapılmıştı ona aynı bitkisel hayattaydi sanki bu hocaya gitmişti izin vermiyorlardı gitsin korkutuyorlardi annesi götürmüştü şu anda bütün muskalardan kurtarmislar ama mesela ben onunla telefonda konuştuğumda kız ara sıra duraksiyor yani biraz aklıyla oynamışlar biliyor musun bende diyorum ki gecikmeden git eşinde anlayışlı değil destek olmuyor bir sıkıntın olursa boşanır senden o yüzden yaşadığın anormal durumları hocaya anlat kocana değil
Soran+1 yılOnunn işte olduğu bir gün gidicem. kuzum inşallah gidebilirim. hocayi aricam. ilk bide o sorunun altına biri geldim canm yazdı sinir oldum ya insanlarla dalga geçiyorlar
Soran+1 yılKuzum bugün evde o yüzden arayamad
Boğa+1 yılBanada söyle
Yengeç1 yılMerhaba ben de gitmek istiyorum ama adres ve iletişim bulamadım alabilir miyim acaba
Yengeç9 ayTebrizli göçmen hoca varmış ismi engin. nasıl bir hoca tanıyan var mı
Koç8 ayMerhaba bana ozelden ulasabilirmisiniz? Size yazamiyorum hoca hakkinda bisey sorucam
Akrep6 ayGulbrn rica etsem 3 hocanın bilgilerini verebilir misin
Aslan5 ayMerhaba, vanda bu işleri hayır için yapan ve güvenilir bir hoca arıyorum, kısmetim kaç senedir kapalı, karşıma hiç kimse çıkmıyor, evlilik niyeti ile kimse ile karşıma çıkmıyor, nazar büyü gibi şeyler için bu bahsettiğiniz hocaya gidebilir miyim acaba? Mesaj gönderemiyorum seviyemden dolayı? Bilgilerini paylaşabilir misiniz benle rica etsem? Çok ihtiyacım var cidden.
Oğlak2 ay@Rüyadanmı Van'da mısın
Oğlak2 ay@Rüyadanmı bana niye kızıyon 🤔
Oğlak19 gü
1 yılMerhaba bu glbrn yazdığı hocaya gittin mi ulaşabildin mi acilll
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidyatta ki Mehmet hocayla görüşün.
05 Yorumla
Soran+1 yılNereden bulacam numarasını
Cevap sahibi+1 yılNumarası vardı kullanım dışı instegramdan ulaş ona numarası al ya da randevu
Soran+1 yılİsmi Midyatli Mehmet hoca mi
Cevap sahibi+1 yılmedyumunuzsuryani diye geçiyor
Cevap sahibi+1 yılGörüştün mü
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka yüz yüze olmadan da bozulur
010 Yorumla
Soran+1 yıl13 bine kadar para istiyorlar yanliz
Cevap sahibi+1 yılHiç bulaşma
Soran+1 yılEe ben de bulasmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılSüreci düzgün şekilde anlatırsan nasıl bozulacak ne yapman gerek yok vesaire vesaire bunları anlatabilirim
Soran+1 yılEkliyim sizi
Cevap sahibi+1 yılEkle
Soran+1 yılEkledim
Cevap sahibi+1 yılDirek mesaj atabilirsin bana Dm açık
Soran+1 yılXper seviyem düşük olmuyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılKör osman var tuşpada
08 Yorumla
Soran+1 yılKız ben Tuşba dayım ya
Cevap sahibi+1 yılOrada isen Bilmen lazım kambur ve kör
Soran+1 yılNe kadar ücrete bakıyor acaba
Cevap sahibi+1 yıl5 sene önce vardı duruyor mu bilmem
Soran+1 yılO yüzden bilmiyorum ben 3 senedir vandayim
Cevap sahibi+1 yılÖlmüştür o zaman
Soran+1 yılAnladım
+1 yılKendin de bozarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak o iş günden güne kötüye gidiyor evliliğimiz sürekli evde kavga
Yay+1 yılBüyü olmaya bilir. Yaz.
Soran+1 yılBüyü yoksa ben sürekli eski sevgilimi niye rüyamda görüyorum niye onu özlüyorum neden eşimle sürekli küçük şeylerden büyük kavgalar ediyoruz. Eşimi çok severken birden neden ondan soğudum.
Yay+1 yılSenin zaafın. Ama büyü dersen de ayrıca özlden yazarım
Soran+1 yılHayır asla zaafım değil 😔 ben onu hiç sevmiyorum zamanında beni aldatmişti o yüzden bı kalemde sildim nefret ederdim. kendisinden
Yay+1 yılO zaman gel yazayım
Soran+1 yılİstek attim
Vanlıları hiç sevmem
021 Yorumla
Soran+1 yılBen Vanlı değilim yanlız Eşim Astsubay burada görev yapıyor
Soran+1 yılBenimde pek sevdiğim söylenemez
Soran+1 yılSevmiyorum eşim asker olduğu için bu ortamdaki insanlar bize kazık sokmaya çalışıyor millet bir şey alır bakkaldan biz iki katına alıyoruz burada
Soran+1 yılEşime farklı bana farklı fiyat söylüyorlar nasıl sevicem şimdi bunları en basitinden açıktan inek sütübalmak istiyorum kg fiyatı eşime 20 bana 30 dan satiyor adam
Soran+1 yılEşim ile beraber gideriz normalde ama küçük ufak tefek eksikleri ben alırım
Soran+1 yılBitmek üzere son yıl
Soran+1 yılÇok şükür gerçekten bitti yoksa bu şehirde biraz daha durursam kafayı yicem
Soran+1 yılDeğil zaten
Yengeç9 ay
Oğlak5 ay
Oğlak2 ay@KerimeDeniz Merhaba Tebrizli hocayı aradiniz mi? Durum nasil sizde?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Van veya Çevrelerinde Büyü Bozan veya Bakım Yapan Hoca var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler