Özellikle izmit olarak değil ama genel olarak Kocaeli insanını çok sevmem. Bugüne kadar tanıdıklarım hiç iyi çıkmadı. Elbette iyileri vardır ama bana onlar denk gelmedi maalesef...
Olabilir bende şaşırmıştım izmitli birisini bilmen konusunda ben izmitliyim ve pekte izmirliler gibi değilim izmitliler daha muhafazakardır açıkçası ama gezmeyi severim
Gezmeyi severimde pekte gezebildiğimi söyleyemem bahsedebileceğim bir şey pekte yok izmite gitmişliğim var oda uzun yıllar oldu bildirim gelmedi bu arada
Cevap verdim ama sen geç yazsan ben bu derece takılmam ve açıklama yapsan hiç takılmam güvenirim çünkü ben sana saygı duyuyorum ve konuşmayıda seviyorum
Trip degil bu eger konusmayı seviyorsan cevap yazdıktan 1 saat sonra aklına gelmez acaba birsey yazmıs mu diye bakmak bildirim gelmesede ben arada sırada bakıyorum
Yazmayı bıraktın sandım bildirimde gelmedi ve diğer hesabımdan parfümle ilgili soru sormuştum sonra tekrar kontrol için baktım öyle fark ettim ve görünce yazdım yemin ediyorum ki kırdıysam özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Özellikle izmit olarak değil ama genel olarak Kocaeli insanını çok sevmem. Bugüne kadar tanıdıklarım hiç iyi çıkmadı. Elbette iyileri vardır ama bana onlar denk gelmedi maalesef...
Bende İzmitliyim aynı dertten müzdaribim
Aakerdeyken yeşil gözlü güzel bir kı vardı başak tanımadım 😀
İyi buluyorum ama benlik degil
Neden senlik değil
Yorucu tipler 7 24 orada burada takılamam
Gezmeyi seven yani daha önce izmitli birisini tanımışsın sanırım
İzmirde kaç kere bulunmuştum yazlıkta kuzenlerimin yanında yani biliyorum nasıl biryer oldugunu insanların nasıl oldugunu
İzmir değil yalnız izmit
aaaa 😅 hic dikkat etmemisim pardon ama İzmit İzmir yakın gibi geldi ya insanlarıda öyledir belki
Olabilir bende şaşırmıştım izmitli birisini bilmen konusunda ben izmitliyim ve pekte izmirliler gibi değilim izmitliler daha muhafazakardır açıkçası ama gezmeyi severim
İzmittemi oturuyordun?
Maalesef afyondayım doğduğumdan beri izmiti arada görüyorum
Hmm dolasmayı sevdigini söyledin nerelere gittin
?
Gezmeyi severimde pekte gezebildiğimi söyleyemem bahsedebileceğim bir şey pekte yok izmite gitmişliğim var oda uzun yıllar oldu bildirim gelmedi bu arada
Nasıl gelmedi 2 kerr üst üste yazdım bakamdıysan bakamadım de
Bildirim gelmiyor sitede bir sorun var yoksa neden yazmayayım neden yalan söyleyeyim
Kimsede yok sendemi var
Bazen oluyor bildirim gelmedi inan ki biliyorsun sana her zaman cevap veriyorum ben
Ok
Hiç cevap vermemiş olsam veya saatler sonra cevap vermiş olsam anlayacağım da gerçekten zorsun ve kötü hissettiriyorsun açıklama yaptım
Bende sen soru sorunca geç cevap verxem o zaman
İsteyerek olan bir durum değil görmedim ve görür görmez yazdım
Ayrıca benim yazdıklarıma defalarca cevap vermediğin oldu ama ben trip atmadım sorunda etmedim ki benimki isteyerekte değil
Senin yazdıkların soru biçiminde değil bi konu hakkında konusuyorsun o kadar ben kisisel ni soru sordum ikisi aynı degil
bi*
Sen yapmadın bende yapmicam yani öyle olacaksa ikimizin kisiligininde aynı olması lazım ve sence öyle mi? Hayır
Cevap verdim ama sen geç yazsan ben bu derece takılmam ve açıklama yapsan hiç takılmam güvenirim çünkü ben sana saygı duyuyorum ve konuşmayıda seviyorum
Trip atılır da yerinde olmalı
Trip degil bu eger konusmayı seviyorsan cevap yazdıktan 1 saat sonra aklına gelmez acaba birsey yazmıs mu diye bakmak bildirim gelmesede ben arada sırada bakıyorum
Neyse ben yatcam
Yazmayı bıraktın sandım bildirimde gelmedi ve diğer hesabımdan parfümle ilgili soru sormuştum sonra tekrar kontrol için baktım öyle fark ettim ve görünce yazdım yemin ediyorum ki kırdıysam özür dilerim
Diğer hesabının ismi ne
Parfüme 230tl çok mu? ↗
Bu hesap
Bisey diyim mi ben bu soruyu gördüm ve aklımdan geçti acaba o kişi mi diye
Aaa tesadüfe bak konuşma tarzımdan tahmin etmişsindir muhtemeden
Yok sadecr soruyu gordum yorumlara bakmadım
Bu hesabı seni takip edebilmek için açmıştım bu hesaptan takip ediyordum hatırladın mı bilmiyorum
Biliyorum onuda hatırladım
O zaman hisslerin kuvvetliymiş
🙂
😊
İzmitli olarak söylüyorum güzeller ama tercihleri güzel değil
karakter şehirden mi geliyo
İzmitli olurlar
Hiç tanımadım
Izmitlee41
Simarik
Bulamıyorum.
İnstadan