Diğer Evin içinde kocaman örümceğe benzer yaratık var nasıl öldürürüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ayakkabiliga gidemiyorum korkudan aşırı büyük ve hızlı hareket ediyor yardım edin tekim Güncellemeler+1 yıl Elektrikli supurgeye de ulaşamıyorum oturma odasından çıkamıyorum Evin içinde kocaman örümceğe benzer yaratık var nasıl öldürürüm? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Niye olduriyon ki süpürge kürek al dışarı at koy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Koynuma alıp beslicem mi dev gibi kürekten fırlar bana gelirse ne b*k yicem Yorumla Sessizbirliman +1 yıl Ne alaka ben onun da bir canı var demek istedim korkunun ustune giderek yenersin ne diyim çek besmeleyi al eletrikli süpürgeyi gordugunde çek direk Yorumla Soran +1 yıl Beni görünce üstüme gelmez demi Yorumla Sessizbirliman +1 yıl Hayır o an heyecsn panik yapma gene olur ama o an kullanırsın süpürgeyi tamm sonra mis gibi uyku çünkü oyleece panik içinde beklemek iyi değil besmeleyi çek hem korkunun da yenmiş olursun Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl elini uzat elini öpsün örümcek kadın olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zehirli bile olabilir Yorumla DigitalRuh +1 yıl bence diplomatik müzakereyi dene olmazsa şiddete baş vur mesela ona de ki kanka bedava oturmak olmaz masraflara ortağız dersin Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 722 cevap paylaştı. Hemen böcek imha uzmanını aramalısın. Yoksa bu gece seni yer 0 0 Yorumla
nameless3 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ne yapacaz tam olarak ışınlanıp bizmi imha edelim 😃 0 0 Yorumla
FikretKontou51 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Konum yolla bence Ayakla ez bisey olmaz seni isirmaz sonra bir kürekle evde kov 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayakla mi iyyyy tiksinirim igrenc Yorumla FikretKontou51 +1 yıl Evde bicak falam yok mu sok Tiksinme Ben kDiski temizligi yapiyom bi öruncekte korkuyormusu Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Su at ömürcekler suyu sevmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Islak mendil firtlattim duvardan düştü s*refsiz ölmedi Yorumla ToDieToSleep +1 yıl Küçücük hayvana küfür edilmesi acayip Yorumla Soran +1 yıl Az bile diyorum Yorumla
Trqy1 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Elektrikli supurgeye çek 0 1 Yorumla Trqy1 +1 yıl Bildiğin sureleri oku😂😂😂 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Korkma sen uyudunda o seni yer 0 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adresi at yardım yollayım 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. Kırkayak mı yoksa😲 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. Elektrik süpürgesi 0 1 Yorumla KaplanKral101 +1 yıl Yastık fırlat Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Konum at 0 0 Yorumla
Cikolataaa22 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Öldür Hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya cidden Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl 😀😀😀rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Niye olduriyon ki süpürge kürek al dışarı at koy
Koynuma alıp beslicem mi dev gibi kürekten fırlar bana gelirse ne b*k yicem
Ne alaka ben onun da bir canı var demek istedim korkunun ustune giderek yenersin ne diyim çek besmeleyi al eletrikli süpürgeyi gordugunde çek direk
Beni görünce üstüme gelmez demi
Hayır o an heyecsn panik yapma gene olur ama o an kullanırsın süpürgeyi tamm sonra mis gibi uyku çünkü oyleece panik içinde beklemek iyi değil besmeleyi çek hem korkunun da yenmiş olursun
elini uzat elini öpsün örümcek kadın olursun
Zehirli bile olabilir
bence diplomatik müzakereyi dene olmazsa şiddete baş vur mesela ona de ki kanka bedava oturmak olmaz masraflara ortağız dersin
Hemen böcek imha uzmanını aramalısın. Yoksa bu gece seni yer
Ne yapacaz tam olarak ışınlanıp bizmi imha edelim 😃
Konum yolla bence Ayakla ez bisey olmaz seni isirmaz sonra bir kürekle evde kov
Ayakla mi iyyyy tiksinirim igrenc
Evde bicak falam yok mu sok Tiksinme Ben k
Diski temizligi yapiyom bi öruncekte korkuyormusu
Su at ömürcekler suyu sevmez
Islak mendil firtlattim duvardan düştü s*refsiz ölmedi
Küçücük hayvana küfür edilmesi acayip
Az bile diyorum
Elektrikli supurgeye çek
Bildiğin sureleri oku😂😂😂