Malumunuz birçok insan yaşlanmaktan çok korkuyor, kalbinizin fişi ellerinizde olsaydı hangi yaşta yaşamınıza son verilmesini isterdiniz.

Malumunuz birçok insan yaşlanmaktan çok korkuyor, kalbinizin fişi ellerinizde olsaydı hangi yaşta yaşamınıza son verilmesini isterdiniz.

Himmm şöyle bir düşüneyim 😄 mesleğimi doyasıya yapayım o sırada çok sevip sevileyim 😻 sonra huzurlu bir yuva kurayım 🤭 ondan sonra canımdan iki tane can yapayım 😬 onlar için güzel bir gelecek kurayım. Düştüklerinde ellerinden tutayım. hayatı, insanları, dünyayı o dünyanın içinde nasıl iyilikle sevgiyle yaşanması gerektiğini öğreteyim 🙃 onlar için birer güzel yuva kurayım 🥰 tontiş tatlı bir nine olayım 😄 elimde bastonumla sevgili eşimcimle torunlarımızı parka götüreyim ondan sonra dönüp herif bak hele 😄sen doğru adam'mışsın heee diyeyim sonra öleyim 🥺
MaşAllah, baştan sonuna kadar sırasıyla hepsi mükemmel hayaller : ) Allah'tan uzun bir soru sormadım yoksa yanmıştık 😄 umarım tek tek harfi harfine hepsi gerçekleştir ve mutlu olursun : ) sen önce bir şansını deneyip buzları mi eritsen diyorum nasıl olur 😄
Korkuyorum işte 😄
Korumanın ecele faydası yok, her kimse belli ki adım atmayacak sana, özlüyorsan eğer bir şansını dene derim, araya mesafe girerse eğer, soğuk ayaza maruz kalır aranızda ki ilişki.. yaz gitsin en fazla olumsuz olur önünü daha iyi görürsün, belli mi olur belki her şey istediğin gibi şekillenir 😄
O olay duygusal bir mesele değil yani o soru 😬
Biz görüş yapanlar olarak öyle sanmıştık, ya da ben tek öyle sandım ona göre tavsiyelerde bulundum, yakınlarda bir yerde yerin dibi varsa ben bir oraya girip geri gelicem 😄
Gel gel gördüm artık seni 😄😂
Açıklamadan öyle yazarsam öyle hissedilir sende sorun yok
Evet doğru tüm sorun sende bizim suçumuz günahımız yok 😄
Ahaha 😄 hemen de doğruladı
Hiç mütevazi olup bu fırsatı kaçıramam 😄
Têw 😄
Cevap
5Cevap
Genç ölmek isterdim
40-50 civarı güzel olur. Yaşlandıkça sıkıntılar başlayacak ve az yaşayıp güzel yaşayamayı tercih ediyorum.
Hiç önemli değil. Yeter ki son nefesimi Allah için vereyim.
Sorduğun soruya bak ne çok güldüm şu an ölüm ne zaman gelirse yaşı mı var
Ben ölümün ne zaman geleceğini sormadım çünkü belirsiz olduğunu biliyorum. Benim atıfta bulunduğum şey bambaşkaydı oysa..
Yav he he
Benim ne için sorduğumu biliyonmu
Muhtemelen karanlıkla alakalı bir şey olmuştur, senin açından öylesine sorulmuş bir soru olmayabilir.
Ha şunu bileydin
Geçmiş olsun.
bilmiyorum hayırlı bir ölüm olsunda 🤲🏻
55 sınırı tam ideal 👻
Laka luka yapma
@Dalgalarınsesi3 pardon bana mı dediniz karıştırdınız sanırım
45te falan
Allah korusun. 45 çok erken değil mi? Gel biz şunu 70 yapalım
Bu her zaman yorgun olacağın anlamına gelmez, yüreği güzel bir insanda dinlenirsen yorgunluğunu atabilir belki rakamı üst seviyelere çıkarabilirsin : ) sana 70 uygun dedim, sus ve lafımın üzerine bir şey deme
Bak şimdi oldu bunu bilmiyordum Allah razı olsun : ) demek istiyorum ki biraz pozitif ol tüm enerjimi sömürdün 45 nedir Allah aşkına
Daim olsun gülüşlerin : ) bak her ne olursa olsun hiç bir şey için üzülme, ve yüzündeki tebessümü bir an olsun kendinden esirgeme tamam mı? belli ki moralin bozuk umarım düzelir..
haa birkaç ay sonra sırf bu yüzden bunu güncellerim o zamana kadar umarım ruhun iyileşir ve 70 e çıkar bu rakam : )
Karanlığın güzel olsun iyi geceler..
Normalde güncellemek gibi bir huyum yoktur ama tarihe not aldım güncellicem : ) ben sana güveniyorum çok iyi olacaksın merak etme ☺️ hadi selametle..🤚
Şeytanın rakamı 666 olduğuna göre ben 66 diyim 🔱
31 yaşımda ölmek isterdim
Ona kavuştuğum gün ölmek bile koymaz bana
Hemen şimdi
Faeketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar