Hatalı sollamadan yüzde 100 bana kusur verdi. Şikayetçi yok, ona rağmen kaza yaptığım adam beni aradı, ve dedi ki; sigorta experi dosyayı ne zaman açar belli değilmiş 40 50 gün sürermiş diyorlar aracım da tamircide
Benim evimin geçimi borcum harcım var, bana 20 bin TL para öde.
Ben de dedim ki, bu parayı aldıktan sonra imza atsan da itiraz edebilirsin, bu imzayı bana zorla attırdı, sonrasında da nakit olarak benden darpla tehtıtle zorla geri aldı desen ben ne yapacağım dedim.
Şimdi burada şunu sormak istiyorum, ehliyetim yok diye sigorta karşı tarafın masrafını benden talep edebilir mi? ederse kesin olarak alır mı?
Çünkü ben zaten şahsen ehliyetsizlikten ceza almışım. O benim kendi kabahatim.
Ancak sigorta işinde ben bu sigortayı niye yaptırıyorum, kaza yaparsam karşı tarafı ödesin diye, o halde ben sigortaya karşı tarafın kaza bedelini ben öder miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ehliyetine 6 ay ile bir yıl için alınır eğer yine hata yaparsan iki misli ehliyete el konur..8019 TL Lil ceza verirsin.. Yaramali veya olumlu kaza yaparsan hapse girersin.
Ehliyetim yok, ehliyetsizlik zaten ceza yedim...
Sigorta ben ehliyetsiz olduğum için benden karşı tarafa yaptığı masrafı talep edip alabilir mi acaba?
Ehliyetin yoksa 1 kuruş alamazlar senden ama sen ehliyetsiz araç kullanmanın cezasını ödersin. Ruhsat sahibi de oder. Zaten adam araştırmış ki senden para istiyor
Ruhsat sahibi benim. Araç benim üstüme kayıtlı. Aracı yeni almıştım borcu yeni bitmişti.
Sen zaten ehliyetsiz ceza yemişsin. Karşı taraf senden para alamaz. Yine de sigortacıya danış. En son böyleydi
Karşı taraf yani sigorta şirketi değil, kaza yaptığım adam hak mahrumiyeti adı altında isteyebilirmis ama herhalde onu da belgelendirmesi lazım. Esasen Sigorta benden talep edebilir mi peki? Biz onun parasını ödedik sen de bize ödeyeceksin diye, cünkü ehliyetsizlik cezası başka bişey sigorta başka bişey ya.. Ehliyetsiz olduğum için, para talep edemez diyorsunuz yani... Sigortacı da öyle demişti ama sanayideki usta o zaman her ehliyetsiz adam kaza yaptığı zaman şirket ödesin olur mu öyle şey demişti
Şirket öder. Araç başına 120bin tl ye kadar öder. Aşarsa eğer sana dava açarlar ne kadar sürerse artık.
Sigorta ben ehliyetsiz olduğum için benden karşı tarafa yaptığı masrafı talep edip alabilir mi acaba?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!