içimde bir korku var
Şeytanla dost olmak mümkün mü?
içimde bir korku var
maalesef çoğumuz yeni trend tabiriyle "panpa" olmuşuz bile.emin ol ki artık ibliste bizimle uğraşmıyordur.kimi kişilere fitne verip akıllarını çelmiş ve diğer insanların üzerlerine salmıştır.aklımızı başımıza devşirip biran önce bu tuzaktan kurtulmalıyız.iş işten geçmeden önce ..
boşver dua et Allah içini ferahlatır.kuran oku .rahatlarsın ve huzur gelir.bir daha böyle düşüncelere kapılma ve her insanın içinde böyle duygular olduğunu,şeytanın seni kendi tarafına çekmek istediğini unutma.hem sadece seni değil hepimizi ...
Yok mümkün degil ... Bkz Şeytanın hileleri.. Tek bi amacı var kulları kötü yola sevk etmek .. Bence vaktin varsa youtubeden dinle şeytanın hilelerini...
Allah'tan uzaklaşırsan şeytana yakınlaşırsın demektir ve cehennemdeki yerini de hazırlamış oluyorsun. Bir taşla iki kuş yani !
Cevap
5Cevap
Sen kısa yoldan mason ol kurtul. Seni bulup içlerine çekerler bi süre sonra zaten. Sonra dost mu olursun bok mu olursun orasını bilemeyiz.
ne demek istedğini anladım sanırım. psikologdan deli hastanesine kadar yolun var :D tabi ölmeden önce öldükten sonra :D cehhenmin dibine
Her kim Allah'ın yerine şeytanı dost edinirse, şüphesiz o besbelli bir ziyana girmiştir.”(Nisa, 4/117-119).
İyi demişsin +1
şeytanla dans ediyosan ayağına basmayacaksın :O .o zaman iyi bi dost olabilirsin.şeytan bu şeytan :D
İsmini Aldıgı Şey Ne Biliyomusun ?
mumkundur..
hatta seytanin kendisi bile olabilirsin..
:D toprak bükücülere ilgin var herhal?
mumkunmu dio nie olmasin..
adam ben olmak istiyorum demiyorki..
ole kotu insanlar varki sadece seytanla dost değil
kendileri bile seytan gibi olur
Satanist misin Zarf Atıyosun Bize ? Yoksa Adayımı ?
olur, var da zaten.büyücüler, falcılar vs..
hacı şeytan zaten senin düşmanın
cevap vermeyin şuna :D
sen iste o seni yapar
git uyu gözünü seveyim
kaşardan tost şeytandan dost olmaz
tövbe yarabbim!
hasminalla :))
Olabiliriz
Hyr ta kendisiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar