Arkadaslar eve bi geldim klozet deliğinde suyun dısına cıkmayan ancak yakın sanki sadece bası gozuken siyah renkte fare kuyrugundan biraz daha kalın bir sey vardı haraket ediyordu ancak ucunu goremedim 2 kere sifon çektim tekrar belirdi camasır suyu doktum bekledim oyle sifon cektim 1 saat oluyor gozukmuyor cok korkuyorum fare olsa tıkanırdı fare degil bi fikri olan var mı neydi o :((
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Farenin bir büyüğü olan lağım faresi ya da diğer adlarıyla Cardın (Cardon, Keme) olabilir. Üniversite okurken bekar evimde vardı, bayağı bir cehennem hayatı yaşatmışlardı.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Keme
Klozetin icinde fare olsa tıkanırdı klozet sadece solucan gibi uzun bir esofman ipi gibi bir sey gordum detaylı baktıgımda fare vucudu gibi bir sey göremedim yani ———- boyle bir sey agır agır haraket eden fare olduğunu ve klozetin icinde yasadigini dusunmuyorum
Ama gordugum sey ip solucan kuyruk vesaire aynı bu hayvanın kuyrugu gibiydi deligin icinde böyle agır agır haraket eden bi kuyruk suyun dısına cıkmıyordu ama ucu bile sifonu cektim 2 kez tekrar tekrar belirdi sonra gozden kayboldu bir seyin kuyrugu olabilir ya da atkuyrugu solucanı gibi bir sey olabir basi bos bir ip gibi degildi umarım anlatabilmisimdir
Kertenkele olabilir kanks zemin ya da 1. Katta ise oyle arada belirebiliyorlar.
Evet zemin kat ama yıllardır hic gormedim sanki cok kalın kurtcuk gibi bir seydi gercekten cok temiz yedigine ictigine yasadigi yere dikkat eden bi insanım o kadar korkuyorum ki upuzun bi kertenkele kuyrugu olabilir dedigin gibi ben kurt falan sandım cok korktum sadece kuyruk gordum gittikce uzanan sifonu cektikce tekrar belirdi çamaşır suyu doktukten sonra gitti 1 saat oldu baktım şimdi yok
Hizli hareket ediyorsa kesin kertenkele :D korkma ya o senden daha cok korkuyor + kertenkele zarar vermez kacmaya endekslidir.
Ya hızlı haraket etmiyordu biraz ağırdı sadece suyun içindeydi kertenkeleyse kafası deliğe bakıyordu zaten görebildiğim tek şey bir kuyruk ya da kurtçuktu kertenkele olsa detaylı baktığımda bir vucut belirtisi gormez miydim sence de deliğin devamına bakmaya calıstım sadece upuzun bi kurtcuk parazit sandım fare kuyrugu gibi bir seydi siyah
Yani bi vucut kertenkele belirtisi falan gormedim ————- delikten suyun dısına degmeyen boyle bi kuyruk gordum diyim kusura bakma cok korkuyorum nefesim kesildi ☹️ ne yapıcam bilemiyorum
Kertenkele. kuyrugunu da birakmis olabilir oraya. Yahu bisey olmaz, sen isini hallederken oradan firlayip selaaaaaam yapmaz merak etme. Biraz kafamizda buyutuyoz korkuyoz yoksa her ne ise oradan sana zarar da vermez tekrar da cikamaz.
Tesekkur ederim uzun rahatlatıcı cevapların icin iyi ki varsın :) kuyrugunu bırakmıs olabilir demen hic rahatlatıcı degildi djsksj
Biraz araştırma yaptım atkuyruğu solucanı gibi bir canlı öğrendim dedigim kavrama yakın siyah solucan kalınlığında upuzun suda yasayan bir sey allahın belası benim klozeti nerden buldu OFFFFF
Selam vermeye gelmistir 😅 suyu neyin dokmussun zaten bi sure kaybolmustur. Bak anlatayim biseyler, bende 2 ay once bi orumcek vakasi yasamistim wc ye giderken tavandan tam yanima indi zipladim 😆 2 aydir once tavani kontrol ediyir oyke giriyorum wc ye hehehe, neden kertenkeledir diyorum onu soyluyeyim bu sure icerisinde tavana bakip oyle daliyorum ya iceri, uykudan uyandim tavana bakiyorum gozumun gordugu kadariyla, neyse tavan temiz deyip tam terlikleri giyecem anam kertenkelenin bir saga sola kosturuyor 😆 Sonuc olarak 2 ay tirstim ama hic bisey olmadi. Kendi kendimize kuruntu yapiyoz 40 yilda 1 olabilecek seyler icin.
Cok tesekkur ederim tekrardan gercekten iyi geceler ya da hayırlı sabahlar mı demeliyim bilmiyorum artık ama umarım herr zaman mutlu olursun 💗💗💗
Tesekkurler iyi uykular kendine iyi bakk :))
Kertenkele değildir, diğer yorumlarda yavaş hareket eden demiş. Kertenkele hızlı hareket eder
O büyük fareler var saldiramlardan? İsimlerini hatırlamıyorum
Klozetin icinde fare olsa tıkanırdı klozet sadece solucan gibi uzun bir esofman ipi gibi bir sey gordum detaylı baktıgımda fare vucudu gibi bir sey göremedim yani ———- boyle bir sey agır agır haraket eden fare olduğunu ve klozetin icinde yasadigini dusunmuyorum
Fare klozette yaşar da pratiktir ağır hareket eden beynim durdu desem cidden insan şaşırıyor ister istemez orayı güzel yıka gezmeye başlamasınlar
Ya o kadar titizim ki kendi ozel lavabom uzun bi kuyruk gordum resmen o kadar korktum ki suda nefes alabiliyor mu ki bunlar yani o kuyruk bir seyin kuyrugu gibiydi belli ama bir beden falan goremedim dedigim gibi agir agir haraket ediyordu cok kotuydu teşekkür ederim cevabın icin
Allahım travma fobi sebebi ya
Ya yemin ederim lavaboyu kullanamıyorum en alt kaltta oturuyoruz kafayı yicem bir de kendi ozel tuvaletim sadece ben kullanıyorum yani ilk baktıgımda esofman ipi falan sandım off hicbir fikrin var mi internette arastirdim bir sey de bulamadım
yılan olma olma ihtimali daha korkunç
Yılan olamyıcak kadar ince bir seydi baska biri kertenkele olabilir dedi basını gormedim sadece bir kuyruk ya da kurtçuk gördüm ancak delige gittikce uzanıyordu canlı canlı haraket eden bir kuyruktu siyah fare kuyruğu sandım kusura bakma ama nefes darlığı çekiyorum korkudan sacma sapan yazıyorum ama off
kusura bakmıyorum seni anlıyorum ben olsam bende korkardım