HZ MUHAMMED S. A. V
Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisi islam dünyasının lideri diğeri ise çökmüş, işgal altındaki bir ülkeyi yoktan var edip Cumhuriyeti kuran kadınlara şu an senin olduğun gibi konuşma hakkı veren bir adam
neden karşılaştırma gereği duyuyorsun? ikisi de bizim değerimiz, hele ben kadınları anlamıyorum bu ülkede neden Atatürk sevmez yani Atatürk'ten önce kadınlar erkeklerin 4 veya 3. eşi olarak geziyorlardı adam geldi çıktı kadınları insan yerine koydu ama şu nesili görse keşke hiç bir şey yapmasaydım bunlar için derdi.
Saçma sorulara bak, Cevabını senin anlayacağın şekilde verelim, Allah yolunda pervane olmuş, Atatürk ün ışığında özgür bireyleriz... Allahıma çok şükür ki, bir Mustafa Kenalİ bu ülkeye bu halka göndermiş, bugün araplar gibi bir avuç toprak parçasında yahudinşn oyuncağı değiliz, senin içinde remennim böke milleti birbirine düşürmeye çalışma o küçük beyninle
Cevap
15Cevap
kendi yolumdayım ben.. Ayrıca illa karşılaştırma yapılması gerekmiyor. insan ikisini de sevebilir saygı duyabilir..
Birisi peygamber birisi bir asker ikisinin kıyaslanması söz konusu olamam bambaşka dönemlerde yaşamış bambaşka kişiler bunlar çok saçma gereksiz toplumu geren bir konu
Bu şekilde görmemek lazım. Atatürk’ü çok severim ama ilahlaştırmak gereksiz. Yani biri peygamber diğeri komutan. İkisi bambaşka şeyler. İkisinin birden yolunda gidilebilir. İkisinin de yolundan gidilmeyebilir. Birini seçince diğerinden vazgeçmiş olmuyorsun.
arkadaşım her iksinide seçebilirsin. Biri dini lider birisi milli lider? nasıl kıyaslayabiliyorsun ki farklı iki konuda ki insanı?
İkisi birbirinden zıt olaylar biri adı gibi peygamber diğeri türklerin kurtaricisi ikisininde yeri ap ayrı bende ikisinede laf ettirmem 👍
Paygamberle Atatürkü bir tutacak kadar şuursuz musun gerçekten
Değilim ama ülkemizin halini görmek istedim
Şaka mı bu soru? Birinin yolunda olan diğerinin yolunda olamıyor mu?
Muhammed in yolu zor valla Atatürk'ün ki kolay 😂
Sen onun yolunda mısın acaba ha?
çok saçma bir soru ben ikiasnidne yolundayım biri peygamber din yolunda biri vatan millet yolunda
beyni iğdiş edilmiş iğfala uğramış bir kişilik daha
Birisi din birisi cumhuriyeti getiren kişi ikisi arasında çok fark var
😂😂
Neden bir ayrım var? Birisi peygamberimiz birisi liderimiz. Atatürk varken ezan okunmuyor muydu? ya da peygamber Atatürk’ün arkasından gitmeyin mi dedi?
Bu ne saçma sorudur ya
Mevlana hdhdud
Bok yolundayız
Hz Muhammed S. A. V
Peygamber efendimizin
Kendi yolumdayım.
Ulu önderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?