https://i.hizliresim.com/nduem7h.jpg
Nadir türden canlılar ile karşılaştınız mı?
https://i.hizliresim.com/nduem7h.jpg
Objektifimden;

Bunların yanı sıra, Irak çöllerinden ülkemize gelen, sarıkız (böğ) örümceği ile de çok karşılaştığım olmuştu. Bir tane daha, hiç tanımadığım türden canlı vardı resmini de çekmiştim ama bulamadım. Bulursam güncellemeye eklerim.
Sizin de böyle nadir türlerle karşılaştığınız oldu mu?
Çok güzel resimler.. ben altta ki örümcek ile karşılaşmak isterdim çünkü seviyorum örümcekleri ama dokunamam :D mesela normal insanlar örümcek görür ben şunu görüyorum
Sağol kardeşim 😊 Bence de dokunmamak lazım 😅 Video da çok güzel, teşekkür ederim 👋😀
Bu haşeratların sûretleri çok ürkütücü ve korkutucu görünmekle beraber, mahiyetleri de bilinmiyor. Mahiyeti ve nitelikleri bilinmeyen heşeratlardan daimâ kaçınmak iktizâ eder.
İşin hakikatide onların kendi isdidat ve kabiliyetlerine göre vazifeleri bulunuyor.
Onları mecbur kalmadan, keyfiyeten ve gereksiz yere öldürmek bir derece katil hükmüne geçer. Belki burada hayvanatı incitmesine veya öldürmesine karşılık hapis mapis görünmüyor, burada yok hükmündedir...
Kesinlikle katılıyorum, bizim askerlik yaptığımız yerlerde komutanlar sağlığımız için öldürme emri veriyorlardı, kaldı ki ben bu resimdeki vb. haşeratları öldürmedim hocam.
Olmuş tur ilaki ama aklımda kalan şu ur böceği kırmızı siyah benekli oluyor işte onun sarı ve siyah beneklisin gormüştüm
Var sarı siyah benekli 😂
Teşekkürler
İlk fotoğraf çekirge diğeri örümcek türü nemsiz sıcak iklimde yaşarlar
Yaz mevsiminde olur ama örümceğe dikkat et çünkü ısırıyor ve ısırdığı yer şişip kızarıyor
Hahahahahahah hadi yaaa 😅
Rica ederim ne demek
Hareket halinde olduğunuz için bir şey yapmamıştır muhtemelen
Çünkü beni ısırmışlıgı var kendisinin 😅
Teşekkür ederim iyiyim şu an uzun zaman önce olmuştu antibiyotikli krem falan sürmüştüm bir sorun olmadı çok şükür 🙂
Teşekkür ederim çok sağolun 🙏😇
Cevap
2Cevap
Eskiden tarantulalar olurdu. arkadaşlarmı korkutmak için yakalardım artık hayvanlar bile kaçıyor görmek ne mümkün 🤷♀️
Ahahaha 😂
Antin kuntin değişik böcekler görmüşlüğüm var
Belkide 😅
Insanlarla karşılaşıyorm her gün yetmez mi
Karşılaşsam öbür dünyaya ışınlanırım 😂
Burdan ürperdim ben 😂
Geçmiş olsun 😂😅
Rica ederimm 🌸
Yok karşılaşmadım
Oturup araştırmam. Rahatsız ederse öldürürüm
Sen oturup araştırmışsin :)
Öldür geç affetme 😂
Abartma la küçücük şey. Üstüne atlarsa gelişine vur tekmeyi Afrika'ya kadar uzasın tatlı insan kfkidid
P*e*zemenk yazmıştim böceğe jdjdi
Elbet bir yerde duracak. İşte o zaman vur kafasına:)
Merak etmiyorum ki yollayasin 😂
Şehitlik öyle askerde ölünce ulaşılan bir mertebe değil. Görev başında, cephede vs olunca o makama erişilir. Koğuşta yatarken böcek ısırıp ölse şehit olmazsın ama cenazen şehit diye geçer. Nöbette ölsen o zaman olursun çünkü görevdesin ve kislani savunuyorsun
Askerde iki arkadaşım vefat etti. Biri şehit oldu diğeri olmadı oradan biliyorum ve ondan dolayı dedim
Eyvallah. Tekirdağ Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay
Yok moruk. Yarayı deşmeye gerek de yok :)
Yok hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?