Kapalı kizlar aciklara hic özeniyor mu?
Ya ne biliyim aciklarin kiyafetleri daha guzel daha zarif. Kiskanir misiniz? ya da imrenir misiniz?
Ya ne biliyim aciklarin kiyafetleri daha guzel daha zarif. Kiskanir misiniz? ya da imrenir misiniz?
Artık açıklar kapalılara özeniyo doğru düzgün kapananlardan bahsediyorum tabi. Ayrıca açıklığın neyine özenilsin günahına mı :) Sadece baskıyla kapananlar özenir. Zaten bir kapalı açığa özeniyosa o kapalılık içten değildir.
Kapalilik asla cirkinlik olmamali. Gayet şık gayet zarif aciklara tas cikartan kapali arkadaslarim var cevrem boyleleriyle dolu masallah :)
Hayir. Emin ol bahsetmiyorum. Ama beyinsiz derken senin gibi kapalilarin adini cikarma cabasinda bir misyonerlik calismasina destek olma yirtinmasinda insanlardan bahsediyorum. Nedir sana bu kadar batan? Hazmedemedigin nedir?
Sorunun cevabı olsa gerek :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q2137286-boyu-18-cm-kalinligi-50-kiloda-olan-bir-kizin-bilegi-kalinliginda
evet özenen kız arkadaşlarım var
Cevap
11Cevap
zorla kapatılanlar özeniyodur ama kendi isteğiyle kapanan nie özensin? ve kapalı olup bakımlı olanlar bazen dekolte hanımlardan daha çekici olabiliyo erkek arkadaşlarına sor inanmassan
Erkek arkadasim ateist islamcilarin yuzune bile bakmaz :)
sevgilini kastedmedim erkek kardeşin olur normal arkadaşların olur yani erkek gözüyle kapalı kızlar çok ilgi görüyo hele şu zamanımızda
din ile ilgili seyleri sevmez ailem. Kapanmayada karsi zaten. Arkadslarim desen hepsi ateist ya da deist
Özenmiyoruz. Halimizden gayet memnunuz. Çok daha zarif kıyafetlerimiz var bizim de.
Hayir kapali kiyafetleri ronesans seyleri gibi hos degil
Sana göre öyle. Uzaylı gibi giyenen kapalılardan bahsetmiyorum tabiki.
iyi hoşta bazen kafanızdaki türban tencere tava gibi duruyor..:)) düzgün takın şunu..
Genelleme yapmamanı tavsiye ederim.
kapalılarmı hani şu taytın içine çekecek ile girmiş g. t arkadan kabak gibi a. önden mantar gibi çıkmışlardan mı bahsediyosunuz valla onlar var ya y. r. ğı bulsalar açıklardan önce ölümüne üzerine atlarlar emin olun
kapalı kızlar daha fena giyinir oldu, hep tesettür modası saçmalığı yüzünden çıktı bunlar. topunu alıp çarmıha gereceksin
zaten guzel olan hersey zor degil mi? ozenseler bile o esarbin hakkini vererek takiyosa cizgisinde kalir "diye duaunuyorum"
Hic sanmiyorum, simdiki kapalilar hepsi demiyorum ama bazilari zaten ozenti olsun diye kapandi
bazı kapalıların kıyafetleri de hoş oluyor ikisine de imreniyorum ben
kızlara sormuş erkekler de sorunun cevabını vermek yerine yargılama yapmışlar kaynananızı...
Düşüncesi de saçma isteyen açılsın isteyen kapansın ilginç ^^
neyini kıakanacaklar ya, herkesin gördügünün ne degeri var ki, ki açıkların çogu zaten özenti maymun gibi taklitçi yani,
Yuh :) ne alaka
Kapali olmak garip asıl. Ayrica kimse basortusu takmak zorunda degilm.
Degil
özenir tabikide amaaa ama ama öbür tarafta da açıklar kapalılara özenciek malesefff
Kapalılar açıklara özeniyor mu bilmiyorum ama ben kapalılara özeniyorum ama nasip olmuyor bana
özenmeseler onca kapalı kaşar lakabı takılırmıydı?
cehennemlik birini niye kıskansınlar ki...
zihniyete bak.
Zihniyet dibine kadar dogru. Senin idrak edemedigin kisim nedir? @lovers10thesun
@evinşebeği sen şebek olma yolunda devam et böyle gidersen evde kalacağın belli kapalısın anladık sizin bu yaptığınıza yargısız infaz denir açıklar direk cehennemlikte ne demek ya kendinize bakmıyorsunuz ya da kıskanıyorsunuz
Dogrusunu bildigin seyden korkuyosun. Basina gelicekleri bildigin icin bu cumle sana dokunuyor. Haklisin rabbim ne takdir eder belli olmaz. Tesetturluyu cehennemine en aciginida cennetine koyabilir cok haklisin. Gercekler dokunur ya hak veriyorum. :) evde kalicaksin? Tesetturumden evde kaliyosam sukurler olsun rabbime? Benim boyle bir korkum yokki. Beni rabbimin rizasini yerine getirdigim icin kabul etmicekse varligina ihtiyacim yok ki?
Rab rab rab :) ne cok dua ettiniz allah kabul etsinde abartmayalim dua kendi icimizdedir
Açık saçık gez abdest namaz yok sonra benim abdestli namazlık tesetturlu bacimla cennete girmek iste... Hangi kitap da okudum sen bunu acaba merak ettim...
Ben hayatimda 1 insana dahi kotuluk yapmadim. allaha inancinda tam ama kapanmam maalesef :) biraz gerici gosteriyor
ALLAH c. c emri bu sen buna nasıl gerici diye biliyosun bide inancım tam diyosun sapıklık ötesi bu...
Allah edepli giyinmemizi emretti onu yerine getiriyorum
pardon edepli giymek nasıl oluyor bir anlatsaan bana?
Vucudu belli etmeyen kiyafetler
o senin kafana göre olmuyor be... kuranı kerimde gecen ayetlere göre oluyor örtünme... hiç okudun mu kuranı kerim...
O ortunmenin amaci şu
Salin uclari gogusunuze gelsin gerdaniniz gorunmesin diyor kuranda saclar gunah falan degil yani. Hadislerde sac konusu var
NUR SURESİ 31. AYET: “Mümin kadınlara da söyle:Gözlerini (harama çevirmekten)
kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar ;zinetlerini (süslerini) açığa vurmasınlar,
ancak kendiliğinden görünen hariç. Başörtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak
şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da
kocalarının babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da
kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin
oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan
ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına
göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye (topuklu ayakkabı ile) ayaklarını
yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah’a tövbe edin. Ey! Müminler, umulur ki felaha
bulursunuz.”
“Kadın avrettir (örtünmesi gerekli mahremlerdendir). Dışarı çıktığı vakit, şeytan
onu takip eder. Kadının Allah’a en yakın hali, evinde bulunduğu zamandır”
(HADİS-İ ŞERİF) (Et-Tergib ve’t-Terhib,1/227)
dinini araştırmazsan yaşadıgını din sanarsın...
Benim yazdiklarimi tekrar okumani tavsiye ederiiim
sen saçlarının gözükmesinin günah olmadını iddaa ediyrsun.. ayette başörtü kuralı geciyor onu farketmed sanırım...
heralde ozenıyolardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar