Cumhuriyetle ilgili paylasimlar yaptim diye linç yemeye başladım, cumhuriyet erkeklerin diye kadın olarak hakkımız yokmus bizim ve sadece erkeklerinkini kutlayabilirmisiz bana bizden gurur duyacaksiniz diyerek benim cinsiyetimi asagiladi, sizce cinsiyetimden utanmalimiyim? Övgüleri haketmiyor muyuz?
Cumhuriyet aslında en çok kadınlar için önemlidir. Misal ben cumhuriyet düşmanı olan kadınlara anlam veremem. Kadın Cumhuriyet ile daha değerli hale gelmiştir daha doğrusu hak ettiği değeri cumhuriyet ile bulmuştur. Mesajı atan kişi saçmalamış bence hiç takma engelle geç. Belli ki tamamen kadın düşmanı
Bilmedigi bir sey var s. ığırın ortada Cumhuriyet diye bir sey yok ne kadar konuşsa da boşa tabi bu milletin beyinlerini doldurdukları icin bu milletin isine geldigi icin sorgulama durumlari olamaz asla islerine gelene ellemezler islerine gelmeyene dokunmaya calisirlar zaten bu milleti böyle yapmak istiyorlari istedikleri de oldu
Okurken bile elim ayağım titredi:D bu neyi kanıtlama çabası Allah aşkına? Aksini iddia eden mi var? Cumhuriyetin kadını erkeği mi olur? Gören de sanır ki savaştan gazi. Haspam ya boş yapmış işte.
Bu elemanın cumhuriyetle alakası yok, muhtemelen yobaz biri. Cepheye silah ve mermi taşıyan elindeki 1 dilim kuru ekmeği askerimize götüren cephede savaşan askerlere bulduğu kumaş parçalarından kıyafet diken nenelerimizi unutmadık. Cumhuriyet herkesindir.
Bu arkadaşın Kara Fatma'dan, Ayşe Bibi'den Halide Onbaşıdan ve daha nice milli mücadele kahramanı olan kadınlardan haberi galiba yok. Cahili niye ciddiye alıp sinirini bozuyorsun? 🤷♀️