Diğer Selam gününüz aydin 🌝🌞olsun nasılsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Neler yapıosunuz😊? Güncellemeler+1 yıl 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ Selam gününüz aydin 🌝🌞olsun nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi sayılırım ciğerlerim ağrıyor. Evdeyim pc başında çalışıyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecmis olsun Yorumla umeyirarsln +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olsun güzellik 🌺 hasta yatıyorum kac gündür düzelirsem daha iyi olucak çünkü yatmaya hiç alışkın değilim sıkıldım kalkıyorum birşeyler yapmak istiyorum hiç halim yok biraz evlerde geziyorum tekrar yatıyorum 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Netflix'te takılıyorum, iki güzel sohbete hasret kaldık :) 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 562 cevap paylaştı. Senin de günün aydın olsun. Uzanmış burada takılıyorum. 1 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Selammmm, iyiyiz efenim sizi sormalı 😊😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ler Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Ricaa Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çook iyiyim sizler nasılsınız 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim iyim Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Boşlukta gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayirdir? Yorumla Delidolu254 +1 yıl Bilmem sebebini de bilimiyprum Yorumla Soran +1 yıl Sikma canini Yorumla Delidolu254 +1 yıl Tşkler edrim sen ne yapıyorsun Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Selam günaydın iyiyim sen nasılsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim iyiyim Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Günün nasıl geçiyor Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Çay sigara sen? 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel bende istirat😊👏🏼 Yorumla karadenizliprenses +1 yıl 👍🏻😁😁😁 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. oturuyorum sen 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl eve yeni geldim şimdide kimsecikler yok tek rahat 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dışarı çıkıcam 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kahvaltı bekliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl İyi diyelim iyi olsun senin nasıl geçiyor 0 0 Yorumla
MertKaya987 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İyiyim saol☺️ 1 1 Yorumla MertKaya987 +1 yıl Sen neler yapıyorsun? Yorumla
redroverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl evdeyim o koltuktan kalkıp diyerine yatıyorum sen 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Uzanıyorum 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. oturuyorukk 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. İyiyiz seni sormalı 0 0 Yorumla
Nail1919 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kötüyüm sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla Nail1919 +1 yıl Canım sıkılıyor Yorumla Soran +1 yıl Arkadaslarinla gez ya da bi kutüphane keyfi yap kahve filan iyi gelir Yorumla Nail1919 +1 yıl Yok onlarla geçmez hayattan zevk almıyorum Yorumla Soran +1 yıl Üzuldum😔 Yorumla Nail1919 +1 yıl Teşekkür ederim istersen takip et konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
İyi sayılırım ciğerlerim ağrıyor. Evdeyim pc başında çalışıyorum.
Gecmis olsun
Teşekkür ederim
İyi diyelim iyi olsun güzellik 🌺 hasta yatıyorum kac gündür düzelirsem daha iyi olucak çünkü yatmaya hiç alışkın değilim sıkıldım kalkıyorum birşeyler yapmak istiyorum hiç halim yok biraz evlerde geziyorum tekrar yatıyorum
Netflix'te takılıyorum, iki güzel sohbete hasret kaldık :)
Senin de günün aydın olsun. Uzanmış burada takılıyorum.
Selammmm, iyiyiz efenim sizi sormalı 😊😊
Tesekkur ler
Ricaa
Çook iyiyim sizler nasılsınız
Tesekkur ederim iyim
Ne yapıyorsun
Boşlukta gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum
Hayirdir?
Bilmem sebebini de bilimiyprum
Sikma canini
Tşkler edrim sen ne yapıyorsun
Selam günaydın iyiyim sen nasılsın