Diğer Geç saatlerde tatlı krizleriniz tutuyor mu? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor tuttu yine gelsin kaloriler👯♀️ Güncellemeler+1 yıl tutanlarla tatlımı paylaşıcam söz🐥 Geç saatlerde tatlı krizleriniz tutuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Beni bazen tutar 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gece kan şekeri yüklemesi en sevdiğim :D Sabah görsün 300ü sonra :D 1 0 Yorumla
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ve seni görmek istiyorum o anda Sen yoksun yanımdaÖzlüyorum içten içe yanan alev gibiHiç gelir bir melek dünya ya senin gibi 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Az önce bi paket jelibon bitirdim ve saat gece 01.38 🙈 1 6 Yorumla SentzzzxX +1 yıl Büyük paket mi Yorumla Misakisaki +1 yıl Evet Yorumla SentzzzxX +1 yıl O jelibonlara çok sağlıksız diyorlar insan vücudunun ertelediği yağ kalıyormuş pilastik gibi vücut da Yorumla Misakisaki +1 yıl Biliyorum bunları Yorumla SentzzzxX +1 yıl Kendine niye bunu yapıyorsun peki? Yorumla Misakisaki +1 yıl Grip oldum ağır geçiyor ve o an jelibon yemek istedim bu kadar 😔 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Allah belasını vermesin o isteğin dün geceden beri dişim ağrıyor bu yüzden 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sabah sabah aklıma getirdin bak. Midem yancak bütün gün 😒 tutuyor tabi şeker düşüyor normal 💁♀️ 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şeker rahatsızlığim var yiyemoyrum yoksa sorun oluyor ama arada kaçırıyoruz 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 917 cevap paylaştı. Yarasın tosunuma asasjsk😂 0 1 Yorumla Meryyc +1 yıl eyvallahhh djxjsn Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. çok nadir olsa da evet 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 543 cevap paylaştı. Yedin mi tatlıyı gece:) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dondurmalı künefe yeriz olsa 0 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır ama kahve krizin tuttu 0 1 Yorumla Homelanderr +1 yıl Krizim* Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Tutuyor maalesef 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beni bazen tutar
Gece kan şekeri yüklemesi en sevdiğim :D
Sabah görsün 300ü sonra :D
Ve seni görmek istiyorum o anda
Sen yoksun yanımda
Özlüyorum içten içe yanan alev gibi
Hiç gelir bir melek dünya ya senin gibi
Az önce bi paket jelibon bitirdim ve saat gece 01.38 🙈
Büyük paket mi
Evet
O jelibonlara çok sağlıksız diyorlar insan vücudunun ertelediği yağ kalıyormuş pilastik gibi vücut da
Biliyorum bunları
Kendine niye bunu yapıyorsun peki?
Grip oldum ağır geçiyor ve o an jelibon yemek istedim bu kadar 😔
Allah belasını vermesin o isteğin dün geceden beri dişim ağrıyor bu yüzden
Sabah sabah aklıma getirdin bak. Midem yancak bütün gün 😒 tutuyor tabi şeker düşüyor normal 💁♀️
Şeker rahatsızlığim var yiyemoyrum yoksa sorun oluyor ama arada kaçırıyoruz
Yarasın tosunuma asasjsk😂
eyvallahhh djxjsn
çok nadir olsa da evet
Yedin mi tatlıyı gece:)
Dondurmalı künefe yeriz olsa
Hayır ama kahve krizin tuttu
Krizim*
Tutuyor maalesef
Gelmez
Tutmuyor
evet bazen