Eskiden beri sık gördüğüm bir rüya türü ama uzun süredir görmüyordum bu aralar tekrar başladı. Rüyamda bir evdeydik labirent gibi bir yerdi orada içine şeytan kaçmış bir gurup insan vardı
Bazı kadınlar içine şeytan kaçmış bu kadınların içine girmiş şeytanları çıkarmak için toplanmıştı biseyler yapıyordu
Sonra bu iblisli ibsanlardan birini sectilern
Bir kadın sectiler ve bu gurup adest almak için gideceklerini ve abdest alanakadar bu cinli kadını tutmamı istediler
Kadinı tuttum ve kaçmasına izin vermedim kadın ise ellerimin arasında git gide küçüldü küçük bir çocuk oldu
Sürekli bana bakıp gülüyordu
Gözlerimin içine bakıp gülüyordu Bildiğim bütün duaları ediyordum Kurtulmak için
Yinede gözlerimin içine içine bakıp beni dehşete düşürecek kadar gülüyordu
En sonunda o kadınlar abdestlerini bitirip geri geldi
O iblisli kızı ortalarına aralarına aldılar
Onu çıkarmak için namaza duracakları zaman bn çıkmak istedim aralarından çünkü abdestim yoktu bide boy abdestim de yoktu
O iblis buraya gel sende bana secde edeceksin dedi Sonra iblisi tuttular ben kaçıp abdest almak istedim ama annemler banyoya gitmeme izin vermedi
İblis üstüme gelecekken kardeşim başımdan aşağı bir kova su dôktü her yerim 1 kova suyla sırılsıklam oldu artık abdestlisin dedi kardeşim
Tam dönüp kardeşimin yüzüne bakıp teşekkür edecekken uyandım kardeşim hızır gibi yetişti Yoksa o çin insanları bana saldırmak üzereydi
Bu arada bu cinci kadınlar insanların sırtına bakarak cinleri buluyordu
Ne alaka bilmiyorum ama bu cinler kuyruk sokumunda saklanıyordu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet namazlarını kılmalı gusülsüz gezmemeli farz namazlardan sonra ayetel kürsi felak nas okumalı yatarken bu 3 kıymeti sure ve ayetleri avucuna okuyup üfleyip vucudunu sıvazlayarak yatmalısın. o zaman bu rahatsızlıkları yaşamazsın. ayrıca banyo wc girerken ve çıkarken okunacak duaları unutmamalısın.
Bn 5 vakit namaz kılarken bile bu sorunu yaşadım hayatım boyunca bu sık gördüğüm bir rüya türü
diğer yazdıklarımıda yapmalısın yoksa tümden gitmez. ayrıca evinde kuran tilaveti sık sık geceleri olmalı.
Saydığın herşeyi zaten yaptım uzun süre sebebsiz yere hastalandım ailem benim için sabahlara kadar kuran okudu dua etti tamam iyileştim o süre zarfında ama bu hastalık gibi bitmiyor yeniden çıkıyor her seferinde
bir yerde bir eksik var demekki. sana bir sünnetten dua vereyim onu kullan. çıktı al as eve
Ben sık hastalanırım ve evimin her yerinde dualar asılı artık dua asacak yer yok sen duayı söyle evde bulup sana gösterim. Bu dualarla bana hazırlanmıs dualı sularla geçmeyen bir şey hacamatı da denedim bu arada ve aklına gelecek her yoluda
akidede bir sorun olabilir. cin mektubunu as ve yastığını altına koy
Ben bildigim Abdestli kişiye şeytan yaklaşamaz
Sorunda buydu rüyamda abdestli degildim ve o bana bakıp gûlüyordu
Sonra kalktığında ne yaptın? duamı ettin yoksa abdestmi aldın
Rüyamda abest almaya giderken o cin insanları üstüme saldırtı
Şeytan insan kılığında birini yollabilir, bunun ruhsatı var , Müslüman uyanık olmalı
Ne kadar uyanık olursan ol bazı şeylerden kaçamıyorsun bu tür kabusları yıllardır görüyorum ve yıllardır kurtulamadım
yıllardır aynı rüyayımı görüyorsun? Yoksa farklı farklımı
Yani şöyle Korunma duaları var , Felak Nas Ayetul. kursi birde üstüne Abdest bunlar Şeytanlardan korur insanı
Aynı rüya profilini farklı yerlerde farklı insanlarla görüyorum her seferinde cinler var her seferinde bana saldırıyorlar ben hep kaçmaya çalışırken uyanıyorum ya yere düşüyorum ya biri yakalıyor ya korkudan tam kurtuldum derken uyanıyorum
Pskolojin mı bozuk
Muhtemelen evet
Kafaya bir şey takıyor musun
Yoo
Bir şeyi kafaya takınca görülüyor bunlar hep