Rüya tabirinden anlayan varsa gelsin?

Eskiden beri sık gördüğüm bir rüya türü ama uzun süredir görmüyordum bu aralar tekrar başladı. Rüyamda bir evdeydik labirent gibi bir yerdi orada içine şeytan kaçmış bir gurup insan vardı

Bazı kadınlar içine şeytan kaçmış bu kadınların içine girmiş şeytanları çıkarmak için toplanmıştı biseyler yapıyordu

Sonra bu iblisli ibsanlardan birini sectilern

Bir kadın sectiler ve bu gurup adest almak için gideceklerini ve abdest alanakadar bu cinli kadını tutmamı istediler

Kadinı tuttum ve kaçmasına izin vermedim kadın ise ellerimin arasında git gide küçüldü küçük bir çocuk oldu

Sürekli bana bakıp gülüyordu

Gözlerimin içine bakıp gülüyordu Bildiğim bütün duaları ediyordum Kurtulmak için

Yinede gözlerimin içine içine bakıp beni dehşete düşürecek kadar gülüyordu

En sonunda o kadınlar abdestlerini bitirip geri geldi

O iblisli kızı ortalarına aralarına aldılar

Onu çıkarmak için namaza duracakları zaman bn çıkmak istedim aralarından çünkü abdestim yoktu bide boy abdestim de yoktu

O iblis buraya gel sende bana secde edeceksin dedi Sonra iblisi tuttular ben kaçıp abdest almak istedim ama annemler banyoya gitmeme izin vermedi

İblis üstüme gelecekken kardeşim başımdan aşağı bir kova su dôktü her yerim 1 kova suyla sırılsıklam oldu artık abdestlisin dedi kardeşim

Tam dönüp kardeşimin yüzüne bakıp teşekkür edecekken uyandım kardeşim hızır gibi yetişti Yoksa o çin insanları bana saldırmak üzereydi

Bu arada bu cinci kadınlar insanların sırtına bakarak cinleri buluyordu

Ne alaka bilmiyorum ama bu cinler kuyruk sokumunda saklanıyordu

Rüya tabirinden anlayan varsa gelsin?