Diğer Geniş kalçalar daha mı hoş? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor geniş kalçalı kadınların aurası daha mı yüksek Güncellemeler+1 yıl siz nasıl kalça seversiniz eşiniz sevgilinizin nasıl Geniş kalçalar daha mı hoş? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. kalça önemli değil yani hayır 0 0 Yorumla
Lizçakoa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Aura ruhla ilgilidir yalnız tiple fizikle değil. Sadece kostümü gibidir tip fizik. 4 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hoş değil ya ben adam akıllı elbise ya da kot bulamıyorum bu sebepten belinde potluk kalıyor vs vs terziyle uğraşmak kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Resimdeki kadın özelinde söylüyorum. Tam bir seks makinası. Doyurur insanı. Ama genelde dar kotların iç çamaşırsız denenmesi lazım. 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aynen çamaşır görüntüyü bozuyor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. bence hayır 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bazen hoş oluyor Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 1 5 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl az biraz iyidir Yorumla YılanCafer +1 yıl seninki daracık... :( Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl @YılanCafer ulan görmedin ki abazalık yapma Yorumla YılanCafer +1 yıl gördüm Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl @YılanCafer saçma sapan konuşma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence bu itici duruyor her şey kıvamında iyidir 6 1 Yorumla Boş1dünya +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bana itici geliyor , dişi narin görünmeli 0 12 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl görsel nasıl Yorumla Boş1dünya +1 yıl Dediğim gibi itici geliyor , zayıf olmalı Yorumla Boş1dünya +1 yıl Basen kalça büyük olmamalı Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bazen aşırı olmayınca buda iyi Yorumla Boş1dünya +1 yıl Zevk meselesi , ama görsel olarak bile uyumlu durmuyor Yorumla serdarcihan5 +1 yıl o kadarda kötü değil ama Yorumla Boş1dünya +1 yıl Kötü abim ya Yorumla serdarcihan5 +1 yıl öne doğru eğilince ay doğar ama Yorumla Boş1dünya +1 yıl Son kadın kalsa bi ihtimal ;)) o kadar netim Yorumla serdarcihan5 +1 yıl hadi ya sen yokluk çekmemişsin Yorumla Boş1dünya +1 yıl ;))) yokluk çekmiyorum Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne iyi Yorumla
Neslihangülll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evet 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl sende hiç fena değilsin Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Hayır. 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Fidan hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kalça önemli değil yani hayır
Aura ruhla ilgilidir yalnız tiple fizikle değil. Sadece kostümü gibidir tip fizik.
Hoş değil ya ben adam akıllı elbise ya da kot bulamıyorum bu sebepten belinde potluk kalıyor vs vs terziyle uğraşmak kötü
Resimdeki kadın özelinde söylüyorum. Tam bir seks makinası. Doyurur insanı. Ama genelde dar kotların iç çamaşırsız denenmesi lazım.
aynen çamaşır görüntüyü bozuyor
bence hayır
bazen hoş oluyor
Hayır
az biraz iyidir
seninki daracık... :(
@YılanCafer ulan görmedin ki abazalık yapma
gördüm
@YılanCafer saçma sapan konuşma
Bence bu itici duruyor her şey kıvamında iyidir
Kesinlikle
Bana itici geliyor , dişi narin görünmeli