turkcedualar. blogspot. com. tr/2014/11/kenzul-ars-duasnn-fazileti-arapca. html
Kenzül Arş Duası'nın Fazileti, Arapça Okunuşu, Anlamı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir konunda mastürbasyon yapmak, testeron seviyesini arttırır, deyip yalan söylüyor, milleti yanlış bilgilendiriyor, günah olan bir şeyin yapılmasını istiyorsun. Bir konunda da Kenzül Arş duasının faziletini söylüyorsun. Açıkçası ben seni anlayamadım. :S
kimseye ben yap diye bir şey demedim... siz bence okuma yeteneğinizi gözden geçirin.. şıklarda olması doğru cevap olduğu anlamına gelmez... saygılar
Madem sen o şıkkı oraya koydun. O zaman zararlı olduğunu da söylemen lazım. Çünkü herkes onun yanlış olduğunu bilmez. Adam orda yazıyor diye, yararlı sanıp, o işi yapabilir. Ben sadece onu belirtmediğin için tepki verdim. Kısacası öyle bir şık koyuyorsan ya zararlı olduğunu belirtmelisin ya da hiç öyle zararlı olan bir şeyi şıklara koymamalısın. Çünkü millet yararlı sanıp, yanlış şeyler yapabilirler. Lütfen paylaşım yaparken daha dikkatli olmaya özen gösterelim. ;)
İlk emir "Oku" dur. Dolayısıyla insanlar okumalı, araştırmalı zararlı olup olmadığına kendisi karar vermelidir. Sitenin kuralları çerçevesinde herhangi bir din, dil, ırk ya da siyaset hakkında olumlu ya da olumsuz görüş belirtmek yasaktır. Bu nedenle sitenin kurallarını daha iyi anlaman için size de okumanızı öneriyorum. Sizin zararlı gördüğünüz şeyi bir başkası zararlı görmeyebilir. Herkesin fikri kendinedir. Paylaşım yaparken sizin değil sitenin kurallarını dikkate alırım sadece... Ayrıca bu yorum sadece sizden geldiğine göre kimse yanlış anlamamış demektir. Siz yanlış anladıysanız da yapılacak bir şey yok...
İlk cümlene katılıyorum. İnsanlar araştırma yapmalıdır. ''Sitenin kurallarına uyarım. Sizin kurallarınıza uymam.'' diyorsunuz. Ona da katılırım. Fakat herkesinde ''araştırma yapayım'' diye, bir şey düşüneceğini sanmıyorum.
O yüzden eğer mastürbasyon insanın sağlığına zararlı bir konuysa, her nerede olursa olsun, benim insanlara doğruları ve yararlı olanı söylemem, üstüme düşen bir vazifedir.
tamam siz öyle bir yanlış anlaşılma olacağını düşünüyorsanız yorum olarak kendiniz yazabilirsiniz. dersiniz ki diğer kullanıcılara "arkadaşlar bu soruda şıklarda böyle bir madde var, doğru cevap bu olmasa bile, yanlış bir anlaşılma olabilir, ben mastürbasyonun zararlı olduğunu düşünüyorum." şeklinde olabilir... ayrıca yine altını çizerek belirtmek isterim ki ben mastürbasyon testosteronu artırır demedim, siz şıklarda olduğu için öyle algılamışsınız maalesef... Velev ki böyle bir şey denmiş olsa bile, bu onu yapın anlamına gelmemektedir. Örneğin ben şimdi sizin nickinize bakınca bana çok terbiyesiz geldi... başka biri aynı şekilde algılamayabilir... dolayısıyla böyle algılamanız herkesin aynı şekilde algılayacağı anlamına gelmez... bu siteyi her dine mensup insan ziyaret edebilir... Bu nedenle biz yorumlarımızı dini kurallara göre değil, bilimsel veriler eşliğinde sunmak zorundayız. Herkes dininin gereğince önerileri uygular ya da uygulamaz bu onları bağlar...
Nickimi böyle yazmamın sebebi: Masa tenisinde bir terim olduğu için yazdım. Herhangi bir fesatlık yoktur. Bir de ben zaten kimsenin dinine karışmıyorum, karışmam da. Ben sadece, insanların yanlış anlayabileceğini düşünerek, onları bilinçlendirmek istedim. Bu konuyla da ilgili olarak, başka da bir şey konuşmak istemiyorum.
bunların hepsi bence
Daha önce duymamıştım ama anlamaya çalıştığım kadarıyla hepsinden bahsediyor gibi. Sanırım a şıkkı çoğunlukta
Kenzül Arş duası:
geçen sene tvdeki din adamı öyle bir dua yok demişti. ben onun yalancısıyım valla
Peygamber Efendimiz buyurmuştur ki, Bu duayı kendisine Cebrail öğretmiş... Doğrusunu Allah bilir diyelim...
Cevap
12Cevap
Üzerine bir hırka bari alsaydın , konuyla perhiz lahana durmuş
önemli olan nefse hakim olmak... önemli olan kalplerdekiler
okumanda fayda vardır faziletinin sayısı sınırı yoktur
inşallah...
ALLAH razi olsun bu tür sorular görmek ne kadar güzel = )
Allah hepimizden razı olsun...
Halam Geldi filmindeki kadindan duymustum ilk. Oyle guzel okunamaz diye dusunuyrum. Hic bir yerde bulamadigim sadece itunes te bulabldigim bir dua..
burada kenzül arş duasının videosu da var dinle bakalım nasıl?
Filmde kadin turkcesini soyluyordu.. Sonra cok aradim hatta kabe imamindan bile olani dinledim ama o kadinin ki baska bir seydi. Dinleme sansin olsa anlardin beni ama yok malesef.
Bence bütün hepsini kapsıyor bu dua kardesim keşke hergün okuyabilsek
Güzel bir duruma vesile oldunuz, Allah razı olsun.
amin inşallah
Allah razı olsun senden :))
amin
Yanlis okusak ne olur?
videoda var orda yanlış okumamak yine senin çabana bağlıdır.
Dua müminin silahıdır..
Kardeş gece gece vesile oldun Allah razı olsun
amin inşallah
bılıyorum bu duayı. bılıyordum faıletlerını de.
Kenzül Arş Duası'nın Fazileti, Arapça Okunuşu, Anlamı
İlk defa uzman görüyorum, vowoowow
videoda var orda yanlış okumamak yine senin çabana bağlıdır.
Yanlış oldu heralde abe :)
pardon sana yanlış yazdım üstteki kişiye yazacaktım:))
Önemli değil yaw, abe sana mesaj atayım bişeler soracam olurmu
bütün günahların affedilmesi
Kenzül Arş duası:
nette ne yazıyor?
Kenzül Arş duası:
Allah razi olsun :)
Amin.
Kenzül Arş duası:
Hepsi
en çok hangisi demiştimmm hepsini duydun yani:))
Allah razi olsun
amin
borçların ödenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar